Masina de spalat vase - cine stie?
Raspunsuri - Pagina 2
Burtocika spune:
Felicitari si s-o stapinesti sanatoasa !!!
Si eu bag de-a valma vasele ... Noi suntem numai 2 deocamdata si nu am sufieciente vase pt o masina, asa ca string de la micul dejun si de la cina, ca la prinz suntem la servici. cind mai am si cite-o cratita sau oala e fericire, ca se umple masina imediat !
De exemplu de Revelion a fost super, am facut o pasta de peste din sprot afumat cu unt, cu robotul, si am bagat in masina vasul ala unsuros si imputit ... plus paletele, ca in prospect scrie ca e dishwasher safe. Si au iesit super curate ! Pai iti dai seama ce ar fi fost sa ma naclaiesc la chiuevta sa le spal ? Si mai naclaiam si chiuveta, trebuia s-o spal si pe-aia dupa !!!
Pina la urma cit te-a costat ?
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
Pegasis spune:
quote:
Originally posted by mihaela1567
nu vreau sa ies la pensie cu farfuriile de acum.
Mi-a placut asta, o sa tin minte...
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
poze
Pegasis spune:
quote:
Originally posted by bogdanai
Felicitari si s-o stapinesti sanatoasa !!!
Pina la urma cit te-a costat ?
Boghi
Multumesc! A costat 18 bulioane in cap. Pot sa spun si marca?
Program? Ce program folosesti cel mai des? Temp max sau merge si cu "bio" la 50 gr. C?
Banuiesc ca si treaba asta o s-o invat cu timpul... vazind si facind.
Carmen
(Enriyeu Castaldo)
poze
Burtocika spune:
Cam banuiesc eu marca, daca are program "Bio" ...
Eu folosesc programul la 55 grade (atita e la mine), nr. 2. Cel mai greu e la 70 grade, dar nu l-am folosit decit o data, din greseala !
In prospectul masinii scrie ce program se recomanda pt ce.
Mai am unul "expres", care dureaza 25 minute, dar nu merge decit daca ai vase nu foarte murdare, si nu ti le usuca.
Mai am unul de "prespalare", 10 minute doar ca sa nu se usuce resturile de la un spalat la altul.
Si programul de pahare, la 50 grade dar mai usurel decit cel de 55, care iar merge la vase mai delicate ...
Boghi
Pegasis spune:
quote:
Originally posted by dixie
Pai spune si marca ca suntem curioase!!!
Doar nu s-o intampla nimic acum!
mersi,
Dixie
Electrolux
Carmen
(Enriyeu Castaldo)
poze
Pegasis spune:
Am instalat masina de spalat simbata. Am folosit-o in fiecare zi si pina acum pot sa spun ca-s tare incintata. Sint in faza in care incerc programele, sa vad ce "poate" fiecare.
Daca as fi stiut mai devreme cit e de folositoare probabil ca as fi facut achizitia mai demult. Am spalat pina acum farfurii, tacimuri, pahare, cesti, cutite de toate felurile si marimile, oale de inox, recipiente de plastic, cam de toate dupa cum se vede... Am folosit pastile "3 in 1" pt ca mi se pare mai comod asa.
Le-am scos "luna"! Chiar nu ma asteptam... Oalele de inox zici ca-s noi-noute, iar paharele... un vis!
Ce mai, sint tare incintata!
Multumesc mult pt sfaturi!
Carmen
(Enriyeu Castaldo)
poze
livia spune:
Scumpa un sfat prietenesc!!!
Daca tot iti cumperi masina de spalat vase cumpara-ti de 60 cm si ai sa-mi multumesti!Eu am cam 4 cunostinte(nu au copii) cu masina de 45cm si injuraaaa ca cine ia pus ca o ia!Nu incap in ea decat cateva farfurii si pahare iar daca ai musafiri,nici vorba, vei spala cu ea de cateva ori asa ca gandeste-te cum iese mai ieftin sa-ti iei una mai mare si sa speli toate odata cu cratiti si toate minunile sau o folosesti pe cea mica de cateva ori???
O sa vezi ca cea mare consuma doar cu 1-2 litri apa mai mult iar la kw tot asa.Eu am bebe si mereu pe cineva la mine(parinti,prieteni)si tot spal la 2 zile!
De ce iti mai cumperi daca cratitile le vei spala tot cu mana fiindca nu-ti vor incapea in masina!?!Masina trebuie sa aibe neaparat 2 brate de aruncat apa si cel putin 3 programe :unul extra puternic pt.vase sleite,lipite,arse,unul normal cu care vei spala mai tot timpul pe cele care nu sunt asa arse doar murdare de mancare si unul doar pt.pahare si farfurii care nu sunt asa murdare si le va spala in timp mai scurt! Ultimul program nu-l prea folosesc fiindca nu am niciodata doar pahare si farfurii si-n plus mie mi se pare cam inutil fiindca nu spala cu putere si nu limpezeste foarte bine indiferent ce solutii pun in masina!
Asa ca ultimul program poate lipsi!
Cam asta ar fi!
Pegasis spune:
Livia,
Multumesc de sfaturi, da' eu am luat masina de spalat deja . Din pacate, oricum nu aveam spatiu de una de 60 cm. Eu zic ca si asta isi face treaba foarte bine.
Sa vedem cum se comporta in viitor...
Carmen
(Enriyeu Castaldo)
poze
Pegasis spune:
Am pierdut niste mesaje asa ca mai incerc o data:
Problema era ca vasele mele de arcopal au niste pete mici albe indiferent de programul de spalare folosit. Si ceream ajutor...
Nokia, am apucat sa citesc ce mi-ai scris . Cind sa raspund, hop cu "error, error, etc."
Pai eu am crezut ca daca folosesc tablete d'astea smechere (3 in 1) nu mai e nevoie de agent de clatire !
Acu' ce sa fac? Pun pastile si mai pun si agent de clatire? Si de unde naiba sa stiu eu care e duritatea apei???? Si cum sa setez masina?
Greu cu tehnica asta .
Carmen
(Enriyeu Castaldo)
poze