Ce-a invatat copilu' mai nou

Ce-a invatat copilu' mai nou | Autor: vilma

Link direct la acest mesaj

Intr-o dimineata, facandu-se ora de plecare la servici, eu si tati eram in hol, ne imbracam, gata de a iesi pe usa. Anca, ce si-a spus ea, hai ca poate tine o "tarantela" mica, un show cu tot tacamul, ca nu voia sa ramana cu Dada (tanti care vine la noi). Si se pune pe urlat ca sa ma dezbrac, sa nu plec la servici, se agata de haina mea..... eu pe moment musc momeala, apoi trec minutele si sunt tot mai in intarziere. Ma desfac din stransoarea ei si spun pe un ton categoric: gata, mami pleaca la servici. Si o zbughesc pe usa fara sa ma mai uit in urma, desi urletele ei m-au insotit pana la iesirea din bloc. A doua zi dimineata, dupa ce-si face aparitia Dada, Anca mea o intampina "prieteneste": [Gua!!, eeeeiii...]. Si-mi povesteste Dada ca ieri, dupa ce am plecat, nu reusea sub nici o forma s-o potoleasca pe maimutza asta mica, asa ca pana la urma, enervata la culme, i-a strigat: Gura!! eeeeiiiii.... (da' ce inseamna asta? pentru ce plangi, nu ti-am zis...bla bla bla...samd) urmata de o explozie de ras din cauza mutrisoarei brusc mirate a Ancai (nu i-a mai taiat-o nimeni pana acum in stilul asta militaresc) . Iar 'coana a inregistrat imediat, si cum o vede pe Dada, imediat i-o toarna....

Mda...cam asta mai e la noi la "ultima ora"..
S-auzim numai de bine!
Vilma si Anca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

draga Vilma,

Anca se pare ca a priceput militaria si a reactionat la ea, sa speram ca si Diana mea va face la fel, pentru ca nu ma mai inteleg deloc cu ea!

Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladosmina spune:

Aha-ha... Ancuta-Scumpicuta a intrat in bransha Vlad:)) La noi de mult functioneaza faza cu militaria, ca altfel nu se poate, oricat am incercat.
Intr-o zi imi stinge televizorul si zice: "Na-na-na!" adica"nu-nu-nu", plus dat din degetel in semn ca nu e voie.
Am strigat la el sa treaca imediat in camera lui. S-a dus ascultator si s-a intors in doua minute cu o fata de ingeras, zicand: "hay!"
Alta data, cand si-a aruncat mingea in w.c. si incerca sa se urce pe colac, cat timp eu spalam mingea, l-am trimis din baie, zicand: " Pleaca imediat de aici!"
Maimuta a plecat razand ca sa se intoarca de vreo doua ori, cerand expres aceleasi cuvinte. Venea fuga la baie si zicea:" aici", si fugea cum repetam eu cele de mai sus.
Cand incerc sa-i explic frumos se uita la mine si ma maimutareste.
Sincer imi place de el, ca eu eram prea bleaga in copilarie si prea cuminte,asa ii sta bine copilului-nazdravan , ca sa tina parintii ocupati( sa nu aiba timp de prostii:)) ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Noi aveam asemenea show-uri in fiecare dimineta pina cind am dus-o la cresa. Efectiv trebuia sa ne ferim de ea, caci altfel ne stia toata scara. Acum a mai crescut si vad ca nu mai face atita caz ca plecam pe undeva.

Sa fim fericite

Mergi la inceput