Copilasi din Aprilie 2003 (16)
Raspunsuri - Pagina 4
lilib72 spune:
Bine ai revenit saso, pozicile sunt minunate nathalie este o d-ra frumoasa;
cary ca de obicei...prima in toate...
petrecerea de 2 anisori o organizam acasa, nu prea avem copii dar gasim noi pana la urma...;este buna si ideea cu mersul la tara dar depinde si de cum va fi vremea;
nici noi nu stam bine la capitolul olita, pana acum cateva luni mai statea/facea ceva acum se uita la ea ca la reclama; ei, lasa ca o sa trecem noi si peste asta...
ma bucur ca daria a inceput sa se joace singurica, leagana papusile , le inveleste le pupa (sta foarte bine la acest capitol);
mamici deocamdata atat, va pupim dulce
lilib72 spune:
tot eu...
miha m-ai intrebat cum am slabit...nu am tinut o cura anume, am redus painea, dulciurile, sucurile si sa stii ca la mine a dat roade.
Saso spune:
Multumim de complimente , Cary si Lilib 72!
sa va traiasca bb-i si voi pe linga ei!
unde vad si eu poze cu bb-i vostri?
mihulet...nu ma lasa sa vad pozele! imi cere parola!
acum am o intrebare:
mai este cineva, vre-un copilas...care refuza sa manance carnea...indiferent cum e preparata?
La noi nu se maninca...carne..nici de pui-curcan, nici de vita nici de peste..porc nu am incercat...dar se maninca la greu tot ce e mezeluri, adica infasurat-parizer, cremwurst, pipt de pui facut salam, peste file ..din ala rosu , icre...
maninca renumita supa..cu stelutze, si la felu' 2...doar ce-i pe linga! am incercat sa fac papricas de pui..si l-am fiert pina s-a dezlipit carnea de pe oase, tocanitza de cartofi cu carne de vitel.., am prajit si aripioarele de pui si i-am dat fara piele...NIMIC!
sau sa fie ca e deja satula de la supa si nu mai vrea ..si felu 2? dar daca incerc sa sar peste felu 2 si-i dau ..iaurtul, sau fructele..de desert..pt alea are loc in burtica!
daca aveti vre-o idee...sau a mai trecut cineva prin asta..tare v-as fi recunoscatoare!
nu mai pot sa fac nimic de mincare..nu mai am tragere sa fac.. ca daca nu maninca ma super enervez... eu ma chinui sa slabesc..si fac mincare copilului care nu maninca..sotul e la servici vine seara si nici el nu maninca...si ..arunca mincarea daca poti! Deci..slabire placuta..!!
Va multumesc mult!
Nathalie si Sofi
http://www.nathalie.net.ms/
“The duty of the architect is to give life a more sensitive structure.” Alvar Aalto
lilib72 spune:
noi suntem foarte fericiti, am castigat la loto o dacia solenza, am avut 5 numere castigatoare, de fapt dariuta este norocoasa, am iesit la plimbare si a calcat intr-un kk, am mers la loto si a tras un loz, a castigat o varianta simpla la 6/49, mami a completat biletul si uite asa am castigat
saso, eu ii dau dariei la pranz o canita (250 ml) de ciorba/supa cu carnita si ii mai dau intre mese iaurtel, fructe, ce mai gasesc eu pe acolo, apoi la masa urmatoare ii dau felul 2 (piure,pilaf, spanac etc)poate nathalie se satura si nu mai poate manca si felul 2, zic si eu...
multe pupici.
Cary spune:
Felicitari pentru solentza, va doresc a plimbare la iarba verde unde s-o udati din plin ca sa tina la gropile Bucurestiului.
Saso cand citesc ca fiica-ta mananca CHESTI din alea cu piele,mi se face mie parul maciuca,dar poate la voi sunt mai bune si de CALITATE,nu ca la noi!!!(toate ramasitele posibile).
Eu inca nu i-am dat si nu cred ca ii voi da,poate DOAR mici pe gratar la vara.
Noi la pranz 12.30 papam supita/ciorbita cu carne(o farfurie plina!),apoi un mic desert(biscuite/fruct/iaurt)la sculare(17.00),dupa o mica joaca,papam felul 2(pilaf,piure,fasole verde,mazare,varza-toate cu carne),muraturi daca este cazul si desert.
Cred ca Nathali este satula dupa supa,asa ca nu cred ca trebuie insistat,decat dupa amiaza,cand incepi direct cu felul 2.
Cat despre aniversarea de 2 ani sper s-o facem la tara la nasul,cu pritenii si copii lor,la gratar,ca si anul trecut cand i-am taiat motul;(nu mai sper sa vina iarna aia cu nameti din copilaria mea!)
A fost o vreme superbe cu soare si pomi infloriti!
Va doresc o saptamana buna!
Cary spune:
Tot eu,
Am revenit sa va spun ca AFARA NINNNNGEEEEE!!!! linistit,marunt si des,cat am asteptat aceasta ninsoare.
Stiu ca de maine voi patina cu masina,dar nu ma intereseaza,sunt fericita ca vad zapada!abia astept sa culc copiii,ma imbrac si pe la 23.00 plec sa iau o gura de aer si fulgi!
Va pup dulce ca-s tare fericita!
vlada spune:
Eu sunt tare fericita ca s-a facut piciul bine si ca sa sarbatorim a luat tati bilete pt. duminica la circ !!! Abia astept sa vad cum va reactiona, pt. ca acum numai despre asta vorbeste, in special despre animale - cai si elefanti, ca i-am aratat poze din spectacol.
Asta seara mai mergem la un ultim control la ORL si sper sa nu mai avem parte de tratamente...
Lilib- felicitari !!! Asta da noroc...
Si avem si pozici "proaspete" !
Andreea si Vlad
Iubirea mea
mamamariana spune:
Wow!!! lilib - felicitari! Chiar ca e noroc mareeee!
Cary, te rog frumos nu ma mai inebuni cu zapada ca imi vine un dor de iarnaaaa... Aici tocmai s-a incalzit puternic, nu prea iti mai vine sa iesi la pranz prin soare, asa ca stam destul de mult pe acasa, chiar si in weekend.
Emi a facut iar niste muci de socializare, ca deh, a inceput gradinita de vreo 3 saptamani si trebuia sa se intample. Acu nici nu va mai spun cate mai vorbeste si bodogane toata ziua ca ar trebui sa scriu un roman. Zice in 3 limbi, cand ti-e lumea mai draga iti baga cante un cuvant in alte limbi - eu thai nu stiu deloc aproape, asa ca imi trebuie de obicei translator. Noroc ca o avem pe surioara Ioana aproape.
Saso, daca puiul nu papa carnita, sa stii ca nu e mare bai... asta inseamna ca isi ia ce ii trebuie din alte alimente. Eu cu salamurile nu prea sunt de acord, insa ii mai scap si eu din cand in cand cate o gurita mica de crenvusti sau ce-o mai fi pe la noi prin farfurie ca e tare pofticioasa. La noi carnea de pui se mananca la copanel direct de pe os. Nu suporta sa i-o tai in farfurie sau chestii de genul asta... si asa papa cate o bucata destul de mare odata.
Eu insa ii admir pe vegetarieni si tare as vrea sa pot si eu sa renunt la carne, dar nu sunt destul de tare sa ma abtin, asa ca incerc sa ii invat pe ai mei copii cu cat mai putina carne. Dar asta mica e teroare... ii place carnea f. mult!
Acu inamicul e la plimbare cu servitoarea si eu as vrea sa fac ceva de papica - adica salata de vinete. Voi le-ati dat salata de vinete??
Hai ca am plecat la treaba!
Pupici,
Mamamariana
Cary spune:
Mai da ce soare,la noi ploua de dimineata si pe o astfel de vreme a trebuit sa merg la Adm.Fin.si la birou sa rezolv cu impozitul,vai mama lui(de impozit,cate drumuri am facut eu pentru el)!!!
Salata de vinete,sigur ca i-am dat si i-a placut chiar foarte mult.Chiar daca a avut ceapa,nu s-a dat in laturi, asa ca POFTA BUNA!
lilib72 spune:
Multumim pt. urari!
cand ma uit la pozicile copiilor nici nu-mi vine sa cred ce mari au crescut; frumoase pozicile cu vladut, are un zambet frumos
andreea sa ne scrii si noua "purtarea" lui vlad la circ, chiar sunt curioasa;
si noi am mancat vinete dar am pus si putin dovlecel fiert, se poate pune si putin lapte dulce.
avem poze noi
http://community.webshots.com/user/lilib72