Mamici de ianuarie - februarie (75)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Shobo, eu nu aveam nr lui Leta. Oricum e bine ca ne-a anuntat sotul. Aseara am vb cu Simona si inca nu stia nimic. Il astepta pe Tutunaru sa il intrebe de Leta.

Leta, felicitari mama. Vezi ce bine a fost cu epidurala?
Fetelor care nasteti natural,ganditi-va bine inainte de a refuza ideea epiduralei. Acesta este sfatul meu.

Ia sa imi fac si eu timp sa va scriu de Rayan. Sa va spun ca sunt topita dupa el? Ca nu imi pot lua ochii de la el? Ca zambeste inca din spital? Sa vedeti cand ii dau de mancare cu biberonul cum apuca sticla cu ambele maini, ba imi mai ia si mana mea in manuta lui conducand-o. Ma invata puiul cum sa o tin, ca sunt inca novice.
I-am facut poze in timp ce adormea la masa, abia astept sa le developez sa vedeti si voi ce mutrita face. Ma mai pot supara pe el?
De burta nu imi e dor, de ce sa imi fie cand imi vad ingerasul in permanenta, cand il pot pupa ( si inca cat il pupicesc) cand vreau, cand ii aud vocisoara lui scumpa si ii vad ochisorii lui privind la mine cum nici o fiinta pe pamantul asta nu a facut-o. Se compara ceva cu asta???????????

pupici

Crinuta si micutul Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Fetele, uite, am deschis subiect nou:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39857

Va astept acolo

io si un baiatel (intr-un burtic de 37+ saptamani)

"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury

Mergi la inceput