Ce ma fac cu colegii care fumeaza in birou? Pana de curand, am fost doar patru persoane in birou si colegii mei au inteles ca nu e civilizat sa fumeze acolo si nici sa ma oblige pe mine, singura nefumatoare de altfel, sa le inghit fumul. Si fumau afara.
Dar acum ne-am mutat intr-un loc groaznic si suntem aproape 20 de persoane intr-un birou fara geamuri!!! De la inceput s-a stabilit sa nu se fumeze inauntru, desi suntem doar doi (!!!) nefumatori. Insa seful nostru, care sta in birou cu noi, a renuntat de o vreme la regula si isi aprinde nestingherit tigara, chiar cu usa inchisa. Stie ca ma deranjeaza, i-am si facut observatie de cateva ori. Se scuza, insa dupa o zi-doua, iar...
De altfel, cred ca nu numai pe nefumatori ii deranjeaza fumul altora. E greu sa lucrezi intr-un birou plin de fum de tigara. Si mai ales ma deranjeaza ca in fiecare seara ajung acasa mirosind ca un bar imputit.
Mi se pare o mare lipsa de educatie si respect fata de cei din jur.
Voi ce parere aveti despre cei ce fac acest lucru?
Si ce ar trebui sa fac sa-l conving pe seful meu sa renunte sa mai fumeze in birou? Ca de vorba buna vad ca nu intelege.