cand considerati ca barbatul este zgarcit?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

okay, el e pork ca i-a dat cornuletu. inca sunt nedumerita de ce ea l-a acceptat si l-a mai si mancat (pe cornulet, nu pe pork). de ce nu a zis "nu, merci, imi platesc eu, ca vreau altceva, nu cornulete"?

-----------------------
Nu exista libertate in ignoranta. (manual american)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

quote:
Originally posted by conchita

okay, el e pork ca i-a dat cornuletu. inca sunt nedumerita de ce ea l-a acceptat si l-a mai si mancat (pe cornulet, nu pe pork). de ce nu a zis "nu, merci, imi platesc eu, ca vreau altceva, nu cornulete"?

-----------------------
Nu exista libertate in ignoranta. (manual american)

Citeodata nu reactionezi pe moment, si mai ramai si cu gura cascata la unele magarii, na...
Eu am stat 4 ani cu un tip cu care imparteam pina la ultimul creitar totul (chirie, mincare etc) si mi se parea fair play, pina mi-am dat seama ca nici o cafea nu-mi platea el, daca n-aveam bani in buzunar ramineam fara. L-am lasat inainte sa se-apuce sa-mi numere dumicaturile (ca tot plateam jumi-juma la mincare, iar eu mincam cam mult), dar mi-au trebuit 4 ani. Probabil a dat el semne de la inceput, gen faza cu cornul, dar din pacate n-am fost in stare sa le vad. Acum, arsa fiind, miros zgircomanii de la o posta

Cipcipcip si bebe in burta 15 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu consider ca barbatul e zgircit atunci cind poate si nu vrea.

adica poate sa-ti ia parfumul pe care ti-l doresti de ziua ta, dar nu-l ia ca i se pare scump, poate sa te duca la un restaurant mai bun, dar te scoate la crisma din colt, poate sa ia taxi-ul cind ploua, dar te tine in statia de tramvai.

si nu ma refer la inceputuri de relatii, cind multe gesturi nu sint ce par a fi.

precizez ca mie mi se pare normal sa platesc si eu din cind in cind la restaurant (chiar si acum cind ies cu sotul), ca vreau cadouri pretentioasa, dar le si fac, ca nu ma dau in laturi sa scot bani atunci cind celalat n-are.

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Ciudata gindire au unii...parca sintem soferi in parcare si discutam de stapinii nostri care sint la sedinta....gen "daca stau peste program mie imi da o ciorba...mie imi lasa masina peste weekend...etc etc"
Nu vreti egalitate? De ce nu-l acceptati asa cum este el...fara sa aveti pretentii de cadouri > 200 euro sau homari la circiuma. Eu militez pentru "50-50"...din pacate nu asa si fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

quote:
Nu vreti egalitate? De ce nu-l acceptati asa cum este el.

De ce?Barbatii ne accepta daca nu facem casa luna,daca nu muncim,nu sintem frumoase,destepte si devreme acasa?
Nu vrem egalitate ci ca barbatul sa fie barbat si sa-si faca treburile de barbat cel putin,asta incluzind si plata la restaurant cind iti face curte...A disparut de tot cavalerismul si romantismul sau ce?
Anca,asa gindesc si eu!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Si daca tot e 1 Martie...un barbat Zgarcit e acela care nu ofera cel putin o floare astazi unei femei!

Va pup si sa fiti iubite!

pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Daca tot e vorba de zgarciti, sa va povestesc si eu o faza care la vremea respectiva m-a stupefiat.
Prin '91-92 prietenul meu statea la facultate la camin in camera cu inca 3 colegi ; pt un spatiu mai mare , aveau paturi etajate .
Intr-o zi apare colegul care statea in patul de deasupra lui cu un afis cu Sandra sau Sabrina, mandru nevoie mare de achizitia facuta , pune afisul pe perete pe partea lunga a patului daca intelegeti ce vreau sa spun si-i care prietenului meu jumatate din pretul afisului ca doar e pe peretele lor comun si beneficiaza de el amandoi !!!!!

Pe mine m-a ferit Dzeu de zgarciti ( sau m-am ferit singura ? )

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Eu daca eram in locul lui, i-as fi pus pe toti 3 colegii de camera sa plateasca... doar se uitau si ei la poster, nu?! . La noi cel putin asa era moda... se termina detergentul de vase, puneam toate bani... la fel hartie igienica, ulei, sau mai stiu eu ce....
Baiatul visurilor mele, dupa care am tanjit tot liceul (chiar si in timp ce aveam alti prieteni) mi-a fost dat sa-l reintalnesc dupa terminarea facultatii mele (el deja o terminase de 2 ani si avea un serviciu super bun, acum 5 ani, 500 USD pe luna). Incepuse sa se infiripe ceva intre noi, eu deja eram in al noulea cer, ca desi mai tarziu cu cativa ani, imi vedeam visul pe cale sa se indeplineasca insa cand am vazut cat e de zgarcit mi s-a luat IMEDIAT! Obisnuiam sa ne vedem aproape seara de seara si cina lui de fiecare data era McDonalds, Pizza Hut ori Spring Time. Pentru mine era un lux chiar si o data pe saptamana sa mananc in astfel de locuri caci nu aveam serviciu si ma intretineam din meditatii la engleza si bani de la mama. Iar el stia lucrul acesta.... In fine, de cate ori ii propuneam sa gatesc (gatitul e unul din hobby-urile mele) imi spunea ca e vreme pierduta, ca mai bine stam de vorba, ca se face miros in casa, ca nu ar manca nimic in mod special, ca ii e lene sa mearga la cumparaturi... astfel incat dadea fuga repede la fast food si isi cumpara numai lui (eu spuneam ca nu vreau, din moment ce nu-mi permiteam in fiecare seara)....

rocsana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

nsiro,

Si manca de fata cu tine? Fara sa te intrebe, mai fata nu vrei sa gusti si tu? Sper ca acum nu mai ai probleme din astea.
Am avut si eu un prieten zgarcit si ajunsesem sa ma enerveze continuu.

Si varianta inversa: sotul, pe cand eram numai prieteni imi cumpara cand venea pe la mine cate o cutie de suc natural, pt imi place si eu nu-mi permiteam. Da cand am fost intr-o vizita a luat Fanta, Cola ceva ieftinut. Eu cred ca asta e dragostea, sa-ti pese de cel de langa tine, sa vrei sa-i faci mici bucurii.
Tare mi-ar fi fost greu cu un zgarcit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Sper ca acum nu mai ai probleme din astea.

Doamne fereste ! Sigur ca nu! Oricum cu el nu am dezvoltat relatia pana la stadiul de iubiti, tocmai din cauza zgarceniei care pe cuvant ca i-a anihilat toate calitatie si m-a lasat cu un gust amar... Mai bine ramaneam cu imaginea lui din liceu, de dragoste neimpartasita, decat cu cea de peste ani, de indragostit calic.....

rocsana

Mergi la inceput