Ajuta cremele imporiva "dungilor" pe burta sau nu?
Raspunsuri - Pagina 2
mamaruta spune:
Ajuta sa te dai.
Eu la Mara m-am dat cu ulei de bb de la Johnson si nu am facut nici o vergeturta. Acum in ultimul an m-am cam ingrasat, nu m-am dat cu nici un ulei si hop iete ca aparura vergeturile. Deci in bagaju meu genetic scrie si de vergeturi.
Mickyyy spune:
Eu raman la parerea ca tine foarte mult de mostenirea genetica si doar in mica masura de cremele pe care le folosesti.
Eu si cumnata mea am fost gravide in aceasi perioada, eu m-am dat vreo luna cu crema (la inceputul sarcinii, dupa care am renuntat), ea s-a dat zi de zi toata sarcina. Rezultatul: eu n-am nici o vergetura ea are burta plina! Nu zic nu, rau n-are cum sa faca o crema, ceva mai multa hidratare a pieli in perioada asta nu strica (eu va recomand uleiurile pentru bebelusi, chiar daca stiu ca o sa zambiti cand veti citi mesajul, sunt cele mai fine si mai bune, si nici nu costa foarte mult) insa daca sunteti predispuse la vergeturi puteti sa foloseti tone de creme, din cele mai scumpe, ca tot nu scapati.
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Mickyyy spune:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=29626
Pentru cine are timp si chef de citit!
Mickyyy
si
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
emaaimee spune:
Nu stiu daca previn cremele sau nu dar rau nu fac,plus ca eu am pielea mai uscata de cand cu bebele, dar macar poti sa incerci sa te dai cu crema sa nu ai remuscari dupa,stii macar ca ai facut tot posibilul
.Am gasit pe un site despre sarcina:introduci o carpa in lapte caldut si apoi o pui pe burtica.O umezesti iar si reaplici (15 min maxim) si apoi te dai cu crema cu extract de cacao(parca era la Avon).

mimitete spune:
Folosesc la prevenirea vergiturilor precum frectia la picior de lemn.
Orice doctor o sa-ti spuna ce este in primul rind genetic si ca evident ca orice crema foloseste la hidratarea pielii deci este indicat sa te dai dar nimeni nu iti poate garanta ca iti va folosi. Iti poate garanta ca nu iti va dauna
.
Cele mai dragute sint cremele super scumpe care se vind in magazinele de lenjerie de maternitate. Acelasi efect l-ai avea si cu Nivea sau lapte Doina.
Acum cele care au folosit si n-au avut o sa-mi spuna ca lor le-a folosit dar asta nu se poate dovedi decit daca tot ele ar fi facut vergeturi daca nu ar fi folosit si nu datorita inclinatiei genetice.
Din pacate nimeni nu poate dovedi asta spre fericirea companiilor care produc aceste creme. Se folosesc de starea psihologica a gravidei ceva de genul "Si daca foloseste ? Acum sa ma zgircesc eu la 20 $"
Recunosc ca am facut si eu parte la primul copil din aceasta categorie si am cumparat crema. M-am dat cu ea cam o luna pt ca sint lenesa nu de altceva. N-am avut vergeturi. La al doilea nu m-am dat cu nimic si iar n-am avut nimic.
Eu numesc asta noroc si nimic mai mult.
Va urez numai bine,
Mihaela
cipcipcip spune:
quote:
Originally posted by Mickyyy
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=29626
Pentru cine are timp si chef de citit!
Mickyyysi
Mersic