Mamici de ianuarie - februarie (78)
Raspunsuri - Pagina 3
corneliaa spune:
Witchie mama, saru'mana pentru incurajari dar se pare ca si eu mai am de asteptat. Asa ca...galeria ar fi degeaba. Am preluat stafeta de la Oana.
Cu moralul sunt....la pamant , si mai ales ca la asta contribuie din plin toate neamurile si cunostintele. Imi suna telefoanele ca la pompieri si n-aud decat acelasi refren: "Nici azi?" Imi vine sa-i strang de gat.De parca as vrea eu sa nu nasc.
Voi? cum mai sunteti?
(39 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
miha04badea spune:
BINE-AI VENIT ACASA OANA!
Seb este superb,iar tu esti si mai frumoasa.Sa dea Dumnezeu sa fiti sanatosi amindoi.

de la Dragos pt Seb,iar pt tine 

MIHA SI
DRAGOS-STEFAN(1.05.04)
http://community.webshots.com/user/mihao4badea
andrutza spune:
MONA, SA-TI TRAIASCA BEBEUL SA FIE SANATOS SI VOINIC !!!
Oana, bine ai venit acasa, chiar ma gandeam la tine cum te simti.
Eu azi sarbatoresc 40 sapt de la UM si nu pot spune ca sunt prea fericita. Ieri eram bine cu moralul, mi-am zis ca nu mai conteaza la cat am asteptat pana acum, dar azi mi-am dat seama ca daca mai stau o saptamana pleaca sotul meu in delegatie putin dupa ce nasc eu pentru o saptamana si nu o sa ma descurc fara el, si iar m-a apucat depresia... Stiati ca numai 25% din femei depasesc termenul? Asta mi-a fost norocul, las' ca trece si perioada asta.
Alina, merci mult pentru incurajari. Treaba cu petrecerea e o traditie in grupul nostru de prieteni, se intalnesc cu totii in noaptea zilei in care nasc, adica atunci cand eu sunt in spital, si trezesc tot cartierul. Nu ma pot impotrivi desi ma demoralizeaza foarte rau si pregatirile pentru aceasta petrecere la care eu nu o sa particip - a imprumutat o super statie si doua boxe imense, s-a aprovizionat cu vin etc. Chiar nu am ce sa fac, e traditie
.
De Dana (Erica) nu stie nimeni nimic? Trebuia si ea sa nasca la inceputul saptamanii si vad ca nu a mai dat pe la noi.
Andrutza si bebelusa 
40+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias DPN 13-15 ian. 2005
http://photos.yahoo.com/andrapg
V. Erica spune:
Bine v-am regasit fetelor, ne-a fost dor de voi...
Ne-am intors ieri (joi)din spital, am nascut luni, 10 ian, 13.50, cezariana o fetita - Ruxandra Maria - de 3300 gr, 48 cm, s.a. 9, suntem bine amandoua.
Revenim mai tarziu ca acum ne e tare foame...
Dana, Eric
si Ruxi 
crinuta spune:
FELICITARI ERICA! SA ITI TRAIASCA FETITA SI SA ITI ADUCA MULTE, MULTE BUCURII!
Cum a fost cezariana? Unde ai nascut, la ce spital? Te simtit bine? Ce anestiezie ai avut?
Crinuta si
Rayan
Viktoria spune:
Mona, Erica felicitari pentru bebelusi. Sa creasca mari si frumosi.
Oana bine ai revenit acasa. Ma bucur ca ai mult lapte si Seb maninca. Asta e furia laptelui si in citeva zile iti vei reveni. Poti sa faci si un dus atunci cind nu mai suporti durerile. Cum e cu biberonul? Vrea sa-l ea sau nu? Un tip daca ai asa mult lapte, cind ii faci baita sa-i pui in vana si ceva lapte de al tau e foarte bun pentru pielea lor.
Alina ieri nu mi-a mers internetul, a picat serverul. Doris e bine, sanatoasa asteapta si ea sa nasc odata ca o vecina deja este acasa cu bebelusu. Ai comandat bine lucrurile de la Baby-walz si eu am luat ceva lucruri de la ei si am fost foarte multumita. Poate totusi Mandy e un baietel. Ar fi o surpriza :))
Shobo spune:
Andrutza, dar Tutunaru ce zice ca depasesti termenul? nu iti face declansare, ca mie asa imi spunea... ca in principiu facem declansare la 40 sapt dar mai vedem atunci. desi... cred ca il voi lasa sa vina cind va vrea el, ma mai gindesc la declansare, mi se pare ca si cum i-as hotari eu ziua in care sa vina pe lume, deci i-as influenta destinul si nu vreau!
pupici
Eu si bibisor sapt. 36
Dr. Tutunaru - ELIAS
corneliaa spune:
Felicitari Erica! sa-ti traiasca gagalicea si sa fie sanatoasa!!!
(39 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
Alina Maria spune:
Buna dimineata , ma bucur sa vad ca tot mai multe mamici revin printre noi desi sunt convinsa ca ele sunt f. ocupate .
Felicitari Erica , sa aveti parte de o fetita scumpa asa cum va doriti , mancacioasa si somnoroasa !
Shobo asa gandesc si eu in privinta destinului , n-as dori sa-l influentez , poa sa vina Mandy cand vrea.
Viktoria multumesc ca ma-i last sa stiu ca si tu ai comandat de la ei si totul e o.k. , oare cate zile dureaza pana se face livrarea ? Eu sper ca Mandy sa ramana fetita si sa nu am suprize caci nu stiu insa asa m-am obisnuit .
Andruta daca asa e traditia n-ai cei face , nu-i nimic lasa-i sa petreaca , tu sa nu-ti faci griji stai linistita cu puiutul tau ca in jurul tau oamenii stiu sa aiba grija fara sa te stresezi tu .
Fetelor mie iarasi mi s-a udat putin plapuma din cauza unui lapte , e f. f. putin insa este asta semn ca se apropie nasterea ?
Witchie spune:
Corneliaa, Andrutza... cred ca 25% asta trebuie marit nitel... si eu intru in saptamana 39 mintenash si fata mea nu da nici un semn... asa ca putem face un club:) Hai sa nu ne mai lasam in ghearele depresiei, ce inseamna inca 10 zile? o nimica toata, pe langa cat am asteptat:)
Eu am antrenament cu "mai sunt 10 zile" de cand calculam banii pt bugetul casei si intotdeauna, cu 10 zile inainte de salariu incepeam sa refac calculele sa ne ajunga banutii pana la chenzina:) Dar acum cand asteptam un bebe, 10 zile sunt nimic. eu m-am apucat si am rearanjat biblioteca. Am pus toate cartile pe genuri... maine le-as putea pune in ordine alfabetica sau pe culori:)) Am pregatit hainutele pt Irina, am lasat totul in ordine pt sot, maine ma apuc de prajituri... avem slava domnului o gramada de chestii de facut, trebuie doar sa ne ridicam din pat. Si inca ma bucur de liniste, mai pun muzica, ma mai joc cu motanul, mai schimb pamantul intr-un ghiveci . Nu stiu daca o sa imi fie dor de zilele astea, dar nu mai am de gand sa le numar, parca mi-e mai greu asa, tot imbufnandu-ma ca nu se mai termina odata.
Voi v-ati pregatit haine pentru dupa nastere? O sa fie o mare bucurie sa nu mai port doar tricouri din cele lalai si pantaloni fara elastic. Bine, nu imi fac iluzii ca imediat o sa devin silfida, dar uite, Crinuta deja a slabit foarte mult, deci se poate...
Erica:) sa nu uit, bine ai venit acasa:)
Anda, 38+ saptamani, dr. Radoi, Municipal