Se trage de putulica...
Are cineva idee care poate sa fie cauza atunci cind un bebe de 13 luni, care nu este iritat la putzulica, se trage de ea de parca l-ar minca foarte rau. Azi noapte chiar s-a trezit de mai multe ori, tragind de pampers si plingind. Se poate sa exista o asociere intre aceasta mincarime si iesirea unui molar???? S-a mai intimplat cuiva acelasi lucru? Multimesc pt raspunsuri.Am sa ma duc la farmacie si sa intreb, dar intre timp sper ca cineva sa-mi dea o idee.
Raspunsuri
miruna spune:
Si Nicolas se trage de putzulica.De abia asteapta sa-i schimb pampers-ul.Mie mi se pare haios , niciodata nu mi-am pus problema ca ar avea ceva.
MarianaP spune:
Problema nu este ca se trage de putulica, ci ca il deranjeaza foarte tare ceva, incit nu a putut sa doarma azi noapte. Stiu ca e normal pt bebitzei sa se joace cu putzulica
Rodica spune:
Incearca sa-i faci niste analize de urina, poate e prea acida, poate a contactat o infectie urinara fara simptome.
Eu am vazut bb veniti in spital pentru bronsiolita si la analize i-a iesit si infectie urinara asimptomatica.
iuliacm spune:
Mariana eu nu prea vad legatura intre molar si disconfortul la putulica.
Baieteleul meu(acum are 2 ani si 10 luni) s-a trezit de mai multe ori plangand si cu mana la putulica. Mi-am data seama ca are erectii in somn si ca se sperie. Baieteii pot avea erectii in somn, e normal, am citit despre asta in mai multe locuri. Nu s-a intamplat de foarte multe ori si nu m-am alarmat, n-am consultat nici un doctor.
Mariana, daca baietelul tau se trezeste des pangang eu zic ca ar trebui sa intrebi un medic.
Sanatate multa si un somn linistit pentru bb al tau
Ender spune:
La baitza ii decalotezi putzica si o speli?
Eu as ruga un medic sa se uite. Daca se scoala din somn inseamna ca chiar il deranjeaza ceva...
---
Album:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448
Danza spune:
Cum a zis si Ender, incearca sa decalotezi putzulica si sa-i cureti atent cu un servetel umed sau un tampon de vata si apa calduta. Daca e tinut tot timpul in pampers, sub pielita aia se aduna ceva alb, asemanator unui pufulet. Si puiutzu meu se tine des de putzica, alteori se trage, mai ales cand ii vine sa faca pipi. Am intrebat la si ne-a zis ca e ceva normal pt. baietei, dar sa urmarim ca putzica sa fie curata intotdeauna.
Sanatate multa,
Danza & Danut
Pupici,
Danza & Danuz