Cum reactionati cand sotul pleaca in delegatie?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Hai, sa va spun ce se intampla cand si al meu pleca in delegatie.
Ne i-a cu el, pe amandoi.

Asa ne-am obisnuit sa fim toti trei. Nimeni nu se simte singur, cand este plecat, iar eu cu Alex avem posibilitatea, cat el este la servici, sa vedem orase si locuri noi. Avem noroc ca nu trebuie sa platim hotelul/mancare etc.

Pentru cateva zile, sau depinde de durata delegatiei, eu nu trebuie sa gatesc, fac curat samd, este ca o vacanta, iar Alex iubeste room service-ul la mic dejun.

Toata lumea-i multumita si mai ales fericita ca putem fii toti 3 impreuna.
Singurul lucru este ca inaintea oricai plecari trebuie sa gasesc pe cineva sa aiba grija de pisica. Ca sa o dau la vreun hotel de animale pe perioda in care noi lipsim costa $ 20.00/zi.

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Ooooo, la noi povestea cu delegatiile e veche de trei ani si desi am inceput sa accept tot bocesc in fiecare saptamana in care pleaca- si pleaca apropape in fiecare saptamana, practic ne vedem in WK. Si mie mi-e frica singura noaptea....si ma plictiseam in serile lungi de iarna cand toti erau pe la casele, familiile lor numai eu stateam singura...Acum de cand a aparut Ilinca lucrurile stau mai bine dar tot nu-s impacata cu stilul de viata pe care-l avem din acest punct de vedere. E, da asta e daca nu vreau sa ma mut la capitala...
In plus mai imi trec si idei prin cap ca el, cu cine, unde, cum....of gandurile zboara...

Raluca si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salhiuta spune:

OOOOO Cind aflu ca sotul trebuie sa plece sint cea mai fericita.I-mi zic insfirsit am si eu timp numai pt. mine si tabieturile mele.Si ince
p cam asa;
o comvoc pe mama-sa o trimit pe mititica la ea
apoi iau agenda si comvoc toate gagicile la sedinta pt a dezbate platforma program pt zilele de libertate; turul magazinelor ,barurilor si intilniri cu fosti si actuali colegi si colege.Totul se termina cu un telefon-vin acasa.
Fug la mama iau fata ma intorc la treburile casnice si fac pe plictisita.Cind intra el si cind vede ce mutra plictisita am se simte vinovat ca el a fost plecat si=mi promite ca la sfirsitul saptaminii plecam la munte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

!!!!

Bravo, Salhiuta!!! Uite de la tine trebuie sa luam exemplu! Yes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karla spune:

Mai fetelor voi sunteti f destepte si diplomate si simpatice. Eu degeaba am atatea diplome ca tot nu pot sa ma schimb.
Totusi incerc sa-mi fac un program (in care sa-l includ si pe micut)si chiar m-am gandit la ceva frumos: sambata il duc la Tandarica, iar in cursul saptamanii cat el sta cu bona si eu sunt la serviciu, imi iau o zi sau doua libere si colind magazinele, atelierele de pictura, saloanele de infrumusetare, etc.
Voi putea sa tin si un pic de regim..
Mai vreau sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiap spune:

vai Karla, tu te vaiti ca nu stii ce sa faci?....Doamne , de ce n-am eu parte de delegatii mai dese ca sa am si eu ocazia sa ma vad cu prietenele (pe care le-am cam neglijat in ultimii ani, recunosc), sa ma duc cu Laura in oras la cumparaturi sau macar la cascat gura, sa apuc sa-mi fac si eu manicura, pedicura, coafura, sa ma epilez....in fine, sa ma respect...sa ma uit la ce progam vreau eu, cat vreau, etc...

eh....lasa ca poate vine soare si pe strada mea.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karla spune:

Draga Claudiap,
Eu m-am mutat in Bucuresti abia anul trecut si mi-am schimbat casa, bona, medicul de familie, coafeza, etc.
Apoi mi-am aranjat alte chestiuni: transfer de alocatie, impozite, etc
Acum ne-am mai linistit..
Nu prea cunosc pe nimeni aici (cuu exceptia colegilor de serviciu) iar de colegele de facultate nu mai stiu nimic. Apoi in vara mi-a murit prietena mea cea mai buna (Dumnezeu sa o odihneasca) si nu prea am gasit cu cine s-o inlocuiesc..
Si am mai putin timp de cand m-am mutat aici..
Noroc ca va am pe voi.
Pentru mine sunteti un balsam, va citesc si ma bucur ca existati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Eu cind e sotul plecat (ca de ex. saptamina asta) stau cu bebe, stau cu bebe si ...….stau cu bebe……....
Program foarte variat, nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

quote:
Originally posted by Otilia

Eu, cind sotul meu pleaca de acasa singur pentru vreun contract (s-a intimplat asta toata perioada cit am fost gravida... ce noroc am avut ca n-am nascut singura!...) reactionez asa:
1. Ma bucur ca o sa-mi aduca bani!...
2. Nu ma bucur pentru ca-mi este frica sa ramin singura, mai ales noaptea!...
3. Ma bucur ca ma lafai in tot patul... ... si ca ma uit la ce emisiuni de TV vreau eu, fara sa ma mai cert cu nimeni!...
4. Nu ma bucur ca nu mai are cine sa spele vasele...
5. Iar nu ma bucur ca nu mai are cine sa se duca la cumparaturi...
...si lista ar putea continua tot asa...

@+...
Otilia & La Adelita (6 luni)

hai ca mi-ai placut.m-ai facut sa rad dar sa stii ca si eu cam la fel gandesc cand pleaca de acasa in vreo delegatie(desi la el nu tin mai mult de 3-4 zile.

Mergi la inceput