Nesimtire la birou

Nesimtire la birou | Autor: Stefana

Link direct la acest mesaj

Ce ma fac cu colegii care fumeaza in birou? Pana de curand, am fost doar patru persoane in birou si colegii mei au inteles ca nu e civilizat sa fumeze acolo si nici sa ma oblige pe mine, singura nefumatoare de altfel, sa le inghit fumul. Si fumau afara.
Dar acum ne-am mutat intr-un loc groaznic si suntem aproape 20 de persoane intr-un birou fara geamuri!!! De la inceput s-a stabilit sa nu se fumeze inauntru, desi suntem doar doi (!!!) nefumatori. Insa seful nostru, care sta in birou cu noi, a renuntat de o vreme la regula si isi aprinde nestingherit tigara, chiar cu usa inchisa. Stie ca ma deranjeaza, i-am si facut observatie de cateva ori. Se scuza, insa dupa o zi-doua, iar...
De altfel, cred ca nu numai pe nefumatori ii deranjeaza fumul altora. E greu sa lucrezi intr-un birou plin de fum de tigara. Si mai ales ma deranjeaza ca in fiecare seara ajung acasa mirosind ca un bar imputit.
Mi se pare o mare lipsa de educatie si respect fata de cei din jur.
Voi ce parere aveti despre cei ce fac acest lucru?
Si ce ar trebui sa fac sa-l conving pe seful meu sa renunte sa mai fumeze in birou? Ca de vorba buna vad ca nu intelege.