Voi comunicati prin telepatie?

Voi comunicati prin telepatie? | Autor: Sobo

Link direct la acest mesaj

Eu patesc adesea sa comunic cu sotul meu prin telepatie.
Cel mai des, cand merg la cumaparaturi se intampla sa cumpar un anumit lucru care nu stiam ca trebuie luat neaparat si cand ajung acasa sotul meu imi spune ca s-a chinuit sa-mi transmita sa iau respectivul produs. Sau alta data simt nevoia sa iau un lucru si dupa mai multa gandire zic "nu, mai bine lasa, nu ne trebuie acum", apoi iar imi revine lucrul ala in minte si nu-mi da pace. Cand ajung acasa imi zice sotul: "ai luat cutare lucru" si e vorba tocmai despre produsul ce-mi statea pe creier in piata.
Poate ziceti ca astea sunt coincidente.
Insa intamplarea cea mai reprezentativa este urmatoarea:
Eu cumpar foarte rar reviste.Si cand spun rar, inseamna ca iau reviste si la 2 ani o data.(Am impresia ca revistutele astea de cateva zeci de mii au prea putine informatii despre orice subiect. Daca ma intereseaza un subiect prefer sa iau o carte doar despre subiectul respectiv, care sa fie documentat cap-coada)
Ei bine, sotul meu nu cred sa-mi fi cumparat vreo revista la viata lui si stie ca nici eu nu-mi iau. Intr-o zi insa, ma gandeam sa-mi iau si eu o anumita revista pentru mamici (nu spun care!), si seara cand vine sotul acasa apare cu revista!!!!!!!
Voi nu patiti asta?

Si cu sora mea comunic asa. Desi stam la distanta de 30Km, am uneori cate o zi proasta. Sunt suparata si nu am nici un motiv. Cand vorbasc cu soara mea aflu ca tocmai i s-a intamplat ceva!