Mamici de ianuarie - februarie (75)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Cici, bine-ai venit alaturi de noi...
apropo de intrebarea ta, in cazul meu, bebe s-a intors inca de la 28 de saptamani si n-a mai vrut sa se mai rasuceasca sau sa mai faca si el o tumba - doua...sta cu fundul la mine de atunci...doar isi mai muta fundul dintr-o parte in alta, dar perna lui preferata pentru sezut este ficatul meu...

Oana si comoara 34+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Fetelor ieri am fost la Simona si am vazut-o si pe fetita ei. Este o dulceata si foarte dragalasa. O cheama Ioana Eleonora, deci LA MULTI ANI CU SANATATE!
Simona este bine.
Azi ma voi duce iar la ele, iar luni o sa dau vesti proaspete, sau poate o sa va dea chiar ea.
Toate cele bune!

Mirona si BB Andrada (20.03.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici_2004 spune:

multumesc pt mesaj Corneliaa si vreau sa le urez tuturor Ioanelor si Ionilor de pe DC LA MULTI ANI, MULTA SANATATE SI NASTERI USOARE PENTRU IOANE!
Amary 19 am inteles de la corneliaa ca esti in saptamana 38 si nici la tine nu s-a intors bebe, eu sunt in sapt 36 si doctorita mea a spus ca cei mai multi copii se intorc in sapt 34.Sunt un pic ingrijorata, ce se intampla dc nu se intoarce bebe, inseamna ca o sa nastem prin cezariana?Am inteles ca azi te duci la doctor, bafta multa sa se fi intors bebe.

cici si bebitza de 36 sapt.

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata , 'La multi ani " la toati cei care-si sarbatoresc numele de Ion , Ioana !
Felicitari Alina Gabriela cu minunea de ieri , sa-ti traiasca si sa fie cuminte si destepata , frumoasa oricum e .
La fel multe felicitari Mirela , ce supriza minunata , e un flacau asa cum v-ati dorit .
Oana sper sa se intample astazi minunea si pt. tine , toate iti suntem alaturi , sper ca Seb. sa fie de acord .
Cibi bine ai venit printre noi , mie mi s-a intors bb.
la 33 de saptamani si asa a ramas .

Alina ,Wichard si bb. 37 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Am vrut sa spun Cici .

Alina ,Wichard si bb. 37 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici_2004 spune:

amaya, esti o fericita ca s-a intors bebe asa devreme , mie mi-e frica ca daca nu se intorce, sta cu funduletul spre pelvis, cred ca ma asteapta cezariana.
Fetelor e careva din voi care o sa nasca la Cantacuzino? eu o sa nasc acolo si as fi vrut sa stiu daca stie cineva care e spilul pe acolo (daca e spitalul curat, cum sunt asistentele....).stiti poate o sa radeti de mine dar eu inca nu mi-am facut bagajul pentru spital, poate ma apuca mai devreme doamne fereste si nu am cu ce ma duce la spital.La voi din ce a constat bagejul puteti sa-mi spuneti si mie? eu am mai tot citit asa ce trebuie sa contina, dar mie sa nu uit ceva cand ma apuc sa-l fac. Oricum cel tarziu saptamana viitoare o sa fie gata.Trebuie sa iau pampersi si servetele umede pt bebe?
va multumesc!
cici si bebitza de 36+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Mai fetelor care sunteti la dr. Tutunaru - se pare ca-i dati batai de cap azi, cred ca are multe nasteri azi. Dimineata cand am fost eu, isi sufleca manecile...
Of, Leta, Leta, nu stii sa stai la coada ? Urmam eu ...
Sa-ti traiasca puiul, sa fie sanatos si sa va bucurati de el !!
Daca bebelina mea nu da semne in week end, luni sau marti sunt si eu gata (cezariana)... Sper sa nu m-apuce maine, taman cand iese din garda ...
Cici, bine -ai venit printre noi !!!
La multi ani ! si pt Crinuta, si -pt fetita Simonei - Ioana !!!

Dana si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Alipiticot, noi am luat saltea din fibra de cocos, cea standard, adica cu miez plin de cocos. a fost 2 mil. si am vazut-o la depozit la www.babycomfort.ro inainte de ao lua si ne-a placut ca este destul de solida si am inteles ca asa e bine sa fie pt nou nascuti... sa le tina coloana perfect dreapta.

Eu si bibisor sapt. 35
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

fetele,

ati auzit ca noul ministru al muncii vrea sa propuna o noua lege pt proaspetele mamici??? vrea sa ofere 75 Euro/luna timp de 2 ani drept compensatie la angajarea unei bone pt ca noi sa putem sa ne intoarcem la serviciu cit mai curind.
acum cea mai ieftina bona nu cred ca e sub 4 mil/luna, dar ca si compensatie inteleg.
acum depinde de sal. fiecareia daca merita sa se intoarca la birou pt suma asta/luna si depinde si de starea lui bebe desigur! am inteles ca noua indemnizatie CIC va fi 7.8 mil/luna pt mamicile ce nasc de la 1 ian. 2005.

Eu si bibisor sapt. 35
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

FETELOR, INNEBUNESC! AM VENIT IAR ACASA!

Aveam contractii regulate, dar nu destul de puternice pentru nastere, lui Seb ii scazuse pulsul la un moment dat, ca ma speriasem rau, si cand a venit moasa a remarcat asta pe hartie si a zis ca ma mai tine, ca daca se mai repeta o data, e obligata sa ma opreasca iar la spital, ca nu e bine. Dra nu s-a mai repetat, si, totusi, m-a chemat iar maine. Sper sa fie bine pana maine. Cred ca nici el nu mai suporta, bietul de el.

Va multumesc si eu pentru urari, si ii pup pe Crinuta, baietelul Adanei si fetita Simonei cu ocazia zilei de nume. Si, ma repet, pe toti si toate care poarta acest frumos nume.

Pupici!

oana si bebitza din burtica (41s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput