Criza varstei de 30 de ani!
Raspunsuri - Pagina 2
lucia_cs spune:
Mai bine mai tarziu decat niciodata, iar 32 nu e nici de cum de speriat. Totul la timpul lui!
---------------------
Scuze pt "glow-ul" urat, dar nu mi-am inchipuit ca o sa iasa atat de pronuntat si nu am idee de posibilitatea de a reveni la vechea "imagine".
Lucia sotia lui Csaba.
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny
Airism spune:
Eu am facut in iulie 30 si nici vorba sa ma crizez. Savurez virsta asta. INCA nu am copii. Si? Soacra mea a facut la 38 de ani ultimul... mai aveam o vecina in RO care a adus pe lume fetita cind avea deja 40 de ani. Si sint bine mersi. N-as da timpul inapoi. Si chiar daca l-as da tot asa as face cum am facut pina acuma si tot aici as ajunge :)
Dana Mirigel spune:
am doar 28 dar deja sunt crizata si stresata de timpfetita are un an si-un pic si al doilea bebe e pe drum dar tare rau imi pare ca nu i-am facut mai devreme.acum puteam sa urc cu ei pe munte sa joc fotbal...eheeese pqare ca nu prea conteaza ca ai studii superioare, aici la noi in tara daca n-ai si pilele necesare de promovare intr-un post mai acatarii.imi pare rau ca n-am pus pe primul plan familia si m-am gandit mai mult la scoala.de-abia de acum in colo ma gandesc la zestrea copiilor. dar stiu ca o sa fie bine.si-apoi cand o sa implinesc 30 de ani tot ce-i posibil ma urlu de necaz.dar oare cine ma va intelege/ ca doar sotul meu face mai repede decat mine acesta varsta si-apoi...stiu eu...?o sa ma consoleze?
Iubire inseamna Dumnezeu.
Mamica celui mai dulce sufletel de pe lumea asta:Patricia
aschiutza spune:
Eu de cind ma apropii cu pasi repezi de 30 de ani am nostalgia visurilor neimplinite si care nu se vor implini. Si cum acuma sunt mult mai realista si mai cu picioarele pe pamint e si mai greu sa gasesc vise in care sa cred ca se vor implini... Asta e singurul lucru pe care il aveam la 20 de ani si nu il mai am acu in mari cantitati. Si mai e si teama ca anii trec pe linga mine si nu voi lasa nimic in urma mea, ca voi trai de pomana....
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Dana Mirigel spune:
ce bine ai pus tu punctul pe i , draga ashchiuntza. nostalgia vremurilor de alta dat si vise neimplinite.
Iubire inseamna Dumnezeu.
Mamica celui mai dulce sufletel de pe lumea asta:Patricia
mmag spune:
Fetelor,
pastrati-va credinta, visele si pofta de viata!
Acum am 32 ani, dar inca mai cred ca varsta de 35ani este cea mai frumoasa a unei femei - este varsta implinirilor si a frumusetii, a maturitatii si a bucuriei; este varsta la care inca mai poti lupta pentru implinirea celor mai frumoase vise.
Si ce daca iti vei vedea visele realizate la 45 sau 50ani? Nu-i minunat ca le poti trai? Decat sa renunti atat de devreme sa lupti pentru ele...
tzuchi spune:
Roz6 ! Am citit materialul de pe link-ul recomandat de tine si tare se mai potriveste in cazul meu. Eu la 29 de ani am luat hotarirea de a nu ma intoarce in tara sa-mi termin doctoratul acolo ci de a ramine aici in UK si au fost cateva luni bune de insomnii deoarece trebuia sa renunt exact la oamenii din tara care m-au ajutat sa vin in UK la un stagiu de pregatire. Nu eram inca impacata cu ideea ca am ales calea cea buna si am aminat proiectarea bebelusului pina la 32 de ani, dar citind aici ca sunt atatea fete mamici dupa 30 fericite si implinite imi da curaj sa merg mai departe.
Pupici pentru toate fetele !
Mirela
aida_o spune:
...uof!
mey tzuchi, uite-asa mi-ai adus aminte ca in iunie implinesc 32 de anisori (pe bune, uneori tre sa imi fac calcule ca sa inteleg ca nu am "doar" 30 ci sigur am implinit deja 31, merg pe 32).
nici noi n-avem inca copii, desi al meu sotz ma ameninta ca vom pune de-o dinastie, el nu vrea doar unul ce sa fac...? astept sa vad ce zice destinul, ca simt io ca anul asta, indiferent ca e sau nu e momentul, o sa aterizeze un junior pe la noi prin ograda. o fi adevarat... n-o fi... asa am eu feelingu' acuma, poate tot din cauza crizei de (peste) treij' de ani
io imi pun sperantele ca avem, si parintii mei si ai sotului, gemeni in familie. poate fac doi de-odata, atunci sa vezi distractie. mai sunt si in zodia gemenilor
USA---CANADA1---CANADA2---CANADA3
Alecsia spune:
Fetelor , pe mine m-a apucat criza in ultima zi din an cand mi-am adus aminte ca peste 2 luni implinesc ...25 ani . Nu stiu cum o sa fie la 30 , dar ma simt din ce in ce mai batrina.Cred ca nu mi-a trecut criza..
"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii.
Razi pentru a putea reusi.
Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.
E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."
Mihaela
tinatache spune:
da,da, cunosc... La 20 ani credeam ca am lumea la picioare, nu ma asteapta decat sa o cuceresc. Acuma stiu ca nu e asa si doare. Anul trecut am implinit si eu 30 si nu a fost deloc usor. Te inteleg perfect...
Cristina