Ce faceti/ati facut voi impotriva greturilor?
Raspunsuri - Pagina 3
crinuta spune:
Eu primisem de la dr mea din Arabia Saudita un medicament belgian impotriva greturilor din sarcina, insa nu mai stiu cum se numea. O sa incerc sa aflu.
La mine a mers cu bomboane Haribo. Eu nu am vomitat mai mult de vreo 10 ori toata sarcina desi aveam greturi. Carnea nu puteam sa o vad, daca se putea as fi mancat numai dulciuri si fructe.
Crinuta si micutul Rayan
coral spune:
Incearca sa maninci dimineata pretzel de orice fel.
Schimba vitaminele prenatale, eu am incercat Provit si imi era rau de la ele, cu Materna m-am impacat mai bine.
Pina la sfirsitul primelor 12 saptamini gheata mi-a fost prietena. Orice beam era rece, puneam gheata in lapte, suc de portocale, grefe, apa, mergea orice era acru. Incearca sa bei lichide oricit de multe. Ieseam si cumparam tot ce pofteam, luam cantitate mica, nu mincam decit o data.
Nu cred ca am luat vreo masa stind normal, la masa, mincam la televizor, la calculator, cind citeam, incercam sa nu ma gindesc la ce maninc.
Mincam pe la prieteni, nu puteam intra in fast food-uri. In schimb mincam cartofii prajiti de la BurgerK la iesirea din Home Depot.
There is a difference between knowing the path and walking the path.
uki spune:
Draga Cipcipcip!!!
Asa ca chestie, nu stiu cat ajuta dar la mine a mers cu suc de porto sau cu lapte batut. Mi-a facut foarte bine la stomac - nu tu constipatie
, nu prea am vomat(desi in autobuze
taaare imi venea), si cred ca a facut si bine la bb.N-am luat absolut nici o vitamina, totul din papa fructe si legume(ca era vara) si iaurt mult.
In leg cu slabitul, la fel si eu am patit: aveam 52Kg cand am aflat de bebe si pana in luna 5 am ajuns la 47!!! Apoi am pus dar foarte putin, desi puteam manca orice. Iar la nastere aveam 54, deci sa zicem ca am luat cam 6-7 Kg. Doctorul meu se mira si-mi spunea sa mai trec si eu pe langa frigider
...Dar bebe n-a avut nimic, s-a dezv normal si la nastere a avut 3 Kg. Da' o sa zici ca e mic dar si eu sunt micutza...![]()
Anyway, don't worry!
Totul poate fi o experienta minunate, depinde doar de noi!
Sarcina usoara va doresc la toate

Gabriela si
Mariuca(1 anisor)