mamici de fete
Mamici de fete, spuneti-mi cum sa o fac pe Mariuta sa nu mai intre dupa ta-su in baie.
Si asta n-ar fi nimic daca nu ar ramine cu ochii pe ....., iar taica-su i-a spus ca aia e tzitza lui.
Ei bine tot aseara cum statea taica-su intins pe pat ii spune "Tati tzitza in pantaloni" si tati i-a raspuns "Da, e tzitza mea, si nu ai voie sa pui mina, doar pe tzitzele lui mami au voie copiii sa puna minutza"
Sa fim fericite
Raspunsuri
salhiuta spune:
Asa am patit si noi cu fetita dar n-am facut mare caz din asta special pt. a nu-i atrage atentia asupra .......asa ca a mai intrat in baie peste el s-a uitat cit s-a uitat ne-a intrebat noi i-am explicat ca e un lucru normal si-a satisfacut curiozitatea si cu asta s-a terminat.
mirelam spune:
Chiar daca nu-s mamica de fetita ci de flacau, am trecut si eu prin situatii de genul asta.
Copiii sunt curiosi. Si Andrei venea mereu peste mine in baie. Daca vedea ca nu-i dau voie se uita pe gaura cheii (desi nu vedea nimic). Acum stie ca nu are voie decat cand este tati. Dar ma intreaba destul de des daca am si eu putzica ca a lui. Si la gradinita intra peste fetite la toaleta....cred ca din curiozitate....dar l-a certat doamna educatoare si acum a inteles.
Mirela
Veve spune:
Ca sa evitam urletele si noi am mai lasat-o pe veve cu noi in baie,dar la un moment dat am observat ca se uita destul de luung la unele "particularitati" si n-o mai lasam sa intre la tati in baie;in schimb,daca el e in baie si eu am treaba,ea se aseaza in fundulet linga usa de la baie si converseaza amindoi.Daca eu nu sunt acasa,cum nu-i place singura in camera,trage de miner pina deschide usa si se cocoata la tat'su-n brate!!!
Mai "amuzant" e c-a descoperit de curind zitzi lu' mami (cum n-am putut s-o alaptez mai mult de 4 luni nu era familiarizata cu "subiectele") si si-a facut prostul obicei de a-mi ridica bluza si-a butona...pina-mi dau lacrimile dac-o las!!!Si se amuza fata de n-are aer,mai ales ca tati ii face galerie...golanul!!!Insa incerc din rasputeri sa-i distrag atentia si s-o fac sa uite,nu de alta dar ma trezesc miine-poimiine ca face asa de fata cu cineva,sau mai rau,altcuiva!!!(vreo educatoare la gradi,de exemplu!!)
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)