L-ati ierta daca......

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eapopescu spune:

NU! No way! Nici macar daca el ar fi renuntat de unul singur la relatia extraconjugala pe care o avea! Nu vad ce legatura are ca a renuntat amanta lui si nu el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberiup spune:

RASPUNS: NU HOTARAT.

Acum depinde insa de fiecare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

Fiecare are dreptul al a doua sansa.
Doamnelor sunt tare tare curios cum ati reactiona daca ati fi in aceasi situatie. Fara suparare.
Iarta dar nu uita. Si inca ceva ... cine va schimba de acum incolo panpersi si ii va da de mincare, ii va face baie, .....? Bineinteles sub supravegrerea atenta a ta...
Si va vedea altfel lucrurile si responsabilitatile, chiar si libertatea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karla spune:

Eu n-as fi capabila sa-l iert, dar sunt sigura ca nu trebuie procedat ca mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Si ieri am vrut sa-ti raspund dar n-am apucat!
Draga mea e trista situatia ta, dar nu dispera pentru ca Dumnezeu nu te va parasi, iar raza de soare e mereu langa tine-Iulia.
Tu-l mai iubesti? Eu zic sa scri pe o foaie calitatile si defectele lui, evenimentele triste si evenimentele fericite petrecute impreuna, tot ce a facut pentru tine si tot ce nu a facut si sa vezi unde inclina balanta!
Daca te poti dispersa de el si sentimental si material lasa-l, altfel mai dai o sansa poate a fost doar obstacolul cel mai mare al casniciei voastre si tot raul e spre bine.
Oricum iti spun di experienta mea ca orice coboras e spre un urcus!
Si eu am suferit de multe ori dar apoi am ajuns la concluzia ca poate a meritat chiar daca viata mea a luat cu totul alt fagas.
Iti doresc sa ai multa intelepciune, sa nu te pierzi, pentru ca e doar o piatra de incercare, D-zeu nu ne da mai mult de cat putem duce!
D-ul sa fie cu tine si sa te ajute sa iei hotararea care trebuie!(nu-s pocaita dar cred in D-zeu si cred ca fiecare are ce merita ma refer la jumatate, poate tu meriti ceva mai bun!)Eu sunt ortodoxa dar merg la catolici duminica si vreau sa-ti spun ca e slujba in maghiara si nu prea inteleg multe, dar mie-mi convine ca eu ma rog in gand in limba mea, dureaza putin slujba si plec cu sufletul linistit acasa.(Al meu e unguras dragalas si nu de ici de colo ci din miez Miercurea Ciuc)
Mihi si Lorand va pupam amandoi

jakab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Draga Mihaela, imi pare nespus de rau ca povestea asta dintre voi inca mai continua. Daca totusi va intelegeti, are grija de fata si-l mai iubesti, eu zic sa-i mai acorzi o sansa. Dar, indiferent de cate raspunsuri ti se vor da, cel mai bun se afla in inima ta. Chiar daca iti va fi greu sa iei o hotarare, ia-o cu toata inima, si roaga-te la Dumnezeu sa te ajute s-o duci la final.

Numai bine!

Sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ncristina spune:

NU

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani35 spune:

Draga Mihaela,daca tu il poti ierta pentru tot ce ti-a facut,te admir ,pentru ca eu,una as fi incapabila sa o fac.Ma gandesc numai la faptul ca va trbui sa impartim totul...ca inainte dar,nimic nu mai e la fel.El ti-a inselat astaptarile si ti-a demonstrat ca nu e demn de drgostea ta.Tu de ce ai continua cu o persoana care nu te mai iubeste?Nu o singura data mi-am pus intrebarea asta si raspunsul a fost ntodeauna acelasi.Tu singura trebuie sa iei decizia si-ti doresc din toata inima sa fie cea mai buna pentru tine si puiul tau.N-as vrea sa ma intind prea mult dar imi pun mereu intrebarea:ce e in capul barbatilor cand lasa tot ce au(si nu ma refer la partea materiala)pentru o aventura si mai ales nu se intreaba ce va urma apoi?Suntem alaturi de tine!Curaj,orice decizie ai lua...e a ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia spune:

NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!NEVER!!!!
Nu merita acest om nici o a doua sansa!!!! Nu se va schimba niciodata , parerea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Daca cineva te inseala o data, e din vina lui ... daca te inseala si a doua oara, e din vina ta!!!

Mergi la inceput