Nume de copii
Raspunsuri - Pagina 2
Shobo spune:
Sibip, multumesc tare mult, m-ai mai linistit. intr-adevar, cred ca vom astepta si momentul nasterii sa vedem ce ne inspira dragalasul la nastere... probabil Codrin va fi primul dar vom mai vedea cu cel de sfint. si mie mi-a placut de cum l-am vazut in lista numelor romanesti pe un site si mi s-a lipit de inima! acum vom vedea si la nastere, exact cum spui si tu.
pupici
Eu si bibisor sapt. 35
Dr. Tutunaru - ELIAS
smmiha spune:
Eu voi avea un baietel in luna martie si am hotarat ca-l va chema David Andrei. David am stabilit de multi ani pt ca ne place si mie si sotului foarte mult, iar dupa ce am citit si semnificatia numelui parca imi place si mai mult, inseamna: iubit de Dumnezeu. Andrei am ales tinand cont de numele nasilor, dar si pt ca ne place si vine din greaca de la cuvantul curaj.
Peste cativa ani vrem si o fetita pe care o va chema Anna Sofia.
Trebuie sa tii cont de mai multe detalii cand alegi numele, sa-ti placa, sa se potriveasca cu numele de familie si sa aiba si o semnificatie frumoasa sau interesanta.
Mult succes la alegerea numelui si sa ai un puiut sanatos!
Mihaela si bebe David Andrei (DPN 25.03.2005)
Alina Maria spune:
Numele copilului mi se pare f. important si depinde foarte mult de tara in care se naste , de unde traieste .
Noi vom avea o fetita si ne-am gandit si rasgandit de f. multe ori si am ajuns la Mandy Stephanie !
Mie mi-au mai placut Alyssa , Amy, Emilia, Elina, Celina , Serena , etc.
Daca ar fi fost baiat ne-am gandit la Denis .
La nume de baieti mi se pare f. greu , nu prea imi plac nici unele , doar a sotului
Wichard .
Alina ,Wichard si bb. 38 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
crangutalil spune:
Eu am un baiat pe care il cheama Codrut Andrei, Andrei fiind ales dupa ce l-am vazut....iar Codrut deoarece pe mine ma cheama Crenguta..Acum sunt insarcinata in 26 de saptamani cu o fetita la care as vrea sa-i pun numele Thea, care am inteles ca ar insemna darul lui D-zeu, ceea ce pentru noi e foarte adevarat.Iar ca nume de sfant Ioana, dupa tatal meu, D-zeu sa-l odihneasca.Problema e ca sotului nu-i surade deloc Thea, si eu asta simt ,ca asta e numele care i se va potrivi.El vrea Laura dupa el. nu-mi displace numele , dar cum pentru noi acest copil e un dar de la El, as vrea ca si prin nume sa spun asta lumii intregi.Om vedea pana la urma, ne va lumina D-zeu sa alegem numele potrivit.
lulu75 spune:
Noi cand ne-am imprietenit in urma cu 7 ani, am cazut de comun acord ca in cazul in care vom avea un baietel, sa il cheme Andrei. Deci acest nume e sigur. Daca e fetita, sotului meu ii place Lavinia. Eu inca nu m-am hotarat. Ramane sa hotaram impreuna in cele 7 luni cate au mai ramas, ce nume o sa poarte puiul nostru.
Luminita
9 saptamani
http://photos.yahoo.com/lumylorv
Ile spune:
Apropos de nume (sa nu ma injurati),dar am citit nu stiu pe ce site,ca e bine sa punem copiilor nume cat mai comune pt a avea un destin frumos si linistit.Cu cat numele e mai rar,cu atat destinul e mai zbuciumat.Acum nu stiu cat de adevarat e,dar pr mine ma obsedeaza.Eu am 3 prenume si cineva mi-a zis ca in viata o sa fac acelasi lucru de cel putin doua ori din cauza asta si asa e!! Ile
23 sapt
gegea spune:

Eu una m-am gandit la nume de copii cu mult inainte de a-l concepe. Pe caietele pe care lucram la facultate, existau multe pagini pe care figurau numele mele preferate: DARIA si MATEI.
Nu stiu daca ii pot influenta in vreun fel destinul, eu stiu doar ca imi plac aceste nume.]
Geani
cu Daria (26 saptamani)
bubulicamica spune:
Carissa, Anna, Patricia, Daria, Maria, Clara...la fetite.
Dragos, Darius, Lucas, Razvan, Rares, Andrei...la baietei.
gia22 spune:
Buna fetelor,noi i-am ales numele in luna 5 cand am aflat ca o sa fie baietel, sotul meu a vrut sa-i spunem NICOLAS pt ca se potriveste cu numele de familie iar eu m-am hotarat sa-i spunem si DAVID mi-a placut si am aflat ca inseamna (de iubit,indragit)si NICOLAS inseamna (om victorios)cred ca or sa-i poarte noroc si se spune ca trebuie alese in asa fel incat numele sa-i influenteze caracterul sper sa fie asa. DPN 18 martie 2005