Chiar daca in prag de An Nou ar trebui sa am alte ganduri, iata ce ma framanta de cateva zile incoace:
Eu si prietenul meu impartim un apart (dormitor,living, baie, bucatarie) cu un alt cuplu, din motive financiare... De fapt prietenul meu a stat cu ei inca inainte de a veni eu aici, adica acum vreo 2 saptamani. Noi avem livingul, pe unde se plimba toata lumea, unde se mananca, pe unde se iese din casa... cred ca v-ati facut o idee. Intimitate si liniste zero.
Pb e ca domnisoara are de ceva saptamani o slujba in afara orasului (unde nu plateste chirie sau cheltuieli)si de-atunci pana acum chiria si restul facturilor s-au impartit intre baieti
, desi ea vine aici in fiecare weekend (de vinerea sau joi pana luni dimineata). Acum incepe o luna noua si va veni deci si vremea chiriei si a facturilor... Ideea e ca noua ni se pare absurd ca ea sa nu plateasca nimic devreme ce sta aici 3-4 nopti/saptamana. Ne-am gandit sa le propunem sa impartim chiria in mod egal intre cupluri, iar din facturi sa preluam noi 2/3...
Ce parere aveti? Cum vi s-ar parea voua corect?
Daniela
"Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul."(N.Iorga)