barbatii englezi

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

eu stau in ''minunatul'' orasel aldershot,la granita intre hampshire si surrey, fost oras militar, renumit pt betzivii si bataile din pub-uri...Cand merg prin alte orase si ma intreaba lumea de unde sunt, zic aldershot si-i aud ''oh, God, no...''.Din toate coltzisoarele frumoase din lume eu in amaratul asta de orasel am nimerit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

quote:
Originally posted by aniela23

eu stau in ''minunatul'' orasel aldershot,la granita intre hampshire si surrey, fost oras militar, renumit pt betzivii si bataile din pub-uri...Cand merg prin alte orase si ma intreaba lumea de unde sunt, zic aldershot si-i aud ''oh, God, no...''.Din toate coltzisoarele frumoase din lume eu in amaratul asta de orasel am nimerit....

Pey muta-te...Tu ai ales orasul? Esti aupair sau ce? Nu poti sa te muti in Londra?

--------------------

Andra
Nunta noastra Noi
Ziua Andreei
Intre romani
SARBATORI FERICITE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

oh, andra, zau ca nu-i asa de simplu cum pare treaba cu mutatul.La londra e plin de straini, e greu sa gasesti de munca daca n-ai nici un fel de cunostiinte.Stau in aldershot de un an si jumatate,intr-un apartament dragut, am un serviciu binisor platit, de asta nu ma trage inima sa ma mut.Pe la primavara mi-am planuit sa dau cate o raita prin alte orase apropiate sa vedem ce ''pica'' :))Hehe...glumesc.NU glumesc, chiar sunt disperata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Stiu ac e dificil dar poti incepe prin a cauta joburi in Londra sau alt oras mai mare pe internet, dai telefoane, spui oamenilor ca tu esti acolo dar vrei sa te muti.
Poti cauta tot pe net sau prin ziare apartamente sau poti face share cu cineva....
Adika....stiu ca e greu, dara daca zici ca esti disperata, trebuie sa te inhami la ce e greu.
Succes!

--------------------

Andra
Nunta noastra Noi
Ziua Andreei
Intre romani
SARBATORI FERICITE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by motanik

Mey, mey, nici eu nu m-am putut abtine sa nu rad un pik...

Dar ce m-a facut sa scriu...e postarea Ramonikai...cum mey, chiar ii cunosti tu pe toti englezoii astia de zici ca sunt toti la fel?

Nu-i cunosc pe toti, nici pe departe... . Dar lucrez la o firma unde se perinda multi englezoi si is ciudati rau. am cunoscut cativa indeaproape si stiu sigur ce spun. Or fi si buni, sau cel putin in aparenta buni.

Ramonika si pisica

Mergi la inceput