Vesti despre Paul Mironov

Vesti despre Paul Mironov | Autor: madalina horsa

Link direct la acest mesaj

Dragilor, mi-a scris Ani si am vorbit acum si la telefon cu ea.
Transcriu mai jos scrisoarea ei.
Tot ce pot sa comentez deocamdata este ca sper ca in cativa ani medicina sa progreseze indeajuns.

Sunt mama lui Paul.Va scriu din Ukraina.
Astazi Paul a terminat a doua etapa a tratamentului. Am avut multe asteptari si sperante, astazi doctorul mi-a mai luat o parte din ele.Deoarece Paul a reactionat destul de bine dupa prima etapa astazi am primit verdictul.Paul urmeaza sa continue acest tratament pana la varsta de 18 ani,mai exact pe toata perioada de crestere.Asta insemna sa venim aici o data la 6 luni pentru implantul celulelor embrionice.Urmatoarele interventii vor costa 8 000 euro fiecare.Si daca reusim acest lucru nu avem nici o siguranta ca totul va fi bine.
Doctorul are o experienta de 12 ani in domeniu.Cel mai bun rezultat al lui este un baiat in varsta de 15 ani din USA care are acelasi dignostic cu Paul si inca merge.A inceput tratamentul de la 6 ani si de atunci vine la fiecare 6 luni in Ukraina.
Nu stiu ce sa mai fac.Si chiar daca o sa fac rost de acesti bani nu am nici o siguranta ca totul va fi bine.Acum mi s-a spus ca vor fi in continuare probleme cu mersul, cu respiratia.Doctorul de aici este totusi foarte increzator in cazul lui Paul.Saptamana trecuta a mai fost un copil din Romania aici in varsta de 6 ani, cu acelasi diagnostic dar intr-o stare mult mai avansata ca a lui Paul,si nu a primit decat 50% sanse ca va putea urma tratamentul.Asta inseamna ca va pute merge doar pana la 10 ani iar decesul va surveni in adolescenta.
Este singura speranta si trebuie sa merg mai departe.Chiar daca Paul nu are o copilarie normala, dar are multe sanse sa treaca de varsta de 20 de ani.Nu- mi fac planuri de viitor,incerc sa-l fac pe Paul sa se bucure de fiecare zi.
L-am intrebat astazi ce simte el in legatura cu tratamentul si mi-a zis"mami eu nu ma gandesc la tratament si la bola mea niciodata,eu ma gandesc la scoala, la jucarii la problemele mele de copil".

Sunt cam incurcata acum,stiam ca este posibil sa fie nevoie de mai multe etape dar credeam ca totul va fi bine si sigur pentru Paul acum nu stiu ce sa mai cred.
Va multumesc inca o data pentru tot ce ati facut pentru Paul si va urez un An Nou fericit si plini de impliniri.

Am primit cei 12 000 euro,dupa care s-a eliberat o stare de cont.Credeam ca se stie, si imi cer scuze daca nu am anuntat personal la timpul cuvenit.Din pacate si starea mea de sanatate s-a inrautatit in ultimul timp si nu am reusit sa mentin personal legatura cu voi dar am incercat tot timpul sa trimit vesti prin fetele care au tinut legatura cu mine.
Te rog frumos daca poti sa postezi tu pa site situatia lui Paul, eu nu ma simnt in stare, poate dupa sarbatori voi fi din nou mai puternica.
Va multumesc in continuare pentru tot si as dorii sa tinem legatura in continuare ca sa putem promova la scara mai larga toate principiile care ne-au unit in aceste momente, si sa putem ajuta cat mai multi copii.

Ani va ureaza un an bun cu sanatate si multe impliniri.

Madalina