Prima ecografie
Buna fetele,
Sunt o viitoare mamica de iulie-august 2005,UM 02.11.04.Am 8 saptamani si astazi ma duc la doctor prima oara - voua vi s-a facut ecografie de la prima consultatie ? Sunt tare curioasa cum o sa fie,dar am si ceva emotii,sper sa fie totul in regula cu bebeu
.
Apropo,a fost cineva la Dr.Mihailescu de la Policlinica Batistei? Am niste referinte foarte bune despre el - se spune ca e foarte bun psiholog,dar tot am emotii......
Mi-e greatza rau si nu suport lactatele
,dar abia astept sa am si eu un puiutz
!
Va tin la curent cum a fost la doctor 
Va pupacesc pe toate!
Raspunsuri
Monica-Elena spune:
La mine prima ecografie a fost la 3 saptamani.Nu stiu nimic despre medicul de care ai intrebat.
Bafata!
Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.
Veve spune:
Te asteptam la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39362" target="_blank">Mamicile de Iulie august 2005 (5)!
Irina,veve & croko
pozici
ellinia spune:
Eu am facut prima ecografie tarziu, la 13 saptamani, si tot de atunci am si prima poza. A fost ceva ce nu poate fi descris in cuvinte, mi-au dat lacrimile, cand imi arata doctorita pe ecran cum isi misca mainile si picioarele! Nimic nu se compara cu prima ecografie! Indiferent cate vei face dupa! Este prima data cand iti vezi copilasul!
Cristina si bebe 30+
Ioana75 spune:
Eu am facut prima ecografie marti, la 5 saptamini (intravaginal - nu stiu daca e corect cum zic dar ati retinut ideea). Am vazut un gogoloi pe ecran, asa ca o gaura neagra
. Doctorita a zis ca e OK.
Fetelor, eu am citit ca se pot face oricite ecografii. Daca stiti contraindicatii, va rog ziceti.
Ioana
gabitzam spune:
Prima ecografie am facut-o la 6 sapt. si 5 zile, bebe avea 11 mm si activitate cardiaca vizibila.
Gabitza
cocoloasha spune:
Gabitza,am luat o rigla si am masurat 11 mm.Vai cat e de mic manca-l-ar mama si ce minune iese
.
Sper sa fac si eu ecografie diseara - credeti ca pot sa cer o poza? Pentru ca,daca pot,o sa cer de fiecare data sa-i arat si lui "de unde a plecat" puncticelu' mamei 
Va 
gabitzam spune:
In mod normal, cam toti ecografistii dau si o pozulica.Tu cere, vezi daca poate sa dea sau nu. Poate acum inca nu e asa impresionanta poza, dar oricum o sa-ti dea lacrimile cind o sa vezi :) Al meu era cit o fasolica ![]()
Gabitza
smmiha spune:
Eu prima ecografie am facut-o la 10 sapt si a fost ceva extraordinar, bebe avea 35 mm si misca din manutele si piciorusele lui subtiri ca niste atisoare, era de pe atunci agitat. Sotul meu a fost foarte emotionat si probabil ca abia atunci cand a vazut fasolica aia agitata a realizat ca va fi tatic.
Sarcina usoara si un bebe sanatos!
Mihaela si bebe David Andrei (DPN 25.03.2005)