Scorpiutzele-pe unde sunt?(3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Fetelor, m-am luat cu mesajul pentru Ramonika si voua nu v-am scris nimic La noi la Suceava zici ca vine Craciunul, asa ninge de azi noapte! Nina, daca nu ar fi viscol la mama, l-ar scoate mai des pe bebe afara, dar e prea riscant. Abia astept sa se potoleasca cumva zapada ca sa il pot aduce maine acasa!
Restul ce mai faceti???
Va pup si iarna usoara va doresc:)) tot ne-am plans ca nu avem zapada!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Mersi mult de raspuns, HelleneC. Se pare ca tu ai fost mai tare ca mine... Eu inca nu am curajul sa fac asta. Mai astept... Ce mai astept? Nici eu nu stiu. Poate inca nu s-a umplut paharul... Astept poate doar un moment sa fac acest pas, sa ma leg de ceva, de o faza si apoi sa fac acest pas... daca voi putea....
O sa vedem....

Si la Iasi ninge fain. a nins ieri toata ziua si vad ca si azi tot asa o tine. imi place... sper sa ninga cat mai mult...

Ramonika si pisica
O MINUNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ramonika, e normal sa te simti nefericita, cand nu sti incotro sa o iei. Eu cred ca-ti lipseste un camin, o familie a ta. Caci job-ul, se pare ca nu te implineste.
Pana vei sti ce sa faci, pece drum sa o apuci, cauta sa-ti gasesti bucuria in lucruri marunte...cum ar fi citirea unei carti bune, intalnirea cu prietenele de suflet, faceva ce-ti place tie tare mult(danseaza, canta, plimba-te!)fa o bucurie cuiva, sa vezi ce bine te vei simti, bucura-te de zapada !
Noi ne bucuram din plin, aici, de zapada !

Pupici si pe curand !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40625" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Buna fetele!
Ramonika, e drept ca si la mine o picatura mica a umplut paharul si... la revedere. Insa vezi si tu, poate sa se umple acm, sau mai tarziu, si sa nu fie prea tarziu. Ai grija de tine si mai da cate un semn ca sa te sustinem!
Nina, e bine ca e iarana, dar daca nu ar mai fi si viscol, super ar fi! Oricum la tine e cel mai frig, brrr, dar se pare ca voi sunteti mai caliti!
va pup si ne mai povestim!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Asa e, Elena, noi suntem obisnuiti cu frigul ! Si vant este, dar nu ca la voi. Ce ne da de furca aici, este umiditatea foarte ridicata. Ma gandesc ce greu este pt. cei cu probleme respiratorii. Slava Domnului, la noi in familie nimeni nu are astfel de probleme !
Ramonika, te asteptam cu vesti bune !
Pitica, sa ne povestesti cum a fost petrecerea Irisei ! Si asteptam si poze !
Monica, gata cu examenele ? Cum a fost ? Transmite-i salutari si gandurile mele bune lui Rici ! Ma gandesc la ea, cat este de fericita, acum, ca s-a implinit ca femeie, devenind mamica.
Alina, ce faci mamica tanara si frumoasa, pe unde esti ? Ti-ai gasit o masina pe plac, ieftina si buna, care sa nu consume mult ?

Weekend placut, dragi scorpiutze !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40625" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Mersi fetele de incurajare! Deocamdata nici o schimbare. mai scriu pe subiectul de la femina intim

Ramonika si pisica
O MINUNE

Mergi la inceput

Inca o scorpiutza pe aici
Bine ai venit langa noi Syd! Ia uitati ce randuri puternice avem, nu? Hai spune multe despre tine, noi am mai spus intr-o vreme (nu prea indepartata!) povestea noastra... abia astept sa mai citesc una (mama ce curioasa mai sunt!)!
Fetelor, va pup si weekend placut! Eu il am pe George, asa ca e reusit 100%!!!
Sa nu uit:
Piticutzo, pentru maine, la multi ani lui Iris, e prima ei aniversare! Cred ca ai emotii, dar noi te sustinem si ne gandim la tine! sa iti traiasca si sa fie fericita alaturi de voi si sanatoasa mai ales!
Elena si bb George

Mami ”de George”

Mergi la inceput

Buna fetele!
Cum va mai merge in ultima perioada? Nu prea va vad pe aici, cred ca va bulgariti asa ma gandesc!
Astept Piticutzo povesti despre ziua de azi, cum te-ai simtit cand Iris a facut un anishor!
Fetele, hai sa urcam in top, ca doar suntem "the best" nuuuu?
Va pup, eu sunt vesela cat e bebe acasa, maine oricum va fi jale, ca iar trebuie sa il duc!
Elena

Mami ”de George”

Mergi la inceput

Buna fetele!
Eu am revenit azi la munca, dar nu ma simt bine. M-am trezit de ieri dimineata cu o durere maaarreeeee in gat... si sunt si un pic racita, am o stare nasoala. am luat ceaiuri, aspirine, lamai, alte leacuri, dar degeaba, ca tot rau ma simt

Ramonika si pisica
O MINUNE

Mergi la inceput

Ramonika, insanatosire grabnica !
Pitica, felicitari pentru primul an al Irisei ! Sa va traiasca si sa va incante mereu sufletele ! La multi ani, Irisa !
Asteptam pozele si povetea petrecerii !
Elena, care Syd, ca eu nu o vad ?

Noi am fost la patinaj in aer liber, din nou ! Este tare fain, doar ca mititica noastra nu rezista prea mult, ii ingheata piciorusele.

Pe curand !

Mergi la inceput