Dureri de cap

Dureri de cap | Autor: luli

Link direct la acest mesaj

Fetelor, sambata seara am avut niste dureri de cap groaznice: ca atunci cand stai in curent... Pe langa durerea de cap am avut si o stare de - oribila - si pana nu m-am rastit la Costica, nu mi-a trecut nici durerea de cap nici starea de .
Dumnica toate bune si frumoase dar dupa-amiaza m-a luat iar vag o durere de cap in partea stanga care m-a tinut cam 1/2 de ora.
Eu sunt cam la inc. sapt. a10a.
Voi ati mai avut asa ceva? Ca eu sunt speriata groaznic.
Din ce am mai citit astea ar fi oarece simptome de la listeria dar - eu zic ca nu am asa ceva pentru ca am fost foarte atenta la ce mananc.

Luli

Luli
Viitoare mamica.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Dureri de cap au fost, si inca foarte puternice! Au inceput cred ca pe la 4,5 luni, in reprize de cate o zi, doua, cateodata nici nu puteam ridica capul, dar nu am luat nici o pastila, nimic, am asteptat sa treaca. Chiar si aseara am avut o durere puternica. Dar cred ca e ceva normal in sarcina datorita schimbarilor hormonale.

Cristina si bebe 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Ei nu - la mine nu au fost chiar asa puternice. Sambata m-a durut ceva mai tare insa dupa ce am dat la boboci, m-am linistit.
Mi-a trecut si durerea de cap de am putut adormi iar duminica a fost o senzatie usoara de disconfort in partea stanga dar am monitorizat-o.
E de rau?

Luli
Viitoare mamica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Luli, cu tensiunea cum stai?
Mi s-a intamplat si mie acum vreo 3 saptamani sa am dureri de cap, ameteli si urechi infundate si era de la tensiune care era cam mare, sau poate la tine e prea scazuta, No-spa poate sa scada tensiunea...

Nu te duce cu gandul asa departe la listeria, starile de greata sunt normale acum, nu-i asa? si eu am avut o stare groaznica de greata sambata si ma enerva ingrozitor lumina soarelui, dar mi-a trecut.

Oricum ca sa te linistesti poate ar fi bine sa-l suni pe Ancar.
Sanatate multa tie si bb-ului,

Mergi la inceput

Da Lauras, am tensiunea cam mica (10/5) e posibil sa fie si asta o cauza.
Bine ar fi... of doamne....

Luli
Viitoare mamica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Luli, tu bei lichid destul? Ca la mine, doctorita a spus sa beau mai mult lichid, si asa ajuta mult chiar si impotriva umflaturilor la picioare.

Sarcina usoara

io si un baiatel (intr-un burtic de 38+ saptamani)

"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Luli, eu am avut dureri mari de cap intre sapt. 10 si 14. Nu puteam sa iau medicamente si simteam ca-mi crapa capul de durere in fiecare zi. Din sapt. 14 au disparut complet. Am citit pe internet ca ar fi semn de baiat .

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Am avut si eu dureri de cap si treceri rapide de la bucurie la tristete(tipete,plans chiar). Si am inteles ca sunt normale pentru ca suntem un amalgam de hormonii(=>inechilibru emotional)pana cand placenta incepe sa functioneze in trimestrul 2.Oricum trebuie sa spui drlui tot si iti va lua tesiune,s.a.m.d.

Sanatate multa!
14 sapt si 3 zile

Mergi la inceput

Maria- bine ar fi sa fie asa cum zici tu - baietel
Am observat ca daca beau o gura de cafea mica, mica, nu mai am nici o drere de cap.
Cat despre tensiune ... la cat sunt de "grijulie"... mi-o masor singurica si dimineata si seara, ma cantaresc, ma masor e.... tabieturi ce sa mai.... si griji....
Mai nou mi-au aparut 2 cosuri sbcutanate de alea dureroase de radeau colegii de servici de mine ca sunt la pubertate ... ... ce ma pregatec sa fac cuceriri?

Va pup,

Luli
Viitoare mamica.

Mergi la inceput