Cum reusiti?

Cum reusiti? | Autor: iarina

Link direct la acest mesaj

Citesc destul de des subiectele de la acest topic si va rog sa ma credeti ca nu contenesc sa ma minunez..nu stiu cum ati reusit sa capatayi atata indemanare pentru a face atatea bunatati. De aceea va si scriu...am ceva probleme cu gatitul Acasa la mama nu faceam ami nimic trebuie sa recunosc, insa de cand m-am casatorit a trebuit sa incep sa invat. Sotul meu e un dulce si ma ajuta la toate insa nu reusesc sa fac mancaruri complicate - sau poate mi se par mie complicate. Fac multe salate, ciorbe si mancaruri simple (mazare, cartofi, conopida) si-mi ies in general foarte bune, insa mi-e groaza sa ma apuc de dulciuri....cand citesc retetele voastre mi se pare tare complicat si nu ma apuc niciodata Mai ales aluaturile...mi se par un cosmar. Voi cum ati reusit? Nu-mi vine pur si simplu sa ma apuc..desi am un aragaz peformant caruia nici macar nu i-am testat toate capacitatile.Mi-e ciuda pe mine ca nu reusesc sa fac tot felul de minunatii, adica nu ca nu reusesc, ca nu pot sa ma mobilizez, deoarece plec din start de la ideea ca este complicat si n-o sa-mi iasa. Sa fiu o bucatareasa mai nepriceputa din nastere? Problema esta ca n-am nici mult timp la dispozitie