Morfologia, cand?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Fetelor, pliiz, cum ati calculat de la UM?
Eu intru in saptamana 11 de la UM, am facut o echo la 6 saptamani in care mi s-a specificat ca este un bebelus, i-am vazut inimioara si am fost taare fericita.
Deci urmatoarea echo o fac la 12 saptamani de la UM sau la 13-14 saptamani care inseamna de altfel si terminarea primului semestru cand si eu stiam ca sunt formate, nu dezvoltate, aproape toate organele?
Eu asa am facut morfologia la Codrin la sfarsitul primului semestru dar eram curioasa daca s-a mai schimbat ceva de atunci.
Monica asteptam cu nerabdare sa vedem ce-ti spune la echo.
Va multumesc mult si va pup dulce!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

UM-ul se calculeaza de la prima zi a ultimului ciclu menstrual. Adica uite la mine: 21 aprilie 2004- miercurea. In fiecare miercuri se mai termina o saptamana. Azi am de exemplu 37 saptamani si 2 zile! Adica saptamana 38.

(38 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

La mine fiind sarcina obtinuta prin FIV se calculeaza de la data embriotransferului deci este varsta embrionului 11 sapt daca ar fi sa mai pun doua ar fi 13 sapt dar nu e corect ptr ca la FIV ciclul este indus de medicamente.

Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

EU stiu ca, morfologica, se cheama mai multe ecografii facute pe parcursul sarcinii. De asemenea, dna dr chitescu care mi-a facut toate eco in cele 9 luni, mi-a subliniat ca exista 2 etape f f f importante de investigat:
intre sapt 11-14 si apoi intre 20-22.
Noi le-am si filmat pe caseta video si, intr-adevar, cea de la 13 sapt e grozava, bebe avea inca loc destul si facea tumbe, se suia cu piciorusele pe peretele uterului, a fost super! DUpa 17-18 saptamani creste galiganul si nu mai are atita loc sa faca ce doreste!

Dana - mama lu' Radu Stefan

Poze la: http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Deci eu ma duc in saptamana 13 de la UM iar apoi ma programez in saptamana 22 de la UM.
E bine?
Va multumesc mult!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Ma bag si eu putzinel!

Eu am facut tot la Dr. Iosup la CMU - de langa Eva, la sapt 21 de sarcina. Bebe era mic dar toate au fost "beton" cum mi-a spus doctorul...
Va pupam si sarcini usurele

Gabriela si Mariuca

Mergi la inceput