Copilasi de iunie-iulie 2003 (40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Pai ne vedem, cum sa nu! Nu asa s-a stabilit? Mai greu e cu locul undesa ne intalnim. Ar trebui un loc unde nu inchide la ora 23,ca ne cam intindem mereu. Eu o sa o sun pe Crisa sa vad daca vine si ea. Bychi poate ne spune azi daca vine sau nu; la fel si Magdone.

Magda si bb Alex puisor

http://community.webshots.com/user/edyalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Am vb cu Crisa si inca nu stie daca ajunge maine si daca o sa vina nu sta mult ca vine Petru din delegatie si vrea sa stea si cu el.

Magda si bb Alex puisor

http://community.webshots.com/user/edyalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

io vin sigur fetelor dupa examen...dar sa-mi spuneti unde...
gio- ce a patit taisia???
mai multe vorbim maine...ma duc sa mai citesc...
pupici
tineti-mi pumnii!!!!!

cgaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Fetelor, abia diseara aflu daca vin maine sau nu, in functie de cum plecam la Bv.
Faceti rezervare ca oi gasi eu un locsor langa voi daca vin. Sincer, eu as prefera un rest. mai in centru sau pe langa vreo statie de metrou. Pe la hala Traian imi cam prind urechiile, dar m-oi descurca daca e musai.

Bychi si Tiberiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Ce spuneti de Trafalgar Pub? E in zona Dorobanti dar nu stiu nimic de mancarea de acolo, eu luam doar papanasi tare buni.
Astai link-ul: http://www.localuri.ro/date_ro.php?rmx=1&tip=10&id=23

Bychi si Tiberiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Propun sa ne vedem tot la La MAMA....sa nu existe confuzii...toata lumea stie unde sa sjunga si papa este ok, preturi ok....
ora 18 este ok, sa fac rezervare??[/b]

Pe Bibi cine o suna?
[b]Dana, Nicol
poate treceti si voi macar un pic?

Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Intalnire, ziceti?
Foarte frumos, dar departe! Asa ca intalneala placuta va doresc! Cine-i secretarul acestei sedinte? Sa ne prezinte procesul-verbal, despre ce si cum va fi!

Io-s cu sesiunea, asa o voi tine cam o luna de acum in colo! Ar trebui mai rarut pe aici, dar nu ma pot abtine!

Copilasii vostri papa cu lingurita? Alexia a avut ceva tentative, kiar i-am cumparat lingurita in unghi, incerca sa duca ceva la gurita, reusea cam jumatate din cantitate. A fost mai grav, mai ales la inceput ca nu ne lasa sa o ajutam sa ia in lingurita, tipa, ne certa sa plecam din castronelul ei. Acum a mai uitat ca vrea sa pape singurica, iar eu profit ca sa nu facem mizerie prea mare si ca sa mancam tot.

Racushoarele Cristina& Alexia
PoZe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

La Mama suna f bine, sa ne spui ce ai facut cu rezervarea.....

Fi-mea are roseola infantis...si d'aia febra, bubite...bine ca m-am luminat si eu ce are!!!!Sfatul meu: fugiti cat puteti de cei cu herpes la gura, nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ca noi am ignorat si a luat herpes de la fetita de la munte si uite ce tragem acum......offffff.Dar sa stati linistite, ca doar intre 1-3 ani fac asta, deci nu luati de la mine, nu se ia asa ca eu nu am nik....
Pupici,
Gio si Taisia

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Buna fetelor,

Noi suntem bine,aia mica e o scumpa insa acum nu prea am timp sa scriu.
A inceput sa dea pupici(ii da numai Mirunei...),spune "hai,du-te,cutu...Miruna are pe dulap niste mini-postere cu celebritati.Cea mica stie(a invatat-o sor'sa) daca o intrebi unde e Brad Pitt ti-l arata.Intr-o poza,un tip statea pe orizontala si Paula arata spre el si tot zicea"ata nani".A invatat numele unor jucarii de la Miru din camera...ce mai,face multe lucruri.

Acuma va pup ca sunt la serviciu si am indrept spre casa.

maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Dana, buna ; uite nu vreau sa te stresez insa 37,4 nu e febra pt antibiotic... tusea e chiar asa rea? dr noastra imi spunea mereu sa ma feresc sa-i dau antibiotic cat e asa mic. Alte chestii nu ai incercat?
Am inteles ca va intalniti si ma bucur.
Va spun ca ajung si eu in februarie in bucuresti cam pe 9 si poaet cine stie... dar e tare mult pana atunci.

Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu

Mergi la inceput