Dragele mele,
Va scriu din nou de data asta cu o intrebare. Noi suntem de 21 de saptamani si acum doua zile pe la 2 dimineata m-am trezit cu o durere foarte mare in rinichiul drept. M-am impacientat la gandul ca sta bebe inghesuit si nu mai poate iesi de acolo :)
Va spun durere ca asta nu am mai simtit vreodata si m-a tinut cam o jumate de ora ca m-am apucat sa fac tot felul de miscari sa se miste si bebe de acolo. Nu dorm numai pe stanga cu perna sub burtica ca altfel ma tot misc si nu pot sa dorm, dar cand ma intorceam pe stanga parca imi radia durerea in tot bazinul.
M-am speriat pentru ca ma gandesc ca suntem prea mici de astfel de acrobatii. Voua vi s-a intamplat asa ceva. Va rog sa ma linistiti.
Mutumesc anticipat.
din burtica.
Eheeee , e abia inceputul . Daca ai un bb mai nazdravan o sa-ti "boxeze" toate organele interne. Poti sa procedezi asa cum spuneai - mangaie-l usor si da-l la o parte sau,daca ai rabdare, pleaca el singur:) .
Noi am avut chiar ieri o disputa pe tema asta - era proptita undeva in dreapta sus si ma durea locul la fiecare miscare.
La prima sarcina il simteam mai tot timpul pe sub coaste .
Asa ca pregateste-te de distractie !
Daca esti sigura ca nu ai vreo problema cu organul respectiv , inseamna ca a fost bb .
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
Ai mai avut probleme de genul acesta cu rinichii inainte de sarcina? Pentru ca ce descrii tu seamana destul de tale cu o colica renala. Poate ar trebui intrebat un doctor.
Gabitza
Dana, du-te la medicul de familie si afli daca e o problema de la rinichi. Iti da trimitere la analize. Daca vrei un raspuns mai rapid mergi la un walk in clinic.
Cind bebe intra in actiune si-mi chinuie vreun organ, pun mina in alta parte a burticii, vorbesc cu el si vine sub mina ca un pestic
si mai ia pauza la box.
Sincer cred ca e bebe care face si el niscai explorari, isi exploreaza casuta pentru urmatoarele luni
.
There is a difference between knowing the path and walking the path.
Multumesc pentru raspunsuri.
A fost singura data cand s-a intamplat si nu am avut probleme cu rinichii niciodata. Sunt singura ca a fost bb.
Pe 25 merg la un alt control si am sa intreb medicul. In rest ma simt super.
din burtica.