Nu e tarziu, si eu am facut prin luna a treia prima dozare. Trebuie sa le faci lunar. De regula sunt sanse sa apara acesti anticorpi cand sarcina este avansata. La mine inca nu au aparut, mai am o singura dozare, la mijlocul lui februarie si gata, am scapat!
Cristina si bebe DPN 06.03.2005
Mie o sa-mi mai faca o dozare intre sapt 28 si 31.Nu mi-au iesit pana acum anticorpii D.Mie mi-au facut prima dozare la 10 sapt,maimutoi-Dani!
Ellinia,ma refeream ca daca ai facut cezariana,te doare operatia cand il iei pe bb la san sa-l alaptezi.
Va pup!
fetele, si eu negativa, sotul pozitiv. mie doctorita mi-a spus ca pt orice sangerare sa vin sa-mi faca injectia RoGham. si daca faci amnio la fel, trebuie vaccin dupa.
daca sangerati, sa nu evitati sa sunati doctorul sa ii cereti parerea daca trebuie sau nu vaccinul!
Draga mea, spune-mi si mie unde trebuie sa intru pentru a discuta despre RH negativ.Am deja 7 luni si medicul ginecolog mi-a spus ca nu este nici o problema ...fiind primul copil si neavand nici o problema de avort sau pierderi de sarcina...si ca imi va administra acea injectie de antiD doar dupa ce voi naste. Sunt tare necajita pentru ca nu stie nimeni despre RH negativ.Am uitat...sotul meu il are pozitiv.Pa astept raspuns....