Mamici de mai-iunie 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 14
mariamunteanu spune:
Da, va fi o nebunie si la mine in burtica dar si pe urma, in casa si peste tot unde vor fi ei 2. Abia astept ! dar nu-i treaba usoara cu gemenii mai ales ca vor fi identici, incerc sa ma documentez cum trebuie crescuti pt. ca e o provocare.
Mi-a spus dr. ca sunt baieti, dar sa vedem daca se confirma.
Sa ne dea D-zeu la toate bebei sanatosi si frumosi !
Maria
gusta spune:
Maria felicitari pentru gemeni .La fel cum a zis si Cloreta in urmatoarele luni ai sa ai adevarate partide de box
.
marilena
Cloreta spune:
Marilena tu vrei sa ne masuram peste burtica la fel cum ti-ai masura talia?:)) Pai nu cred ca are vreo relevanta. Evident ca tipele mai slabe au altfel decat maicile care au fost mai plinute. Eu de ex. am 92 cm peste burtica si inainte de sarcina aveam in jur de 67 de cm in talie pt ca luasem ceva kg dupa ce m-am lasat de fumat.
Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/expo/Clara/DSC05575.jpg
gusta spune:
Sa ne masuram intr-un fel sau altul .Cred ca peste burtica chiar ca nu stiu cum vine

.Iar am baut prea mult .Eu m-am masurat in jurul buricului de la un capat la altul ca acolo mi s-a parut mie mai mare
.
marilena
Cloreta spune:
Dragelor o seara faina va doresc. Sa ne vedem cu bine maine, sanatoase si vesele!
Pupam!
Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/expo/Clara/DSC05575.jpg
andutzy spune:
Eu am circumfernta de 102 cm, pe burta, la 22 sapt de la um. Asta pentru ca am vazut ca intreba cinva mai devreme.
andutzy
at andreea spune:
Pai daca voi plecati de la 60 cm si ajungeti la 90, eu nu ma masor cu voi, ca mi-e rusine.
Pai, eu am pus 7 kg numai in luna iulie, cat a trebuit sa stau la socrii. Asa fericita si multumita eram!
Nu ma masor cu voi! Sic!
Andreea si Emma sau Thomas de 22 saptamani (24 de la UM)
at andreea spune:
Bine, bine...
Va doresc o seara placuta! Ma duc acasa sa fac sport!
Andreea si Emma sau Thomas de 22 saptamani (24 de la UM)
NewMami spune:
La Multi Ani sa cresti mare, sa fi sanatoasa, sa ai parte de o nastere cat mai usoara si de un bebe sanatos, frumos si destept.
Anca