Mamici de mai-iunie 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 2
Cloreta spune:
Mai, mai eu nu am nici un sarbatorit aici dar o sa trimit un coleg sa imi ia ceva buna, imi faceti pofta.
Ce se face la cursurile astea? Eu cred ca o sa nasc prin cezariana
Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/expo/Clara/DSC05575.jpg
andutzy spune:
Ma inscriu cu draga inima!
Tare mult mi-ar placea sa ne cunoastem!!!
Nu e zi sa nu-i povestesc lui tati de voi. El nu are rabdare sa stea sa citeasca, dar ii povestesc din ce vorbim pe aici. Deci cand va hotarati, dati-mi un semn!!!!
andutzy
Mickyyy spune:
Hai ca am scotocit si eu prin pozele de la Revelion, am gasit una din profil (in care arat de zici c-am baut o damigeana de tuica 
, da' nu mai conteaza), nu prea se vede inca burta la mine, desi luni fac 18 saptamani si ar cam fi cazul. Va las sa va dati singure cu parerea, uite aici poza
Multumesc tuturor pentru urarile adresate Ioanei mele
, anu trecut pe vremea asta eram graviduta si stiam ca e fetita, hotarasem deja cum o cheama asa ca am iesit cu tati in oras sa o serbam
!! Asa ca pot spune ca se afla deja la a doua aniversare
. Abia astept sa ajung diseara acasa, mi-am propus sa-i fac un tort de mere (ca m-am gandit eu ca de-asta va putea manca si ea, ca daca-i fac cine stie ce sofisticaturi de creme e posibil sa-i faca rau)! Asa ca macar virtual va invit la o felie de
si un
, sau de la caz la caz....suc, cafea....
babygirl, nu se scade nimic, iei 7,8 mil in mana.
Despre cursurile prenatale eu stiam ca sunt gratuite, si se fac si la municipal,e o moasa faimoasa (al carei nume nu-mi vine acum in minte) care se ocupa de asta. Eu n-am facut nici un curs si am nascut super. Se-nvata pe moment, mare lucru nu cred ca ajuta (doar pentru cele care vor sa nasca natural si fara anestezie, te-nvata tehnici de respirat pe care sincer cand o sa ai contractiile alea dureroase la nastere eu cred ca o sa le uiti instant
)
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
crissu spune:
Mickyy se vede burtica........nu mult dar se vede iar Malina e mortala, ce fata are, ca ii venea un pic soarele in ochi nu? Eu maine intru in saptamana 18 si a inceput si la mine sa se vada burtica.
Criss si
17 saptamani+
gabitzam spune:
Fetele care am vazut ca aveti yahoo messenger aici, v-am adaugat pe lista mea, sper ca nu e cu suparare. Daca mai vrea cineva, ID-ul meu pe messenger este gabitza67.
Gabitza
babygirl spune:
pt mine e ok, gabitza. pe mine ma gasiti la adina_mlesnita@yahoo.com
Adina / 18+ / Dr. Vladareanu - Elias
Cloreta spune:
Mikky ce mamica draguta esti..bebelina e mortala!
Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/expo/Clara/DSC05575.jpg
crissu spune:
Si eu si eu am messenger....ID-ul meu este cristinaandreistancu si puteti sa-mi scrieti fara problema cand vreti.
Tocmai am mancat o ceafa la gratar mortala.......iammmmmmmmmm.Doar e sfantul Ion imi permit....desi cred ca pana deseara explodez.
Criss si
17 saptamani+
babylino spune:
Fetelor mie a inceput sa mi se vada burtica de pe la 4 luni de se mira lumea ce burta mare am. Dar acum la 23 de sapt.parca a stagnat este destul de mare, dar parca nu a mai crescut. De miscat misca bebelinul in continuu cred ca se distreaza de minune.Kg am luat pana acum vreo 7 cred ca este cam mult dar nu am ce face. Sa speram ca nu vom depasi pana la final 15 cel mult.
Si eu le urez tuturor sarbatoritilor de azi La multi ani si multa sanatate!
23 sapt. DPN 3.05.2005-CFR2 Dr.Gherasie Cristian
monu spune:
crissu!!!!!
de ce ma chinui 

cu ceafa de porc!!!! lasa ca ma duc io acasa si imi fac una buc gratarel!!![]()