Astazi este ziua mea!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Sanatate,bucurii,fericire si sa fii iubita, "La multi ani"!
Sint sigura ca-si va aminti.Ii tin pumnii sa-si aminteasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Ada!
Multa fericire alaturi de cei dragi!
Sper ca sotul tau si-a amintit ca este ziua ta si ti-a facut o surpriza.Te asteptam cu vesti bune.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Sper sa ne dai o VESTE BUNA! ca sotul si-a amintit in al 12 lea ceas sau ca.....ce-ai bucurat din plin de noua rochie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iga spune:

Multumesc tuturor ptr.urari si incurajari.intradevar a venit mai tirziu acasa,dar cu in buchet mare de flori(decit nimic...),am mincat normal,nimic deosebit si am dormit!Asta a fost tot!Oricum a fost cea mai plictisitoare zi onomastica!M-asi bucura sa aveti voi parte de ziua de nastere la care visati,asa cum am visat si eu,dar din pacate eu am ramas cu speranta ca poate la anu'va fi mai romantic!SARBATORI FERICITE!UN AN NOU FERICIT TUTUROR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

La multi ani!
Eu nici nu mai astept nimic,asa ca cu citeva zile inainte il cicalesc si ii spun explicit ce vreau sa se intimple de ziua mea si el se conformeaza.Ma tot intreaba cu citeva zile inainte dimineata"azi e ziua ta?"si eu ii zic da sau nu.Asa sint barbatii -de pe Marte.

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

cel putin nu a uitat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia0606 spune:

Ada, mi-ai ascultat sfatul? Ai lasat la o parte gandurile negre si te-ai distrat zdravan cu micuta ta?

Felicia

http://www.babiesonline.com/babies/a/alex2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

La multi ani! Stiati ca femeile vin de pe Venus si barbatii de pe Marte? Este si o carte cu acest titlu. Concluzia ei este ca barbatii nu gandesc NICIODATA asa cum gandesc femeile (si viceversa), ca doar sunt de pe planete diferite. Da' luati si voi ce-i bun de la ei...

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

La multi ani Iga!!!
Au dreptate fetele, nu mai astepta surprize, barbatii-s cu capul in nori mai bine il tragi tu de mineca inainte, in loc sa iti faci asa singe rau!!!

Toulouse, la ville rose

http://ginsengclan.free.fr/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

quote:
Initial creeata de iga

Motiv de bucurie pentru mine,dar si tristete.De ce?Se poate ca sotul meu sa fi uitat,tinind cont ca m-a sunat de la servici si nu mi-a zis nici macar La multi ani!In ultimul timp este ocupat doar cu serviciul ,de mine prea putin mai are timp.Eu,visam ca macar de ziua mea sa fie altfel;el sa fie primul care-mi ureaza "La multi"....dar se pare ca m-am inselat.E ziua mea si nu sint deloc bucuroasa,stiti si voi cum este ..totusi ma alin privind-o pesi uit de toate!

ada

Ada, iubita, eu stiu exact ce simti; in primul rant LA MULTI ANI!. Ca sa stii exact cat de bine inteleg, citeste-mi postarile de la "A uitat ca e ziua mea?"... Dar stii ce am facut? Mi-am cumparat 2 perechi de cizme si cand a mica m-a intrebat de unde le am i-am spus, de fata cu taica-su ca sunt cadou de la Daddy de ziua mea... Asa ca... stai linistita, nu esti singura. Ziua mea e in 14 Dec. si el a zis ca toate actele ce le-a facut la birou, in ziua aia, a pus pe ele data de 13 Dec. ... Normal, si-a cerut mii de scuze; inca n-am uitat, dar l-am iertat... Nu stiu ce sfat sa-ti dau, dar citeste postarile de la "A uitat ca e ziua mea?"

Mergi la inceput