Nu vreau sa fac reclama, dar sunt aproape disperata, si nu ma trimiteti, va rog, la ziar....
Am nevoie de cineva in plus la birou, dar care sa indeplineasca urmatoarele conditii, FARA GLUME!!!
- sa aiba NERVII DE FIER - ca sefa mea e nebuna de-adevaratelea!
- sa fie SUPER ORDONATA!!! - fara glume, pana la obsesie;
- sa aiba MEMORIE DE ELEFANT!!!
- sa fie SPIRT!
- sa se implice, sa se comporte ca si cand ar fi la ea acasa, adica sa nu lase luminile aprinse in bataie de joc, prostii din astea...
- poate sa nu aiba experienta, dar ar fi de preferat sa stie sa lucreze, macar putin, in Excel si sa stie italiana, da' pe bune,... nu de la TV! Chiar si o absolventa de anul asta, sa sa fie SPIRT!
Adica: am incercat persoana cu experienta, a esuat. Am incercat persoane de 40 de ani, a esuat, samd....
Daca cunoasteti pe cineva, poate sa imi trimita un CV. Adun CV-uri pana pe vreo 21 ianuarie.
Din nou, atentie! Criteriile nu sunt glume, daca nu este o persoana brici, nu vreau sa incurc pe nimeni.
Ca bani, nu stiu cat sunt dispusi sa dea astia. Pentru inceput, as spune decent... cred. Clar insa, daca fata functioneaza, se implica, invata, daca vrea mai ales, va fi apreciata cu siguranta...
Nu-mi trebuie cineva cu fite, care sa inceapa cu pretentiile inainte de a demonstra ca poate, ca astia nu mai vor sa auda.
Poate se leaga ceva.
O sa dam si anunt, probabil, dar ma tem sa nu ma trezesc pe aici cu vreo pila, cunostinta, relatie, ca imi iau campii!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)