Piatra-Neamt, Perla Moldovei

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Lori, multumim frumos de urari si sa-ti traiasca Sebi (AM REUSIT SA MA UIT LA POZE). Ce baiat mare ai!!! Voiam sa te intreb, tu de cand ai pisica? Pt ca si eu am 2 pisicute si toata lumea ma batea la cap sa le dau cand eram insarcinata, chiar gasisem cui la un mom. dat, insa persoana in cauza s-a razgandit si uite-ma, in ap. de 2 camere, eu, sotul, bb si 2 pisici...Si, sincer, nici nu cred c-o sa le mai dau!...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabelele2 spune:

LA MULTI ANI ALEX !!!!!
SA fie sanatos si sa aveti parte de multe bucurii impreuna!
Noi suntem bine toti 3,dar gogoshicile mici inca se ncapatineaza sa nu mishte!Sunt inca in tensiune pina pe 8 Martie cind o sa-i vad.
Pupici la toate cu drag
Bella & Sandibelii(19,20 sapt.)

Mergi la inceput

Isa, ai sa vezi ce cadou frumos or sa-ti faca de ziua mamicii: or sa miste de-o sa zici ca . Sa vezi tu, dupa aia cum o sa le zici sa se mai opreasca un piculet din topaiala, sa-ti mai tragi si tu sufletelul!!! Multumim frumos pt. urari!
Noi azi am fost la dr., slava lui Isus ca se dezvolta ok, are 7 kg si 69 cm. Incepem diversificarea la modul cel mai serios ca ne-am facut mari. E un dulce!!!

ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

isabelele avem motanul de 6 ani aproape dar dupa ce am nascut l-am dat la socri (7luni)pt ca am cedat la ce zicea lumea,dar la urmatorul bebe va sta cu noi pt ca este tare cuminte si se intelege cu sebi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

buna dimineata la toata lumea

sa ne laudam si noi,Naomi ieri a facut 7 luni,am domnisoara,maine-poimane da cu aspiratoru ,

ALEX sa cresti mare si sanatos,ca frumos esti,si sa ii aduci lu'mami numai bucuri,
Isa,intra-devar Ionela are dreptate,anul acesta ai sa primesti cel mai frumos cadou de 8Martie,din partea bb-ilor tai,multisi multa sanatate.

Apropo de 8 Martie,cum veti sarbatori?ma e un pic si vine primavara.Aici ,in8Martie este o zi obisnuita,deci nici un chef,dar imediat pe 10,e ziua mea de nastere si vom chefui atunci

va pe toate si numai bine

Mergi la inceput

la multi, multi aaaaaaaaaaaaani, naomi! Eu de 8 martie probabil voi sarbatori prin munca, cu bb... dar astept un cadou consistent de la consort!!!!!!!!!!!!!

ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabelele2 spune:

Buna ziua,buna ziua......

Cum o mai duceti?
ANCA SA-TI TRAIASCA NAOMI 7 luni zici????ohohooooooooo,dar e ditai domnishoara
SARU'MINA pentru incurajari FETELOR,dar ca sa-mi iau o masura de precautzie am fost la dr. de familie sa le asculte "oleaca" inimioarele,si cica totul e OK,dar nu ma prea bazez pe asta!
Cit despre 8 MArtie,cadoul meu va fi ca o sa-i vad!Si daca totul o sa fie bine e mai mult decit suficient pentru mine.
ANCA: Deasemeni iti urez si tie La Multi ANifericiti si sanatosi,si sper ca nu te superi daca o fac cu anticipatzie,insa de cind cu sarcina,nu ma mai prea bazez pe memorie
VA pupicesc pe toate cu drag
Bella & Sandibelii(19,20 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Salutare fetelor!!
La Multi Ani copilutilor!! Sa va traiasca si sa creasca mari si 'mumosi'!!

Nu v-am parasit!! Am citit in fiecare zi ce-ati scris, dar n-am prea avut timp sa raspund...
Maine ma mut!! Abia astept! Acum am terminat totul aproape si ma duc la 'nani-pui' (cum zice Luka).
Va pupacesc pe toate! N-o sa am net pana vineri pe 4 martie, dar abia astept sa vad cat de mult ati postat!!

Sa auzim numa' de bine!!

Adina & Luka (3 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

isabele,cum ti-am spus si in mesaju trecut,vei primi de ziua femei cel mai frumos cadou.Multumesc pt urari.

Adina abia astept sa ne povestesti cum te simti in casa nou

Nemtencelor,nu ne mai povestiti nimic

Mergi la inceput

pupici la toate nemtencele!!!
isa, ce mai faci/?? m-am gandit la tine si la puiutii tai... asteptam noutati!
yashi, spor la treaba cu mutatul si pupici "obraznicaturii"!
Noi ne laudam ca suntem cam maraiti, nu stiu de-or fi dintucii sau altceva... si incercam sa stam cat mai mult afara, sa profitam de temperatura ridicata, ca de zilele urmatoare iar se anunta ger!... Vali, se pare ca avem bebei de varsta apropiata, nu???
Deocamdata atat, dar mai vorbim!

ALEX cantaretul

Mergi la inceput