Mamici de mai-iunie 2005 (17)

Mamici de mai-iunie 2005 (17) | Autor: Veve

Link direct la acest mesaj

Continuarea www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38758&whichpage=1" target="_blank">Mamicilor de mai-iunie 2005 (16)

1. Nelia ....................... UM 26.07......... DPN 2.05
2. At Andreea .................. UM 26.07 ........ DPN 2.05 EMMA
3. Babylino .................... UM 27.07 ........ DPN 3.05
4. Cristinel ................... UM 31.07
5. Loreen ........................................ DPN 5.05 DELIA
6. Anky .......................................... DPN 8.05
7. Mios .............................. ???- .05
8. Mikka ......................................... DPN 9.05
9. Mstroie ..................... UM 4.08 ......... DPN 14.05
10. Nefertari ................... UM 4.08 ......... DPN 12.05
11. Ada 74 ..................... UM 4.08 ......... DPN 11.05
12. Micorint ................... UM 5.08 ......... DPN 12.05
13. Cornelia ................... UM 6.08 ......... DPN 12.05
14. Sirod ........................................ DPN 12.05
15. Simonaeus .................. UM 8.08 ......... DPN 15-20.05 ANNA
16. Carolinah .................. UM 9.08 ......... DPN 14.05
17. Ile2003 .................... UM 9.08 ......... DPN 15.05
18. Androix .................... UM 11.08 ........ DPN 18.05
19. Mygirl ..................... UM 11.08 ALEXANDRA
20. Corail ..................... UM 13.08
21. Mariamunteanu .............. UM 13.08
22. Carmen-Emiliana ............ UM 14.08 ........ DPN 21.05
23. FlorentinaG ................ UM 15.08 ........ DPN 22.05
24. Andutzy .................... UM 18.08
25. Pisik 4ever ................ UM 18.08 ........ DPN 22.05
26. Mamaruta ................... UM 19.08
27. Gusta ...................... UM 19.08
28. Cloreta .................... UM 19.08 ........ DPN 29.05
29. Koko Nicol ................. UM 20.08
30. Roisin ..................... UM 21.08 ........ DPN 27.05
31. Matilda ...................................... DPN 29.05
32. Red Rose ................... UM 22.08 ........ DPN 28.05
33. Ade_x ...................... UM 23.08 ........ DPN 3.06
34. Mercedes ................... UM 30.08
35. Gabitzam ................... UM 30.08 ........ DPN 6.06 ANDREI STEFAN
36. NewMami .................... UM 1.09
37. Babygirl ................... UM 2.09
38. Aurasa ..................... UM 3.09 ......... DPN 10.06
39. Tora97 ..................... UM 3.09
40. Crissi ..................... UM 3.09
41. Monu ....................... UM 6.09 ......... DPN 13.06 ALEXIA IOANA
42. Mickyyy .................... UM 6.09
43. Pengunica .................................... DPN 15.06
44. Iuliana .................... UM 8.09 ......... DPN 18.06
45. Danelutza .................. UM 8.09
46. Ruxel ...................... UM 10.09 ........ DPN 16.06
47. Crissu ..................... UM 10.09
48. Speranta nu moare .......... UM 16.09 ........ DPN 26.06
49. Andreea.a .................. UM 24.09 ........ DPN 1.07
50. Nicodoh
51. Karmen
52. Gabimovi

9
9
egalitate din nou

Irina,veve & croko
pozici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Crissu bineinteles ca poti sa-mi spui asa ... esti chiar simpatica !!! Ce fel de echografie ti-ai facut tu de stii sigur ca este beietzel? Mie mi-ar place enorm de mult tot o fetitza, dar este la fel de binevenit si un baietzel...mai ales ca am un nume care imi place la nebunie...RARES. Si pentru fetitza am nume (ales de fetitza mea dupa pustoaica care joaca in serialul Numai Iubirea si pe care ea nu-l pierde pentru nimik in lume !!!), care imi place si acela...BIANCA.
In rest, astept cu nerabdare mijlocul lui Ianuarie ca sa anunt la servici, pentru ca abea ma mai pot ascunde....de fiecare data cand ma ridic de la birou si vb cu cineva imi sug burta...dar nu rezist f. mult, asa ca ma eschivez repede. Treaba este ca in 2-3 saptamani nu cred ca mai tine acest siretlic...asa ca.....
Altceva...astept cu nerabdare rezultatul la triplu test (dupa 6 ianuarie) iar dupa 3 ianuarie sa-mi fac programare la Institutul Cantacuzino pentru toxo, listeria, CMV si chlamydia.
Cam atat....

pupici pentru toate fetele

Ruxel
http://community.webshots.com/user/ruxel100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

quote:
Originally posted by Ruxel

Altceva...astept cu nerabdare rezultatul la triplu test (dupa 6 ianuarie) iar dupa 3 ianuarie sa-mi fac programare la Institutul Cantacuzino pentru toxo, listeria, CMV si chlamydia.
Ruxel

Ruxel, daca tu reusesti sa-ti faci programare la Canatcuzino esti MARE!!! Eu am sunat de zeci de ori sarcina trecuta la ei, am dat doar peste niste asistente scarboase care mi-au spus ca nu se fac programari, ca trebuie sa merg dimineata la prima ora (adica 7) la ei si imi recolteaza o parte din analize atunci iar pentru restu' imi vor face "programari" la fata locului. Atat de tare m-au enervat asistentele de acolo ca mi-am jurat ca in viata mea nu voi merge acolo sa fac analize, chiar de-ar fi sa dau dublu pe ele.
Oricum eu iti urez multa bafta, poate cine stie intr-un an s-or mai fi schimbat lucrurile pe acolo.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

nu-mi vine sa cred ce-mi spui ! Pe 3 ianuarie voi suna sa vad ce-mi spun. Daca nu voi reusi sa-mi fac programare .... ori ma duc direct acolo (habar n-am unde !!!! nici unde-i institutul si nici acolo nu stiu unde trebuie sa ajung la recoltari ) ori imi fac in alta parte.

mersi oricum pentru informatie.

Ruxel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Tot asa e si acum. Te duci acolo incepand cu ora 7 si in functie de cand ajungi primesti un numar de ordine. Ala este de fapt asa-zisa programare. Si din cate stiu e foarte aglomerat si la 7. Asa ca poti foarte bine sa te duci sa le faci in alta parte pentru ca nu este nici o diferenta de pret.

Andreea 20 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mi-a iesit si mie rezultatul la triplu test. Am fost si l-am facut la Diagnosis, desi stiam ca o sa ma coste mai mult. A fost un 1,5 mil., dar a fost foarte curat si elegant,fara sa stau la coada, si rezultatul l-am primit relativ repede.
BetaHCG si AlfaFetoProteina sint gata de pe o zi pe alta, estriolul dureaza ceva mai mult. Am fost usurata cind am vazut ca ma incadrez in valorile normale, acum sint linistita.

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare burticutze!!!
Ia uite ce ma trezesc eu dimineata bucuroasa nevoie mare ca astazi il vedem pentru prima oara pe bebe la eco! Nici nu am dormit bine azi-noape de emotie!
Ajungem la clinica - ditamai cladirea specializata numai in radiologie! Asteptam cinci minute, ne duce in camera cu pricina - emotii mari - stinge si lumina - si incepe examinarea!
Mare dezamagire mai fetelor, astia aici degeaba au aparatura daca nu au doctori capabili! Se hlizea aia la noi, ha-ha, uite face cu manuta, uite cum sta cu piciorusele - multumim - asta vedem si noi - si cum va explicati ca la 20 de saptamani nu a putut sa ne spuna sexul bebeului? Ne tot spunea ca se vede clar, ca face niste poze super, dar ca nu este suta la suta sigura de sexul lui si nu ne spune nimic sa nu ne facem iluzii degeaba.
Nu ne-a dat nici un fel de detalii legate de greutate, lungime, a spus ca limitele sunt normale si ca trimite rezultatele doctorului care ma are sub observatie. Se vedea ca nu le are de nici un fel!
Dupa ce am ieist de la ecograf ne-am pus pe telefoane sa aflam unde altundeva mai putem face o ecografie, contra cost bineinteles, pentru ca asigurarea nu acopera decat doua ecografii numai in situatia in care ar fi probleme ai dreptul la mai multe.
Am ajuns la un spital unde se faceau ecografii 4D dar nu au vrut sa ne faca decat daca aveam recomandare de la doctor, nu conta ca noi suportam toate costurile.
A ramas sa merg la doctor , sa-mi dea recomandare si apoi sa facem alta ecografie.
Uf! Ce dezamagiti am fost amandoi!
Va pupic pe toate!

Tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

am fost si noi ieri din nou la eco... desi am 17 saptamini si doctorul a fost de acord (ca mai toata lumea) ca am burtica maricica
bebele era lenes.. nu s a dat in spectacol, abea daca se misca din cind in cind, da i handralau in toata regula

ar fi totul ok. miine mergem sa fac triplu-test.. doctora noastra ne a recomandat sa mergem la Geneticlab.. 1.200.000 leuti romanesti

acu asteptam rezultatul analizelor Theei... i a aparut pe tot trunchiul o puzderie de bubite mici si rosii exact ca atunci cind a facut scarlatina. Toti spun ca este imposibil sa recidiveze insa...
acu Dumnezeu cu mila ce o fi!!! Ovidiu este ingrijorat din cauza mea, ca normal, am avut contact cu ea si Doamne fereste sa nu fac vreo "bucurie"

pupicei grasunei!

http://community.webshots.com/user/tora97

"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

Buna tuturor, mamici cu burtici

si eu de vreo doua zile am dureri groaznice de burta dupa ce mananc, dar mai rau ma doare un os la imbinatura piciorului cu bazinul, exact intre picioare - suna groaznic dar asa este. spatele ma doare doar cand stau prea mult in picioare, dar am grija sa nu fac abuz si ma duc repede si ma intind.

tora, sa nu fii facut thea un pojar ceva, lasa ca nu tre' sa fie scarlatina, mai ales ca si eu stiu ca nu recidiveaza. sanatate multa!

crissu, sunt geloasa! ca tu ai DPN cu mine odata si nu mi-ai zis asa :-(((( si mie

am vazut un topic despre uleiul de masline si ma gandeam sa-l folosesc remediu anti-vergeturi, andreea tu ce smac folosesti?

azi avem zi scurta la birou - nu stim inca ce inseamna "scurta" - si de maine acasa. macar lenevesc ai eu, ca daca mai tine vremea asta asa mohorata oricum n-am chef de nimic

va doresc petrecere frumoasa de revelion si sa aveti grija de bebici
La Multi Ani! si sa ne "vedem" cu bine.

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

a, veve, DPN ul meu este 13 iunie!!!

http://community.webshots.com/user/tora97

"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

buna,
dupa cum va spuneam zilele trecute, trebuie sa-mi fac analizele pentru toxo, listeria, chlamydia si CMV. Treaba este ca ma costa enorm de mult, in unele locuri precum Medsana ajunge si la 3.000.000, bani pe care NU ii dau. Rugamintea mea este sa-mi spuneti la Toxo, Chlamydia si CMV, care din cele 2 (IgG si IgM....sau cum or mai fi ele..intelegeti voi) analize este cea care arata daca am boala in prezent, deoarece vreau sa le fac numai pe acelea. Mi se pare nerelevant sa-mi spuna ca am avut boala si nu o mai am acum si atunci este OK, iar daca analiza arata ca am in prezent este clara si cealalta analiza, nu?
Sper ca ati inteles ce doresc !

pupici

Ruxel

Mergi la inceput