Cat de sigur e un test de sarcina?

Cat de sigur e un test de sarcina? | Autor: Eliuta

Link direct la acest mesaj

Cat de sigur vi se pare un test de sarcina? Eu am facut unul in dimineata asta si a iesit cu doua liniute in 5 minute. Rezultatul unei analize de sange dureaza o saptamana in oraselul asta si pana atunci nici nu stiu ca sa fac!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu zic sa te felicitam pentru !

De care test de sarcina ai facut?

Gabitza si bebe Andrei - DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliuta spune:

Sa va mai spun cate ceva ca am scris tare in graba! Ma dor sanii ca niciodata, ma doare burta de parca nesuferitu' sta gata gata sa vina si... mi-e soomn. Si-atat! Nimic altceva decat ca de vreo 5 zile tot astept si nimic! Mi-e sa nu ma apuc de popularizat evenimentu' si dup-aia, pauza! Offf!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Pot sa zic ca si la mine tot cam asa a fost, cam cum descrii si tu situatia. Am facut un test Clear Blue cam la o saptamina dupa ce ar fi trebuit sa vina, si... a fost cu ochisori. Ca si tine, nu-mi venea a crede si nici nu-mi venea sa anunt aiurea. Am mai cumparat uin test de sarcina, diferit de primul, si l-am facut dupa inca 2-3 zile. Atunci n-am mai avut nici o indoiala

Gabitza si bebe Andrei - DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Eliuta, am mai auzit de teste fals negative, dar de fals pozitive - inca nu.

Mai poti sa iti iei un test si sa il repeti, dar eu iti zic inca de acum FELICITARI, sa ai o sarcina usoara si un bb frumos si sanatos.

Lili si bb 23+ sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela77 spune:

Felicitari si o sarcina usoara si un bebe frumos, destept si sanatos

Daniela DPN 10 MARTIE 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Daca este pozitiv aprecierea este cam de 90 %.
Daca era negativ , era vorba de un procent mult mai scazut deoarece el devine pozitiv dupa HCG care creste diferit de la o femeie la alta.
Mie mi-a iesit pozitiv la 9 zile cu Codrin si acum la 5 zile.
Nu cred ca este prematur sa te felicitam si sa-ti uram o sarcina usoara si un bebelus sanatos!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Felicitari si sarcina usoara!

Luminita 9 saptamani

http://photos.yahoo.com/lumylorv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cel de sange este cel mai sigur, insa la mine si cele de urina nu au dat gres niciodata.
Cand era negativ aparea clar o singura liniuta, iar cand am ramas insarcinata a doua liniuta aparea foarteeeeeeeeeeee vag, insa pe prospect scria ca orict de vag ar fi se considera pozitiv si asa a fost.

Felicitari si sarcina usoara.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ile spune:

Mai mult ca sigur esti gravida.Eu mi-am facut in a8a zi de la conceptie si au iesit doua liniute iar acum sunt insarcinata in 23 sapt.Felicitari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

in primul rand felicitari si multa sanatate tie si puiului care creste in tine,
sigur esti insarcinata eu am facut testul la 4 zile intarziere si acum sunt in 25 de saptamani, si aveam aceleasi simtome pe care le-ai spus tu, durerii de burta , stari de somn, asa ca....eu zic sa faci o programare la doctor

Adriana si bebelinul din burtica 25 +

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput