o lamurire va rog - psiholog si logoped
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
marcuali spune:
Draga gabrielat
O terapie logopedica trebuie facuta cu drag si "cap" de catre logoped. Am colegi-psihologi care fac logopedie pentru ca nevoia i-a impins si sunt multe dezavantaje daca copilul tau urmeaza o terapie necentrata pe problemuta lui. Daca nu gasesti in botosani iti recomand cu caldura sa mergi la Iasi la Centru logopedic (este pe Str Stefan cel Mare, la capat in fata Palatului). eventual, daca esti interesata poti sa iti recomand un logoped.
Numai bine
marcuali
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gabrielat spune:
Va multumesc foarte mult pentru interes si dorinta de a face bine.
Problema mea s-a rezolvat in mod neasteptat. Gradinita unde merge Adi a contactat un logoped care vine si face logopedie cu copiii care au nevoie.
Adi face sedinte de doua ori pe saptamana, iar d-ra este foarte draguta iar baiatului ii place foarte mult de ea. Deja a inceput de o saptamana sedintele, am vorbit cu ea si e de acord sa mearga in continuare cu sedintele si in vacante.
Salisa, nu exista in Botosani Centru logopedic. D-ra care vine la gradinita este intradevar de la Scoala Speciala nr. 5, este psiholog acolo.
marcuali, multumesc foarte mult pentru intentie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula2003/paula2003.jpg)
paula2003 spune:
Incearca la centul de ocrotirea mamei si copilului ca au sigur sau la fundatii de H. Intreaba-l pe acel d-mn logoped, daca nu vine acasa decat sa cauti. Scolile speciale sunt cu dus si intors mai bine il integrezi la o gradinita normala si cu exercitiu si din particular ii va da srumul, incearca mai intai si pe urma te gandesti de acele scoli. Succes si sanatate.
paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/
gabrielat spune:
Paula, Adi este la o gradinita normala, cu program de 8 ore.
D-ra care face logopedie la gradinita unde merge Adi este salariata a Scolii Speciale si in paralel face si acesta activitate la gradinita lui Adi.
Am vorbit cu ea si este de acord sa vina acasa pe timpul vacantelor, cand gradinitele sunt inchise si deci nu are unde sa tina sedintele de logopedie.
La o scoala speciala nici nu ma gandesc si nici nu m-am gandit vreodata. Daca educatoarele si logopedul vor crede ca nu va fi pregatit pentru inceperea scolii in toamna, il vom amana un an ca sa fim siguri ca o sa faca fata bine.
Sanatate multa si fetitei tale si tie deasemeni.