cand considerati ca barbatul este zgarcit?
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
energy spune:
cred ca asta ar fi chiar ultima mea probema din viata. Nici nu se se pune problema cumva de zgarcenie, ce-i aia "zgarcenie"? avem destule alte motive sa ne , asta ar mai lipsi, sa ne batem si pe bani!!
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
nechezol
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alexa121 spune:
nu stiu sa raspund la aceasta intrebare pentru ca toate cardurile sunt la mine iar pe sotul meu nu il preocupa partea financiara pentru ca imi bat eu capul cu banii el are altele pe cap
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Aurelia/Aurelia.jpg)
Aurelia spune:
Felicitari fetelor pentru sotii vostri!
Se pare ca "oroarea" impotriva zgirceniei o au toate romincele indiferent pe ce continent traesc !
Si eu pot sa spun ca semnele de zgircenie erau unele din criteriile dupa care ma mai intilneam s-au nu cu un baiat (multe la numar dealtfel)
E clar ca daca nu sintem si noi la fel nu putem trai alaturi de un astfel de om!
Cit despre zgircenia ca "tara" eu am marturiile unor cunostinte ca irlandezii sint cei mai zgirciti oameni de pe pamint .......
In concluzie :vizitati Irlanda dar nu va maritati cu un irlandez caci va masoara hirtia igenica pe care o folositi!!!!!
Aura&Luca,2 ani si 11 luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=/a58e
danielaaaaa spune:
SA fi la o cina romantica cu sotul si la sfarsit sa zica care plateste azi eu sau tu??
Dar sa ai si tu bani pe luna dati tot de el ,,,sau mai bine zis iti da si tie jumatate din salariul lui.
EEEEEEEEE aici vreau sa aud si eu un raspuns este zgarcit sau nu?
Si stiti de ce va intreb ca eu sant in aceasta situatie.
NU prea imi convine dar sa zicem ca el munceste ,,eu nuuuu
VA PUPICI PE TOATE
cristiama spune:
Geanica, tu zici serios, ti-a dat prima si tu ai cheltuit-o TOATA pe cadouri?
Cand am primit eu prima sotului, de ce ne-o dau noua oare - ca sa se dea mari cred - am completat suma si am cumparat actiuni!!!
Cred ca altcineva e zgarcitul la noi!
geanica spune:
Pai eu inteleg ca daca mi-a dat banii TOTI , pai atunci, de ce mai face gura ca i-am cheltuit?
Nu, de fapt problema cred ca e alta....el e un tip strangator, eu nu...el, ca multi alti barbati, nu intelege anumite chestii, nu vede decat ca se temina banii...dar nu se intreaba ce fac cu ei...ca nu-i cheltui decat pentru casa, copil, mancare, etc...dar daca nu faci tu cumparaturile, zici ca cel care le face trebuia sa fie mai chibzuit, nu?
Ma deranjeaza ca niciodata nu vede ce nevoi mai are copilul nostru, in afara de mancare si pampersi, ia mai trebuie o hainuta, o jucarie, etc si daca le cumpar am ajuns sa-i spun ca au costat mai putin decat sa asist la o discutie care nu-mi face placere...
nu o ducem prost cu banii, dar e omul caruia economiile ii dau o stare de siguranta si liniste...eu ma simt bine daca ii cumpar lui sau baietelului nostru ceva frumos....insa el ma intreaba; chiar aveai nevoie de chestia asta? e si asta ma dispera...
va multumesc ca ati fost alaturi de mine...nu aveti cum sa ma ajutati...asta e....asa va fi de acum inainte....eu cu cheltuielile, el cu economiile
va pup si vad ca pe la alte case e mai rau !!!
geanica spune:
Daca ma uit la rspunsurile fetelor....nu considera ca sotul meu e zgarcit...cica un om zgarcit nu poate sa-ti dea toata prima lui sa o cheltui....aveti dreptate...
atunci ce sa fie? inseamna ca gresesc si eu undeva???
asta e....m-am resemnat
cris68 spune:
Al meu nu stiu daca sa-l caracterizez "zgircit"... sau magar.
Pai cica sintem "lati la bine si la rau" da? Si cum se xxplica atunci ca tot ce inseamna card e pe numele lui ONLY, la cumparaturi merg de minuta si cu lista la el si -culmea tupeului- miercurea si toamna, imi primesc "alocatia"? Ce-s copil de gradininta? Parca imparteam si bune si rele in familie! Da' deocamdata "tac si inghit" ca doar el lucreaza. Da' o veni el soarele si pe strada mea... si s-or schimba regulile! De-o vedea el un dolarel din banii lui fata... sa-mi ziceti voi cum vreti! Uffff....
adrienne12 spune:
Sa va spun eu culmea zgirceniei ca asa ceva nu ati mai vazut. AM cunoscut un tip care nu vorbea decit despre bani, cit de multi are si cum ii investeste si cum ca asta e hobby-ul lui. Im America fiind locuia in conditii mai rele decit am trait noi pe vremea lui Ceausescu. Adica avea in casa un tv alb negru la care prindea numai un canal si el nu se uita decit la o singura emisiune toata saptamina si anume vinerea dupa amiaza la emisiunea despre investitii. Cum i se stricase si bruma de tv de acasa statea vinerea peste program la servici sa o vada acolo, la tv din sala de conferinte. Nu avea masina, ceea ce in America total aiurea. Iarna tinea termostatul pe 50F ca sa nu plateasca mult la gaze. Nu avea cratiti, isi tinea toata mincarea la servici (minca numai conserve si chestii neperishabile). Se lauda ca e bun de pet ca poate minca in fiecare zi aceeasi mincare fara sa se plictiseasca. Mi l-a recomnadat o colega de servici si cind m-am intilnit cu el (blind date) a fost la mall in food court. Inchipuiti-va ca adusese cu el 2 cutii de coca cola zicindu-mi ca le-a luat de la servici pt. ca sint gratis!!! Mi-a venit sa plec de la masa dar mi-era rusine de colega mea care atita il laudase si voiam sa vad pina unde merge zgircenia. In cele citeva saptamini in care am vorbit la tel nu m-a invitat odata undeva si tot timpul imi critica pe un prieten care e f. cheltuitor. Si imi vorbea incontinuu de bani. Cind inainte de Craciun a inceput sa zica ca merge simbata la servici si sta pina la 6 seara ca sa-mi faca mie cadou (ma itnreb ce naiba facea, croseta?) si ca aceste cadou nu-l costa nimic pe el ci doar pe IMB (lucra la IBM idiotul) l-am trimis la plimbare. Si inca ceva, tipul asta, nevaind viata personala, statea mai mult la servici. Locuia la servici ca sa zic asa. Dormea pe canapeaua din sala de conferinte, avea mncarea in sertar si in frigider... Mi se plingea cit de mult costa frizerul si ca se suparase ca sefa lui il trimisese sa se tunda. In casa nu avea telefon cu robot, ci primea mesaje numai pe telefonul cu robot de la servici. Cit despre haine sau celular sau orice altceva face viata cnfortabila in ziua de azi? Nimic! Odata l-am luat la cumparaturi, in masina mea, fireste. Nu va spun ca era un magazin in care el nu fusese niciodata si se uita la toate cele de parca atunci picase din jungla. Era magzin alimentar, am uitat sa va spun. Am crezut ca isi va cumpara si el ceva, o supa, o brinza, o piine, ca erau ieftine, gen Metro, trebuia sa fii membru ca sa cumperi... Cind l-am intrebat daca cumpara ceva s-a uitat la mine de parca i-as fi tras o palma, ca lui ii place sa se uite, ca el isi cumpara mincare f. putin si cite o conserva, cite o supa... Si nu era redus mintal, ba chiar din contra era f. sharp, avea opinii pertinente, de om normal in toate privintele mai putin banii si viata personala. Total handicapat, pe cuvintul meu.