Copilasi de iunie-iulie 2003 (40)
Raspunsuri - Pagina 12
cgaby spune:
v-am spus ca nu scapati???
cand am ajuns acasa ( 1 jumate), barbatelul era manga!!!
cica l-a stresat copchilu'!!!
halal.....
mi-a spus ca data viitoare sa plec dupa ce se culca stef....
asa ca...cica am interdictie....
va pupic
cgaby
romana_74 spune:
Ce fain fetelor! Ma bucur ca v-ati distrat! In timp ce eu mor de greata si pe deasupra mai am si examene chiar nu se gandeste nimeni la mine!!! Mersi Romana de urari si putere cu cei doi nazdravani! pe Matei l-am parasutat la bunica mea ca tot il cerea de altfel asa ca mai am si eu putina liniste! In rest ce sa va zic... sambata il iau acasa si apoi incepe distractia! Va pupi si numai bine la burtici si mamaici!
ROMANA&BB MATEI
alexandrueduard spune:
Buna dimineata! Va doresc un sfarsit de saptamana odihnitor. Eu plec la munte astazi si ma intorc duminica. Sper sa fie zapada, ca in Bucuresti ne ocoleste, vad.
Romana 74: da ce-i cu mesajul asta la ora asa de matinala? Mai ales daca Matei nu e cu voi? Sau greturile de care spui te-au dat jos din pat? E, lasa, ca mai e un pic si-ti trec.
Va pup si ne "revedem" pe net saptamana viitoare.
Magda si bb Alex puisor
http://community.webshots.com/user/edyalex
romana spune:
Mare veste mare!
Am facut azi dimineata testul de sarcina si va anunt ca vine bebe3. Sper din tot sufletul sa fie fetita.
Prima reactie cind am vazut testul pozitiv a fost de suparare, dar acum m-am calmat si sper sa fie bine si sa nu am probleme cu sarcina.
Mai sper sa iasa un copil cuminte si mincacios.
Nu ma certati, am convingerea ca totul va fi bine, ca se vor rezolva problemele care demult asteapta o rezolvare si sper ca sa am si ajutor. Sa vedem.
Nu mai pot sa scriu acum ca e Cristi la mine in brate si s-a trezit si Alin.
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
amik spune:
Romana,felicitarile mele! trebuuie sa recunosc ca un moment am ramas blocata!sa fie intr-un ceas bun!sotul ce zice?o sa faceti fata?si tu mai poti trece asa repede printr-o sarcina?ca de trei ani esti tot gravida/lauza/femeie care alapteaza!ai grija de tine,fortifica-ti organismul!
pupici.
cam in cate saptamani esti?
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru
Kehleyr spune:
Romana, m-ai lasat . Muuulte felicitari, sa ai o sarcina cat mai usoara si sa ti se implineasca dorinta de a avea o fetita!
Subscriu la ce a zis si Alexandra, ai mare grija de tine, vezi sa te alimentezi bine si sa iti acoperi necesarul de vitamine, fie din mancare fie din suplimente.
Romana_74, uite ca acum o sa ai alaturi de cine sa compatimesti. Lasa ca trec ele si greturile pana la urma.
Restul gravidutelor, ce mai faceti? Cornelia, te-ai mai linistit la serviciu? Pufulet, Marox?
Magda, distractie placuta la munte si sa nu va prinda viscolul . Daca schiezi sa te gandesti si la mine!
Va pup pe toate si nu mai am cuvinte
PS. A nascut si nasa mea ieri, acum are doua fetite . M-am gandit la nasa lui Gio, saraca, sper ca pe viitor sa reuseasca si ea...
How I wish to dream again...
carmenutza spune:
quote:
Originally posted by romana
Mare veste mare!
Am facut azi dimineata testul de sarcina si va anunt ca vine bebe3. Sper din tot sufletul sa fie fetita.
Prima reactie cind am vazut testul pozitiv a fost de suparare, dar acum m-am calmat si sper sa fie bine si sa nu am probleme cu sarcina.
Mai sper sa iasa un copil cuminte si mincacios.
Nu ma certati, am convingerea ca totul va fi bine, ca se vor rezolva problemele care demult asteapta o rezolvare si sper ca sa am si ajutor. Sa vedem.
Nu mai pot sa scriu acum ca e Cristi la mine in brate si s-a trezit si Alin.
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Esti IN-CRE-DI-BI-LA...nu incetezi niciodata sa ma sochezi....
Ce ma mai mananca degetele sa-ti scriu ...da' mai bine sa ma abtin...daca tu asa ai hotarat ca este mai bine nu pot decat sa te felicit si sa-ti doresc sarcina usoara!..oh..God..inca nu-mi revin...
Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya
pojogam spune:
Buuuna...
Si deja nu mai am cuvintele si nici ganduri... Roaman esti uimitoare! chiar voiai asa de mult bebe 3? Iti doresc din toata inima sa faci fetita ca sa iti fie viata mai usoara, dar deja sunt povesti acum cu 3 bebei... NU pot spune ca sunt de acord cu tine in rezolvarea problemelor, asa cum le denumesti tu, insa fii sigura ca sunt cu inima alaturi de femeia din tine si de dorinta ta de a te implini astfel. Iti doresc sa fii puternica si sa ma aiba cine grija de tine! Optimismul tau e bun!
Carmenutza sa inteleg ca esti dragostea Oanei... sau nu am citit atent ...La tine cu serviciu cum mai este? te-ai mutat sau inca nu ?
Dana ce mai face iubita? ma tot gandec la "incuscrire"... ce mai citesti ?
Elena intr-adevar o povestitoare minunata; deja vedeam ce spuneai acolo. Bien ca va puteti face de cap pana in ore tarzii si sotii sunt toleranti. Norocoaselor!
Cornelia burtica usoara in continuare; mai spune-ne cam in cate luni mai esti ca sa nu pierdem firul! Ca mai face scumpica harnicuta si vorbareata, poate daca ar sta cu Flaviu si-ar da si "mutul" meu drumul!
Magdone cred ca atunci cand voi veni eu in bucuresti si daca voi avea suficient timp o sa incerc sa luam legatura.
Astept cu nerabdare sa ninga sa vad si eu cum il tavalesc prin noianul de zapada pe micut... MA bucur ca a devenit mai intelegator si pot comunica cu el mai bine; parca e mai matur; voi cum stati cu comunicare cu copilasii? E la fel de harnic in continuare ceea ce ma sperie destul de tare( ma gandesc ca intr-o viata anterioara a muncit serios baiatul asta ! )
II caut un fel de creioane colorate dar care sa fie numai mina groasa, era ceva de acest gen pe vremea mea, ca daca se rup nu trebuiesc ascutite, insa nu am gasit.
E indragostit de alivanca cu smantana si nu papa deloc carne, acum o mai si alege daca o gaseste prin supa sau sosuri. Papa binisor cu lingura (bine asta papa de mult!) si mai nou incearca sa taie painea cu cutitul. e foarte pritenos cu toti copii, ii imbratiseaza si-i pupa...e foarte sentimental si parca seamna cu masa aici
e la fel de neastamparat si poznas insa intelege mai bine consecintele faptelor sale, cat de cat.
gata!
imi lipseste Bibi chiar si de pe net, sa mai aflu ce face David.
Bychi tu ce faci, bati in retragere?
nu va spun decat ca mi-e dor de voi si va pup
Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu
Kehleyr spune:
Mihaela, mersi ca te gandesti la noi . Suntem bine de aseara, tuseste mult mai rar, asa ca m-am linistit. De citit nu mai citesc nimic inteligent, am luat o pauza de utilizare a neuronului si citesc niste "literatura" mai comerciala . Am citit ultimul roman al lui Umberto Eco, "Misterioasa flacara a reginei Loana", dar a fost cam monoton. Foarte multe detalii despre publicatiile/emisiunile de radio/viata in perioada fascista italiana, adica era mai degraba un documentar decat o carte.
Tu ce ai facut cu examenul? L-ai luat cu brio? Scuze daca ne-ai spus atunci, dar nu mai stiu...
Nici Stefania nu prea vorbeste, acum zice numai de papuci, capac, banana, danonino si bebe... atat... Dar am remarcat si eu ca se comunica mai bine cu ea.
Cum mai stati cu olita? Spre rusinea mea, noi nu am facut nici un progres...
How I wish to dream again...