fete din Austria 13

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Flavia iti dau eu ghiocei ca am in gradina.S-au chinuit si ei sa iasa mititeii si zapada asta nu ii lasa..
M-am saturat de frig si de zapada...

Primel din pacate cam asa stau lucrurile.Si burse si fonduri cam rar se mai gasesc..si doar ceea ce e foarte important(de ex cei din info au avut si vor avea intotdeauna).Noi filologii...Dumnezeu cu mila
...dupa noroc de cele mai multe ori...

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)
----------------------

Ajutati in OM sa traiasca

--------------------------------------------------------
www.stefanita.org/" target="_blank">Stefanita merita sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelina spune:

La Multi Ani de 8 Martie tuturor si sa fiti fericite si iubite si sa ramaneti frumoase si tinere!
Felicitari Viktoria si multa sanatate bebelului!
Buna Babee, ma bucur ca ai revenit printre noi....mai as cam avea nevoie cat mai repede de medic...si daca spui tu ca este asa de atent...nu-mi dai mai multe detalii te rog?!?(adresa...programari..)
Flaflo, eu caut un medic si dragut si competent. Mie imi este foarte frica, cand trebuie sa merg la medic...frica de toate acele si ustensilele alea...si e imoprtant pt mine sa fie finuta persoana!
Cat despre competenta...nici nu incape indoiala...degeaba iti pierzi timpul daca medicul nu este competent(am o afurisita de candida de la anticonceptionale, care nu ma lasa nici cum).
Eu am asigurare WGKK...deci, nu pot merge decat la cei ce au contract cu casa.
Nikomiko...nu trebuie sa fie neaparat de origine romana!
Va multumesc mult la toate pt raspunsuri. Mi-ati inseninat ziua!
Mai astept totusi sugestii si va multumesc inca odata din suflet.
O zi buna va urez la toate si va pup dulce!

Mergi la inceput

Angelina fugi la medic ca nu e de joaca.
Uite tot ce-ti trebuie(sincer e un finut..o sa-mi dai dreptate!)

Dr.Rambousek Rolf Dieter
Linzerstrasse 333/1/2
tel o1/914-13-83
MO 07.30-13.00
DI 13.00-17.00
MI 07.30-11.00
DO 14.30-19.30
FR 09.00-11.30

Vorbeste si engleza -asta in cazul in care iti trebuie.Sa precizezi ca pentru ginecologie mergi ca are 2 specializari(medicina generala si ginecologie).

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikomiko spune:

No... va lasa omul singure jumatate de zi si cand se intoarce... pagina plina... acum eu de unde sa incep?!? Femeile astea...

Flaflo, noi tot in 10. Unde mai exact stati voi? Noi in Monte Laa, probabil ai auzit de el, e un cartier nou, de fapt al nostru e primul bloc gata, in rest e cam santier...

Babee, pai de ce nu spui asa ca aveti ghiocei in gradina??? Ce zici, ne primesti candva la... o sedinta foto? ;)

Mergi la inceput

Nico poti veni cand vrei..acum e cam multa zapada...cand s-o topi sa te tii floricele frumoase

Sfarleaza
Bubu Plimbaret

----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutzu spune:

Viktoria, sa va traiasca fetele si sa va bucurati de ele. Refacere rapida si cat mai mult laptic

La multi ani, multa sanatate si o primavara cat mai calda in inimile voastre

Bun venit fetelor noi si sa ramaneti cat mai mult pe aici

Mada, mami de:
Antonia******06.01.2001
Lukas*******14.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Primel spune:

Hihihi! Niko, am ras copios la faza cu "de unde sa incep?"! Si eu am sarit in sus de bucurie cand am vazut azi-dimineatza ca sunt mesaje noi la austriece, dar sa te tzii apoi, ca mi-am terminat mailu' abia pe la pranz si am mai facut si o pauza mica de (m-a invitat al meu sotz ca e 8 etaje mai sus, lucreaza, iar eu dau iama pe net). Acu' suntem cam pe final cu treaba si relaxarea (mea), adica in 30 de min. urmeaza sa plecam spre casa si abia astept sa ne reintalnim maine la alte taine.
Babee cu noi, filologii astia, merge mai greu, intr-adevar... Da' ne-om descurca noi cumva.
Acum imi zboara mintea la ghioceii tai, trebuie sa fie foarte frumosi mititeii prin zapada!
Va dulce din nou pe toate!

www.craiova.ro/argos

"A gresi e omenesc; a ierta este divin." Alexander Pope

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelina spune:

Multumesc mult, Babee!
U're a sweety!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Babee, daca ai ghiocei in gradina, nici primavara nu e departe! Mai avem sperante!
Niko, noi stam in apropiere de Twin Towers. Ne bate gindul sa ne luam si noi ceva la Monte Laa, dar pina acum nu am avut timp sa mergem sa vedem nici un apartament. De cind stati acolo? Sinteti multumiti?

Flavia si Bianca

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/fersedif/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikomiko spune:

Abia din noiembrie stam aici. Suntem multumiti in sensul ca apartamentul e ok, vecinii linistiti (mai putin unul care are tot timpul de dat gauri in pereti, noroc ca nu-l tine mult cand se apuca), zona e si ea linistita, legaturile la mijloacele de transport ok si nici nu e asa departe de oras.
In general apartamentele sunt mari in blocul nostru. Al nostru e cel mai mic model si are 2 camere (~ saizeci si ceva mp), iar cele mai mari sunt aprox. 100 mp.

Pana acum ne-au speriat toti ca la cladire noua sunt si costurile mai ridicate. Deocamdata platim taxe fixe pe luna si abia in toamna o sa fie primele masuratori si o sa vedem cum stam de fapt.

Nu prea stiu ce sa-ti spun in rest. Din cate am vazut, in cladirile de pe langa noi or sa cam fie alte modele de apartamente, asa ca nu stiu sa-ti spun prea multe. Daca te intere ceva in mod deosebit, poti sa ma intrebi.

Mergi la inceput