Am nevoie de sfaturile voastre: nu ma pot hotari sa ma pun pe treaba si sa mai fac un bebe. Intotdeauna mi-am dorit doi copii, pe Ale a fost asa pe negandite: hai sa facem un bebe, incepem acum si vedem noi cand reusim. si surpriza, am reusit chiar din prima. Am zis ca mai facem unul dupa doi ani, deci sa fie 2 ani intre ei. Doar ca Ale are acum 2 ani si trei luni si fratioara se lasa asteptata. Sotul isi doreste inca unul, si eu, nu pot sa zic ca nu, dar amandoi tot gasim motive: sa ne revenim financiar (ne-am renovat casa), ca INCA mai am kg in plus, ca daca va avea probleme de sanatate (Ale a avut toata viata ei o viroza si atat, si ne gandim noi ca nu o sa avem acelas "noroc" si cu al doilea), iar scutece, plansete etc. si daca cand vor fi mari nu vom putea sa le oferim la amandoi sanse egale in viata (financiar vorbind)? Stim care sunt si "avantajele", dar uite ca o tot amanam.
Voi ati stat mult pe ganduri? Stiu ca cu partea cu: nu e momentul- te trezesti trecut de varsta potrivita de face copii (azi vad ca se poate si la 67 de ani), dar ne lipseste ceva ...
www.babiesonline.com/babies/f/fratila