Mamici de ianuarie - februarie (74)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Crinuta, nu stiu de ce nu ma provoaca. Dar astept...pana ma duc si ii bat pe toti de la spital.:))

Alina, ai avut dreptate cu Florina, este Adana, uitati-va aici ce am gasit la Evenimentele Comunitatii:

"Adana" a nascut luni, 03.01.2005, un baietel de 3,420kg, ocazie cu care le transmit Florinei si sotului Ovidiu cele mai calde felicitari, sa creasca mare si frumos voinicelul Sebastian si sa va bucurati in fiecare clipa de el!
Multa sanatate si va asteptam cu poze!

Felicitari, Adana, sa fie sanatos Sebastian, tizul lui fimiu. Asteptam vesti cat mai repede, sa sti!!!

oana si bebitza din burtica (41s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Da Oana , uitasem , ea vine vineri din spital asa ca pana atunci mai e de asteptat .Importat e ca sunt bine amandoi asa a spus sotul ei .
Oana eu cred ca tu trebuie sa insisti mai mult sa aflii ce vor asti sa faca cu tine , ca e termenul deja si tu nu sti mare lucru , insista la variante , afla cat mai ,multe , intreaba direct .

Alina ,Wichard si bb. 37 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Am venit si noi acasa. Am stat in spital trei saptamani cu bebe si doua inainte. Va mai dau ceva lamuriri in legatura cu bebe: 47 cm la nastere, se numeste Victor Stefan. Am nascut natural (cica spontan scrie in biletul de iesire) foarte usor. Si bebe a fost micut dar si organismul meu m-a ajutat sa ma dilat in doua ore (de la 2 la 10). Voi povesti separat epopeea mea.

Am ajuns ieri acasa si avem 2150 gr. Asa ca am inceput sa crestem. Altfel suntem bine, ne bucuram ca am plecat din spital unde deja circulau tot felul de viroze si am ajuns la noi acasa. Bebe e bine, mami are lapte si ii da sa suga la san si ca sa nu oboseasca prea tare ii da completare cu biberonul laptele ei muls. Desi a fost mitittel la nastere nu a avut probleme pentru ca mie in cele 12 zile cat am stat cu membranele rupte mi se facusera injectii ca el sa poata respira fara dificultate si asa ca nu a trebuit sa stea deloc la oxigen.

Felicit toatre fetele care au nascut si celorlalte le urez sa aiba o nastere fara probleme si copilasi sanatosi si mancaciosi.

Mai scriu cand mai am cate o pauza (acum bebe face nani).

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Bine ati venit acasa Ana MAria si Victor Stefan , am fost foarte nerabdatoare sa auzim vesti , ma bucur cand ele sunt bune .
Deci sa inteleg ca ai avut parte de o nastere usora, sper sa fie si la noi la fel , desi bb. meu are deja 3000 grame .
Important e ca sunteti sanatosi si voiosi.
Cand vei avea timp vom fii la panda sa vedem urmarea .

Alina ,Wichard si bb. 37 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Ana Maria, ma bucur ca in sfarsit sunteti acasa. Of, prin cate ai trecut! Imi pare rau! Sa fiti sanatosi amandoi si Stefan (ca al meu:) sa se faca maricel, tot ca al meu. Va pup dulce pe amandoi si ma gandesc la voi.

Mergi la inceput

Alina, eu nu insist sa aflu, pentru ca stiu ca francezii te mai lasa dupa termen daca nu nasti, cateva zile. Plus ca ieri moasa, mi-a zis ca in Franta sarcina e de 41 saptamani. Asa ca...dupa ei nu sunt depasita decat cu o zi de termen. In fine...atata timp cat Seb joaca fotbal in burta, e bine. Dar vezi, ma cheama la doua zile, nu rar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Ana Maria bine ati revenit pe forum, dar mi ales bine ca sunteti sanatosi si nu ati luat cine stie ce "minuni" de prin spital!
Oana voiam sa te intreb cine ne va tine la curent cu starea ta (alea doua trei zile)cat ai sa fii tu in spital, caci de, vazi ca suntem toate avide de vesti!
Hai Oana gaseste delegat si comunica-l!

Astazi a fost cam liniste pe aici, nu vi se pare?
E cumva linistea inainte de furtuna (cu soare si bebei)de maine?

Kita (Alina) si Samburasul vioi de 35 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mia_tincu@yahoo.com spune:

Ana-Maria, bine ati venit sanatosi acasa.Poate ai timp sa ne scrii povestea toata si...ceva poze?
Oana, nu stiu daca as fi avut rabdarea ta, as fi luat tot personalul spitalului la!
Celelalte mamici frumoase si curajoaes ce mai zic?
Eu suntsi traiesc cu fiecare dintre voi emotiile sigrijile, ca si noi mai avem un pic...si ne cunoastem.
Am fost ieri la control, si se pare ca mai avem pina pe 20-21...Parca nu mai am rabdare, dar important e ca bb e bine, nu?
Am dormit mai bine azi noapte,dar spatele i-mi face figuri, de zici ca uneori dansez break-dance!!!
Ma duc sa pap ceva-IAR!!!

Mergi la inceput

Kita, stai linistita, ca e si nasica pe aici (lu.more) care v-a tinut mereu la curent, si am sa-i scriu si lui George pe o foaie ce sa va scrie... Stiti ca mie imi place sa vorbesc mult...

Mia, cred ca o sa scot mitraliera, sa sti, in curand, ca nu vreau sa ajung la mamici de martie - aprilie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Oana, hai ca m-ai facut s rad cu ajunsul la mamicile din martie!
Incearca sa te bucuri de ultimile ore petrecute cu minunea din burtica, chiar daca sunt convinsa ca iti este greu!
Gandeste-te ca asemena senzatii nu o sa mai ai decat peste cel putin doi ani!
Si apoi, dupa ce o sa fii cu Seb in brate, parca o sa te aud ca ai stare de gol in burtica si o sa devii melancolica dupa clipele de azi!

Kita(Alina) si Samburasul de 35 de saptamani

Mergi la inceput