Concediu de maternitate:((

Concediu de maternitate:(( | Autor: Rayuela

Link direct la acest mesaj

Sint neagra de furie
Tocmai am venit de la Biroul fortelor de munca,unde am aflat cu stupoare ca nu mai am decit o luna de stat acasa,adica fix 10 luni in total.Acesta e concediu de maternitate..Buuun,zic io ,problema este ca la jobul meu nu mai sint actuala,locul meu a fost ocupat,asa ca trebuie,conform legilor,sa primesc ajutor de somaj,pina imi gasesc un loc de munca.Nuuuuuuuuu!!Este raspunsul.De ce?pentru ca trebe sa-ti dai copilul la gradinita,ca sa ai 100 % timp pentru a cauta job.M-am albit la fata.Stiu ca e foarte foarte greu de gasit un loc la gradinita,sint cozi,dar ma rog...as da-o chiar la gradinita,dar nu mi-o primesc pina implineste un an!!!Ce fac??Stimabilul functionar ma priveste peste ochelari cu compatimire.Si graieste:NU STIU!!Astea sint legile.Deci nu am nici unde sa-mi las copilul,nu primesc nici ajutor,pentru ca copilul nu trebuie sa fie acasa...sint perplex.Nu gasesc nici o logica.Incerc din nou sa ma fac inteleasa:copilul nu are inca UN AN.Deci nu-l pot da la gradinita.Eu nu pot primi ajutor,daca nu am copilu la gradinita.Deci :CE MA FAC FRATILOR????Iar funcionaru cu ochelari(de cal):Stiu,sintem o tara ciudata,pe de -o parte incurajam cetatenii sa faca copii,dar cind ii fac,e greu sa-si mai gaseasca job si nu au cu ce trai!Welcome to Sweden!!Ahaaaaaaa,ma mir eu consternata.Sint de 1o ani in tara asta si ma laudam ca stau in tara copiilor,cu cele mai mari avantaje in ceea ce priveste copii.
Heheh...acum sint batrina.Am si copii.S-a mai dus dracului o iluzie.Big Deal!!Las Zoitzico,fii barbata,imi zic in barba.Si plec si fumez tigara:duca-se....

Elena si Amelie