Vreau sa fiu...vegetarian! - retete

Vreau sa fiu...vegetarian! - retete | Autor: ANDRUSHKA

Link direct la acest mesaj

Nu e o idee noua pentru 2005, pentru ca am inceput s-o aplic de vreo luna. Nici sarmale cu carne tocata n-am mancat de Craciun, daca va puteti imagina asa ceva...
A inceput totul cand am citit o carte. Un roman , mai precis, cu titlul "Toxine" al unui autor pe care nici nu mi-l mai amintesc. Cert este ca descria foarte...plastic modul cum sunt sacrificate animalele, conditiile igienice precare si modul foarte facil in care se poate contamina carnea. In ziua aia nu mi-a mai trebuit fripturica la cuptor care ma astepta acasa. Mi-am facut legume fierte.
Mi-am luat carti cu retete si totul arata foarte apetisant. Mi-am propus sa mananc totusi peste si sea food, oua si lapte. Deci lacto-vegetarian. Am doua prietene vegetariene convinse. Una o tine asa de vreo12 ani, e militanta ptr drepturile animalelor, e fanatica de-a binelea. Cealalta a avut cancer anul asta, a fost operata si nu prea are de ales, dar e la fel de convinsa.
Eu sper sa ma tina , daca tot ma apuc de stilul asta de viata.
Printre voi sunt si altii interesati sau deja vegetarieni? As avea nevoie de consiliere...din cand in cand.

I have found the enemy:it's us!