fete din Austria 13
Raspunsuri - Pagina 8
carolada spune:
buna fetili,
ce faceti,stati la caldurica?![]()
eu m am cam saturat de ninsoarea asta aici ninge continuu cand mai incet cand mai tare
nu pot sa ma duc si eu nicaieri mai aranjata ,decat cu galoshi in picioare
si n am chef de nica ,tre sa ma duc sa iau ceva de mancare si cand ma gandesc ca tre sa ma infofolesc
alinah si eu am mancat pizza
mai buna ca a ta![]()
viktoriacand vine barza?
ioananu slabesc un gram de la alergatura de la camping
se tine sunca asta de mine ca raia .
tanjamaine ai liber poate ne mai zici si tu ce noutati ai,ce ti face bb si cum o mai duci cu barbatu.
nikomikoce faci nu ne mai scrii?
alexati au trecut durerile de masea?
va pup pe toate si o sapt.cat mai placuta
www.camping-kasern-salzburg.com
alinah spune:
Si aici ninge de m-a zapacit. Ce e drept, pe de o parte imi place...e alb si curat :) Plus ca imi place cu galosi, urasc pantofii eleganti si incomozi
In galosi am loc sa-mi misc deshtele!
Ce caldurica? Ieri am luat-o la picior cu copil cu tot pe jos pana la parintii lui Heli, vreo 40 de minute dus. Heli a plecat cu masina, a lasat-o la ai lui, eu cu carutul si apoi ne-am intalnit pe drum. Stiam ca drumul de intoarcere il vom face cu masina...ce sa mai, scheme peste scheme
Eu mi-am pus si eu kuru' in miscare, poate mai dau jos ceva....caci m-am vazut in poze si mi s-a facut parul asa
. Beeey, cum or stii kilele astea sa se aseze atat de puturos??? ![]()
Dar nu ma las, imi fac abo la terenurile de tenis. Nu ma intereseaza, el la fotbal si io??? Cica merge la fotbal
sa se intretina. Dar cu mine cum ramane? Ca el n-a fost nici gravid, nici nika. Io de ce sa nu ma intretin? M-am hotarat sa alaptez pana la 8 luni...sper sa ma si tin de treaba si apoi sa stea "taticu'" cu biberonul infipt la bebe, iar eu ma intretin

Acum trag eu de nas, n-am febra, doar un pic gatul ma deranjeaza si o gramada spatele! Fir-ar sa fie de spate bosorogit! ![]()
Ssssttt, nu mai vorbi de pizza...
caci acu' ma mai infig intr-una! Si zici ca a fost mai buna, aaa???
Cu ce-a fost? Hai, fa-mi pofta! Omora-ma, hai, loveste-ma cu aromele! ![]()

Hai sa iti mai spun pe ce am casunat in ulimul timp. Pe baghete cu mozarela si usturoi
. Ieri am dat doua pe gat 
Cred ca imi e foame 
![]()
zzzzzzzzzzzz
Poze
(23.08.2004)
blue77 spune:
salut fetelor
stiu ca sunt pe langa subiect dar as avea nevoie de ajutorul vostru.
Vrem sa cumparam un scaun de masina din Germania de pe un site.
I-am intrebat in engleza cate zile va dura livrarea si mi-au raspuns in germana....asa ca sunt in ceata.
Va rog daca puteti sa ma luminati si pe mine ce mi-a raspuns neamtul asta :)
Silviu,
Vielen Dank für Ihren Besuch bei Halter Autoteile A-Z und Ihr uns entgegengebrachtes Vertrauen. Wir haben gesehen, daß Sie bei Ihrem Besuch in unserem Onlineshop den Warenkorb mit folgenden Artikeln gefüllt haben aber den Einkauf nicht vollständig durchgeführt haben.
Inhalt Ihres Warenkorbes:
1 x Römer King TS Plus Highline Teresa
Wir sind immer bemüht unseren Service im Interesse unserer Kunden zu verbessern. Aus diesem Grund interessiert es uns natürlich, was die Ursachen dafür waren, Ihren Einkauf dieses Mal nicht bei Halter Autoteile A-Z zu tätigen. Wir wären Ihnen daher sehr dankbar, wenn Sie uns mitteilen würden, ob Sie bei Ihrem Besuch in unsererm Onlineshop Probleme oder Bedenken hatten den Einkauf erfolgreich abzuschließen. Unser Ziel ist es Ihnen und anderen Kunden den Einkauf bei Halter Autoteile A-Z leichter und besser zu gestalten.
Nochmals, vielen Dank für Ihre Zeit und Ihre Hilfe den Onlineshop
von Halter Autoteile A-Z zu verbessern.Mit freundlichen Grüßen
multumesc mult
pupici
noi si bebe Marc 
(28.08.2004)
nikomiko spune:
Varianta prescurtata (daca o vrei neaparat si pe aia lunga, incerc sa ti-o scriu si pe aia): zice ca ai pus produsul respectiv (Römer King TS Plus Highline Teresa) in cosul de cumparaturi si te intreaba de ce n-ai facut comanda pana la sfarsit, adica a ramas asa in aer.
_
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi
blue77 spune:
mersi pt. traducere miko
inseamna ca tipii nici nu mi-au raspuns la intrebare....
o sa le pun intrebarea in germana poate asa stiu sa raspunde :)
noi si bebe Marc 
(28.08.2004)
carolada spune:
alinahpai cum sa nu te ingrashi bre daca numai de mancare vorbeshti?
na,c acu am apa n gura
,si mie mi e foame.si cum iti ziceam de pizza aia,era cu fructe de mare facuta ca la mama ei ,adica de un italian( nu de aia refrigerata care o bagi la microunde si n are nici un d-zeu)si un paharel de fragolino alaturi.fetelor ,nu shtiu cum s o manca pizza pe la voi(adica in ro)dar la noi se mananca numai cu ketchup.si cand fusei eu prima oara aici la o pizzerie adevarata,am cerut ketchup si erwin a zis ca sa nu jignesc bucatarul
adica aici se mananca fara ketchup.pana la urma a cerut ketchup si chelnerul s a uitat la mine ca la allienul ala din "independence day",
filmul de fuse aseara.acu m am obishnuit cu pizza fara ketchup
si parca e mai buna asha.
cred ca in seara asta fac pizza dar de aia mai sanatoasa cu faina integrala si legume,fara carnitha, salamuri si alte prostii ingrashacioase![]()
nikomikomai povesteste ne si noua cate ceva![]()

www.camping-kasern-salzburg.com
nikomiko spune:

Pai eu nu prea am de povestit.
Ma plicti pe-aici si astept sa mergem acasa la ai nostri. Problema e ca iar o sa fim tot pe fuga, banuiesc ca stiti cum e :(
Da' stau pe-aproape si citesc ;)
P.S.: mai incet cu pizza aia
, ca mi-e pofta si eu tocmai ma bucur ca am slabit ceva fata de cum am fost in vara si nu vreau sa pun inapoi. 
P.S.: ca a intrebat Alina cred si am uitat sa raspund, cam pe unde ne plimbam: Wien & Wien-Umgebung cand facem plimbari scurte. Si cand facem plimbari lungi limitele cam sunt Hateg (Ro) pana la Inglostadt (avem niste prieteni acolo).
_
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi
justasmallkiss spune:
Neatza fetele!Am aparut si eu.La noi toate vechi...acasa la caldurica.Iar a nins...brrrrrrrrrr,iar e frig!!!
"Bai"...numai de pizza vorbiti!Sa va fie rusine!!!Imi ploua in gura cand citesc ce scrieti aici!!!
Caro...asa e, acasa stiu si eu ca peste tot se manca pizza cu ketchup...dar aici n-am vazut sa dea pe undeva extra...doar sosul ce il pun ei cand fac pizza!
Alina draga...nu se poate numi cura ce fac eu...tot asa fac decand am nascut...si aveam cele 30 de kg in plus...tot spun...de azi am grija sa nu mai manac paine,dulce,gras, sau de azi ma apuc de dieta cutare...dar nu reusesc niciodata.O zi doua am grija...dupa care o saptamana mananc normal...iar ma apuca mustrarile de constiintza...iar tin o zi...apoi iar ma apuca poftele...si tot asa...eu am slabit mai mult cu gandul la diete!![]()
Tot timpul imi fac un meniu pe ziua respectiva...si pe langa meniu...normal ca mai scap si dulciuri...si tot ce ingrasa!!!
Eh...sanatoasa sa fiu...ca umflatzica gata nu mai sunt...doar asa un mic colacel si putina burtica mai am.
Si eu am probleme cu spatele...si asta de cand am nascut,de la epidulara...in fiecare dimineatza ma trezesc intelenita.
Mama,fac astia la tv reclama la sucul meu preferat de acasa Prigat!!!Vreau si euuuuuu.
Niko asa e...plictiseala mare.Abia astept si eu sa plec acasa.
Mai dar unde au disparut celelalte fete?Alexa,Tori nu ne mai spuneti nimic?
Viktoria mai esti acasa...sau a venit pe lume printesa?
Gata...merg sa-mi culc maimutzica...ca-mi urla pe aici.
Va pupacesc!
Si...mai faceti-mi pofta cu ce mancati
si asa nu mai stiu ce sa balotez.
IOANA
http://delialaryssa.fotopages.com/
Viktoria spune:
Fetelor v-am scris ieri un roman si cind sa-l trimit sa blocat pagina.
Eu sint bine am o tuse de magar insa in rest totul in ordine, inca sintem in asteptare.Doris si sotul au febra si stau in pat. La noi a nins ieri toata ziua si azi e un soare superb. Joi merg din nou la control, atunci ar trebuie sa vine si
.
Alina si eu i-am cumparat la Doris DVD cu walt disney deoarece la Tv dau astia niste desene urite. In afara de Kika unde mai sint si clasicele desene cu Heidi sau iepurasul Felix.
Va sarut pe toate si am sa va dau de veste cind am nascut