Am cumparat branza foarte sarata. Am tinut-o in apa, dar degeaba. Stiti o alta metoda?
Luminita
http://www.geocities.com/lumylorv
http://photos.yahoo.com/lumylorv
Si eu folosesc lapte si mai pun si felii de paine.
www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara
Va multumesc! Mi se sarase sufletul.
Luminita
http://www.geocities.com/lumylorv
http://photos.yahoo.com/lumylorv
Desarez branza in lapte,taiata in bucati mai mici,ca altfel ramane mai sarata la mijloc.O tin de la cateva ore pana la o zi in frigider.
eu pun in apa un cartof taiat in 4 si se desareaza foarte bine
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)
Si eu tot in apa o desaram! Am mai invatat ceva! BRAVO BUCATARESELOR PRICEPUTE!!! Lory_klui
ALIN CRISTIAN
De la socrul meu am invatat un truc foarte bun: branza trebuie invelita intr-o coala de hartie alba si apoi tinuta in apa peste noapte.
La mine a functionat foarte bine (cu coli A4 in lipsa de ceva mai bun).
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)