Mamici de mai-iunie 2005 (17)
Raspunsuri - Pagina 4
Mercedes spune:
La multi ani!!!! va doresc , fir ca anul acesta sa fie cel putin la fel de bun ca si anul trecut.
Va doresc sarcina usoara in continuare si bebei sanatosi
Mercedes spune:
Florentina G - mie pentru primul copil mi se confirma predictia sitului dat de tine.
Pentru acum mi a iesit fetita sper sa fie asa, eu deocamdata acum la 18 saptamani nu stiu ce avem deoarece nu se vede la ecograf.
Cornelia spune:
La multi ani! Va doresc un an MINUNAT! Nici nu are cum sa fie altfel. Multa, multa sanatate!
Revin.
Cornelia
(21 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
monu spune:
La multi ani! va doresc un an plin de impliniri si bucurii si sa avem bb-i super!
pup
monu si bb
carolinah spune:
La multi ani! Sanatate, fericire si bebei sanatosi va doresc in noul an.
Ruxel, eu am facut la Victor Babes toxo, listeria, CMV, rubella, chlamydia, ureaplasma, mycoplasma si secretia vaginala. Eu imi fac mereu analizele mai speciale acolo si a fost mereu OK. Si conditiile sunt excelente. Si poti sa mergi in orice dimineata ca iti recolteaza pe loc. Pe mine m-au costat cele enumerate mai sus 5.3 mil lei.
lina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)
Ruxel spune:
LA MULTI ANI ! Multa sanatate, fericire si copilasi frumosi si sanatosi.
Carolinah multumesc pentru raspuns, acolo voi merge si sper din tot sufletul sa fie totul ok.

17+
Ruxel
http://community.webshots.com/user/ruxel100
simonaeus spune:
LA MULTI ANI!
Sa dea Domnul sa avem un an bun, sa nastem copii sanatosi, frumosi si norocosi.
Azi e prima mea zi de serv. si va imaginati ce chef am...
Eu cred ca am luat 1 kg. in saptamana asta de concediu si deja ma simt mult mai mare.
Bebe misca mai tot timpul.
Chiar pe 1 ian. am vazut cum se misca si burtica odata cu el.
A fost ca o mica galmuta care a tresarit.
A fost cel mai frumos cadou de an nou.
Maine dim. la 8 merg la Iosup la eco morfologica .
Numai bine
Simona
21 sapt.
gabitzam spune:
'neatza fetele! Grele zile
...
Am mincat la greu, nu stiu cum o sa-mi revin, ca m-am obisnuit asa. Nici n-am venit bine la servici si am ras niste prajituri de la un coleg. Cozonacul e in geanta si imi sta gindul la el...
Bebe e bine, l-am mai vazut saptamina trecuta la o ecografie, misca in voia lui acolo, desi nu il simt intotdeauna, doar cind face vreo tumba mai saltareata.
Sper ca toate fetele sint bine si raspund la apel in dimineata asta.
Hai sa traim s sa fim sanatoase si voioase si copilutzii sa ne iasa sanatosi si frumosi. La multi ani pe noul an!
Gabitza
crissi spune:
La Multi Ani Fetelor, sa fim sanatoase TUN in anu' asta nou, si bebeii sa ne fie sanatosi si sa avem nasteri usoare...![]()
E cam pustiu p aici, numa' io muncesc azi?? nu se poate , sculatzi fundurile puturoase din paturi si treceti la treaba
Crissi si
mik ( 18 saptamini)
crissi
Cloreta spune:
Buna ziua si LA MULTI ANI!
Ce fac burticutzele, va simtiti bine dupa sarbatori?
Ieri cred ca l-am simti pe bebe, statea intinsa pe spate si ma uitam la tv si tineam mana pe burtica si tati la fel.
Si am simtit de doua ori cum ma "impunge" ceva usor. Am vrut sa misc mana si tati mi-a zis sa stau linistita ca el a simti ceva:)) si vroia el sa mai simta.
Doamne mai am 15 zile pana la eco morfo si atunci alfu probabil si ce o sa fie.
Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/baiat_mare.jpg