Piatra-Neamt, Perla Moldovei

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Fetelor, va pot recomada restaurantul"LAGUNA" la iesirea catre Bicaz.Este super....Mancare f. buna si ambient placut....
Credeti-ma ca eu merg ori de cate ori ajung in zona si am prieteni care merg de la bacau sa manince acolo....

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Adina multumesc de aprecieri,cu cine seamana bb-ei conteaza mai putin,sa ne fie sanatosi si sa creasca mari,asta e cel mai important;stii ca se spune ca baietei seamana cu mama iar fetitile cu tata,dar uite ca la noi e invers.

Dana<si eu de cate ori merg acasa,merg la Laguna,intradevar,e un local deosebit,si mancarea e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Fetelor scumpelor, Laguna nu era discoteca aia din precista??? cand am fost eu ultima oara acolo- acu vreo 4 ani cand am fost in Piatra, era o discoteca plina de tot felul de indivizi, la wc un miros de droguri de te rupea, usw. Daca s-a schimbat ceva, bravo lor, da atunci nu mi-a facut o impresie deosebit de buna.
Stiu ca mai era un restaurant prin precista cu specific arabesc unde am mancat faorte bine (da nu mai stiu sub nici o forma cum se numeste), mai exista? era curat si fain, am facut si poze acolo.
Si apoi de duo-fast, restaurantul tot de la iesirea din piatra in directia bicaz, ce mai stiti? mai exista???
va pup pe toate si va urez o zi buna
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmens spune:

Fetelor, multumesc mult pentru aprecieri! Scuze ca am cam tras chiulul, dar cand vroiam sa scriu intervenea cate ceva.
Laguna a suferit cateva modernizari si este un restaurant frumusel. Restaurantul de care pomeneste Ana (Lorelei) se numeste NEFERTITI, si intradevar se manaca bine acolo si este curat. Noi mai mergem la Colibele Haiducilor, cand avem timp. Mai este un restaurant Diesel, pe langa scoala 12. Mie imi place acolo, acum s-au mai extins au o capacitate de 80 locuri.
Ar mai fi cateva dar nu-mi aduc aminte acum.

carmen
http://pg.photos.yahoo.com/ph/serban_grigoras/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns concord99_99 spune:

Buna fetelor,

Sper sa ma primiti si pe mine in randul vostru. Sunt si eu pietreanca la origine, si la fel ca multe dintre voi, care sunteti plecate din tara, imi este dor de orasul meu natal si de locurile unde am copilarit. Eu am fost in Piatra la inceputul lui dec 2003, pentru 2 saptamani, insa cand m-am acomodat cu fusul orar a trebuit sa plec. Am gasit orasul schimbat, inspre bine, insa am citit o tristete pe chipul oamenilor.
Cam atat...va pup pe toate

PS. E prima data cand scriu un mesaj pe acest forum si m-am facut de c..a; in loc sa raspund la subiect, am scris mesajul la subiect nou; mi-or sari toti in cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabelele2 spune:

Buna ziua dragutzelor!!!
Ce surpriza sa va gasesc!Felicitari toate mamicilor ,sa va traiasca ingerashii si sa fie sanatoshi.
Ma numesc Isabelle,si sunt si eu din Piatra!Noi am plecat in oct.2003,si acum ne este TARE,TARE,DOR DE CASA!
Daca ati sti ce pofta mi-ati facut de toate bunatatzile acelea,ca abia ma mai stapinesc!Mie mi-e dor si de nuga de la "Diana" ,tre' sa-i spun mamei sa-mi trimita.Nu-i de joaca cu poftele astea,,a....uitai sa va spun,eu sint gravidutza de 17,18 sapt. si o sa avem gemeni!Abia astept sa-i plimb pe la "ursi" prin parc,si pe la TT(Teatrul Tineretului),si pe la mine prin cartier(Precista)
Ana: cit despre "Duo-Fast",acolo ne-am facut noi nunta in august 2003,si era proaspat renovat!A fost chiar dragutz!
la toata lumea!
Bella&Comp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Bine ati venit fetelor!!

Concord, nu cred ca se supara cineva ca ai deschis sub nou! Si ce daca!

Isabelele, sa fii sanatoasa, sa ai parte de o sarcina super usoara!! Ce frumos, o sa ai gemeni!!

Adina & Luka(2 ani 8 luni)
obraznicatura lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

adinuta fa bine si grabeste venirea in piatra neamt ca sa vezi cu ochii tai schimbarile ca tare sunt multe de cand nu ai mai fost pe aici.
daa,toata stima pentru nefertiti se mananca bun si bine si e chiar un restaurant placut si curat.(adi venirea ta aici o sa o sarbatorim acolo,k?)

LORI si SEBI(21 IAN 2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Lume noua, lume noua. Concord, bine ai venit pe forum si sa ai clipe cat mai frumoase
Isabelele, si tie bine-ai venit printre nemtzence. acolo la duo-fast am o prietena, sau aveam, nu mai stiu daca mai e, de asta intrebai. ma bucur c-ai avut o nunta faina.
yashy-Adinush, tu ce mai faci? cand mai vii prin piatra??? povesteste-ne cum te-ai acomodat pe acolo.
loredanap, sper sa ne vedem cand vin, ce zici?
Carmens, tu pe unde stai anume?
pupici la toate si numai bine
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabelele2 spune:

Multumesc de primire fetelor,
Sa speram ca o sa ne vedem mai des pe-aici,eu una am timp berechet,ptr. ca doctorii m-au sfatuit sa nu mai muncesc (din cauza sarcinii multiple) asa ca sint mai tot timpul pe net.
Acum tocmai sunt in trative cu sotul sa plecam acasa,la Piatra,ca m-a palit un dor.....de nu mai rezist,insa nu cred sa am mari sanse de reusita In fine voua va doresc multa sanatate si sper sa ne vedem cind mai repede pe-acasa
Pentru toata lumea!
Bella & Comp.

Mergi la inceput