Mamici de ianuarie - februarie (74)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Fetele, stie cineva unde e thread-ul cu lista pt maternitate??? era parca la inceputul Odiseei sarcinii dar nu-l mai vad... si tare mult as vrea acum sa arunc un ochi pe acolo sa vad daca in afara listei mele mai zice ceva si pe acolo.

Adita, FELICITARI!!! MAMA CE GRASAN BEBE AI FACUT, BRAVO!!! SA FIE SANATOS SI MINCACIOS! SI TIE REFACERE RAPIDA!

Eu si bibisor sapt. 34
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Oana - mai esti pe aici? Cred ca Stefan al tau vrea sa fie un ION

Felicitari Adita si Simona. Bebei sanatosi, cuminti si mancaciosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Adita, sa-ti traiasca praslea, si sa te bucuri de toti copii; sa fie toti cuminti, ascultatori si sanatosi!
Ubi, la mine se blocheaza calculatorul cand vreau sa download MSN, din cauza asta nu te-am mai cautat! In ce saptamana ai sa fii cand iti faci ultima ecografie?
Oana, parca o sa vedem ca Seb vrea sa-ti faca primul lui cadou-nasterea lui chiar de ziua ta.
Crinuta am gasit la o farmacie ser fiziologic la o sticla mai mare, si este in jur de 28.000 lei. Crezi ca este OK pentru bebe sau sa cumpar spray-uri nazale pentru ei (gen Merimer, Nizomer)?
Alina Gabriela nu-ti mai fa atatea graiji, ca o sa fie totul bine, ai sa vezi, iar peste cateva saptamani ai sa razi si tu de grijile pe care ti le faci acum!
Alina Maria astazi incerc sa tin si eu post asa ca trec la reteta propusa de tine (cartofi cu usturoi si mamamliguta!!!)

Kita (Alina) si samburasul vioi de 35 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

FELICITARI SIMONAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
BRAVO!!!

SA-TI TRAIASCA PUIUTZA SI SA VENITI SANATOASE AC. CIT MAI REPEDE!!!
SA NE POVESTESTI CUM A FOST TUTUNARU LA NASTERE!

Eu si bibisor sapt. 34
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Simona, Felicitari!!!!! Sa iti traiasca bubulina.
Dar cum mama ai nascut si nu mi-ai spus? A fost rapid, neprevazut?
Lali, incearca sa o mai suni si tu pe mobil. Eu nu am reusit sa o prind. Poate mobilul e la Dragos.

Crinuta si micutul Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Simona e inca pe masa de operatie. O sa va mai dau eu vesti despre ea si fetita. Dupa ora 16 ma duc pe la ea.

Mirona si BB Andrada (20.03.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Felicitari, Simona pentru fetita!!!!! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si tu sa te refaci repede!

oana si bebitza din burtica (40s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Kita, sunt in saptamana 38 (azi o inchei).
Nu am sa mai fac nici o ecografie pana la internare (asa a zis Badiu). Oricum daca s-a intors, stau mai linistita. E bine cand ai 2 alternative si nu una.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Simona ,sanatate multa ,refacere rapida si multi pt. micuta printesa !
Mirona multumim mult de tot pt. informatii .Asteptam cuminiti si cu nerabdare cat mai multe vesti , sa de-a D-zeu sa fie toate de bine .
Kita pofta mare , eu am facut azi varza calita . iMportat e sa mancam cate ceva , eu una imi gasesc f. greu poftele . Daca mai apuc sa merg la magazine voi lua vinete si imi fac salata e ultima dorinta .

Alina ,Wichard si bb. 37 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Adita, sa va traiasca baietelul, sa fie sanatos si sa va bucurati de el!!!

Simona, presimteam eu ceva, prea ai disparut subit...
Felicitari pt fetita !!! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si mancacioasa!!!
Refacere rapida, fetelor !!!
Va asteptam cu vesti !!!

Dana 38+ si Eric

Mergi la inceput