Mamici de ianuarie - februarie (71)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Neata!
Eu una incep sa dorm din ce in ce mai prost noaptea, ma tot foiesc de pe o parte pe alta si au inceput sa ma doara soldurile (de fapt "carnita", ca si cum ar fi batuta), iar piciaorele le simt grele, ca si cum as fi mers mult pe jos, chiar daca nu s-au umflat.

Erica incearca si tu pe la "spitalele de urgenta", sa-ti gasesti o relatie care sa-ti recolteze sange, genul celui din Floreasca, sau chiar la Municipal. Eu imi fac de obicei coagulograma la Fundeni si imi dau rezultatul in aceeasi zi. Asa ca ar fi timp, ca daca nu iti dau rezultatul azi macar maine si tot mai ai timp sa treci pe celalalt tratament.

Kita (Alina)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Buna dimineata!
Andrutza ne bucuram ca ai si tu internet acasa si vei putea intra mai des in forum. Ma bucur ca sinteti bine si tu si . Doris a mea a avut la nastere 3.560 deci mai are timp si a ta sa ia i greutate.
Amary, Doris a mers azi a doua zi la schi si merge pina vineri deoarece luni la noi a plouat. Seara se reintoarce acasa ca altfel nu mi-ar place fara ea. A fost foarte incintata, desi pina la urma tot singura a fost in curs, adica fara prietenul ei. Nu ii mai inteleg pe oamenii astia, promit ceva si fac altfel. important e ca ii place foarte mult si nu ne-a dus lipsa.
Alina daca acuma sint singura acasa am mai mult timp sa stau pe internet si forum. Vineri are si sotul liber si saptamina viitoare e in concediu, speram sa avem zapada.Asa cum spuneai si tu temperatura ideala e la 18 grade pt. .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Bonjourica la burtici,
Sunt si eu pe aici.

Kita, si eu ma scol amortita pentru ca nu pot dormi decat pe o parte (ce fericire ca tu te poti intoarce...)
Am o problemuta: mie mi-au aparut pe mameloane ca un fel de alunite negre (nu sunt in relief). Nu multe, vreo 2 pe fiecare. Si pe gat am niste alunite mici (ca niste polipi). Am inteles ca e de la sarcina. Vom scapa oare de ele?

Am luat patutul si un set de lenjerie ca sa vad cum se comporta la spalat. Le-am laut de la Lumea Copiilor (culmea ca e mai ieftin ca in Obor). Cumnata mea mi-a recomandat sa nu iau patura de lana sau pilota ci o paturica de bumbac (eventual dubla). La noi in casa este f. cald - noi dormim cu cearsaf si f. rar cu un pled deasupra.

In mare mi-am facut bagajul, mai am mici maruntisuri pentru mine si ceva haine pentru bebeta. Oricum, nu i-am laut prea multe ca nu-mi dau seama cat de mare va fi si cat de repede va creste. Cineva mi-a recomandat complexul Siro de la Lujerului.

Pupici la burtici
Cristina - azi am terminat 37 de saptamani
Se apropie funia de par!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ubi,
unde este Lumea Copiilor? As vrea sa merg si eu cu sotul maine sa cautam patut, dar nu prea stiu pe unde se gasesc modele din panza pliante cu raportul pret-calitate bun... Daca celelalte fete stiu sa-mi spuna, astept si recomandarile lor.

Va multumesc.

Liviana - Kinder de 33+ sapt. :)
Dr. Conci Stelian - Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Lumea copiilor este intre piata Domenii si Piata Chibrit, pe dreapta cum vii dinspre Domenii. Locul se numeste Ciuperca deoarece exista un complex alimentar de forma rotunda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Am racit! Nu pot ajunge la Dragos si Lali... Am vorbit aseara cu ea si micutul a papat 15 minute la san! Mi-a spus Lali sa va spun ca este tare frumusel...Abia asteapta sa ajunga acasica (azi sau maine) sa va prezinte minunea mica.

Noi am fost la dr. Iosup ieri. Gagalicea are doar 2 sapt. intarziere si 2.448 grame (+/_ 357 gr). (IR-urile la fel crescute, placenta vai mamam ei...)A crescut tare bine in 11 zile (de la ultima eco). Pe urma am fost la dr. Tutunaru si monitorizarea a iesit bine...Asa ca pentru ca avem ceva muschi ne-a chemat pe 3 ian si nu mai mergem pe 31 dec.
Daca mititica va sta cuminte si va fi luptatoare isi va serba ziua de Sf. Ion (7 ian). Asa ca, spre bucuria lui Dragos, va tb sa umblam la nume si va fii sigur o Ioana. Partea frumoasa este ca pe 7 ian noi implinim 9 ani.
Amary .

Shobo, asa m-a intristat povestea ta cu cele doua catze... Si eu am patit-o de f. multe ori in aceasta perioada... Am observat ca daca ii pui la punct repede alta data nu mai incearca sa faca magarii...In plus, nu ramai tu cu energia negativa si nu o aduci in casa...

Crinuta, nu putem veni cel putin pana nu-mi trece raceala...Imi curge nasul, este infundat...Sunt tare necajita pe tema asta...Bine ca nu am facut temperatura, inca!
Deseara s-ar putea sa rezolv cu Mirela. Deocamdata nu prea este deplasabila (operatia de la picior).
Felicitari pentru buricut! A incercat Dragos sa trimita pozele dar i s-au intors inapoi...

Irina (Tomasa), a fost si ea ieri la dr. Tudor a mai luat in greutate insa colul ei este sters. Daca puiutul sta cumincior se pare ca prinde 2005. Oricum va merge pe 3 ian iar la monitorizare.

pupici

simona, 36 + sapt.
CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Fetelor, spuneti mi si mie un leac contra arsurilor. Nu mai pot, simt ca o iau razna. Am mai avut arsuri prin luna a sasea, acu am incheiat saptamana 39, bb nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa si m-au napadit arsurile astea. Sunt groaznice, daca ati scapat de ele cu ceva spuneti mi si mie. E bun maloxul ala sau cum se numeste?
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Crinuta, ar trebui sa fii "cuminte" si sa dai un bun exemplu fetelor care urmeaza!
Nu mai stie nimeni nimic de Lali? Il asteptam pe sotul ei cu ultimele noutati, insa probabil ca are si el de alergat!
Liviana, nu te mai pot ajuta cu recomandari pentru patut pentru ca noi l-am luat de la Baby Expo si dupa aceea nu ne-a mai interesat subiectul.
Ubi, si mie mi-au aparut acele "alunite", dar sincera sa fiu nu mi-am pus problema daca vor disparea sau nu. Daca ma gindesc bine, pot sa aiba un oaresce farmec.
In ce priveste umidificarea aerului si noi aveam probleme inca inainte de a ramine insarcinata si am apelat la varianta clasica de vas din sticla pe calorifer. La noi a functionat pentru ca nu ne-am mai trezit cu gitul uscat si cu sete permanenta, insa chiar nu-mi dau seama daca asta va functiona si in cazul BB-linei. Bunica mea, care este astmatica procedeaza la fel si nu mai are nici o problema noaptea cu uscaciunea aerului din camera.

Astazi ma duc la dr. la verificat de col si mi-as dori sa putem programa cezariana, mai ales ca urmeaza sfirsitul de an cu petreceri.
Recunosc faptul ca mi-e un pic frica, insa si asa cum sint acum parca mi-e din ce in ce mai greu.

Ha, sa vedeti la ce ma gindesc: daca un bebe e nascut pe 31.12 poate sa mearga la scoala in anul in care implineste 7ani, iar daca e nascut pe 1.01 trebuie sa astepte septembrie, anul viitor? Stiti daca exista vreo reglementare in sensul asta?

Alina si BB-lina 38s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Megg si Andrutza, eu daca nu merg la serviciu ma imbolnavesc de nervi, nu suport sa stau in casa fara sa fac nimic . Am stat destul in primele luni, nu mai suport.

La birou stau pe un scaun comod, iar masina familiei e la mine si inca mai incap la volan chiar daca sint , asa ca nu am nici o problema cu transportul.

Pentru mine este mult mai bine la serviciu.

Megg - n-am eu norocul sa nasc asa repede

Cornelia, merci de informatie - habar n-aveam ce e acela higrometru (si nici macar n-am fost corigenta la fizica, sa am o scuza :) ). Da' omu' cit traieste invata...

Erica, suna la Medsana si la Medicover. Fiind vorba doar de trombocite, s-ar putea ca la Medsana sa primesti rezultatul in aceeasi zi. Teoretic, daca miine vor lucra, poti da proba de singe dimineata si primesti rezultatele seara.
Medicoverul lucreaza sigur miine, pentru ca miine iau eu o analiza de la ei... Ei recolteaza pina la ora 14.00 - poate daca mergi azi pina la 14.00 primesti rezultatul miine. Dar intreaba inainte prin telefon.

Leta 36+
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Simona, dupa cum spuneam tu esti mesagerul vestilor bune. Multumim pentru stiri, ai grija sa te faci bine cit mai repede, ca ai programata o intilnire foarte importanta.
Gabiu, pe mine arsurile ma mai lasau cu ... coaja de piine. In rest, medicamentele sau laptele parca accentuau starea de rau.
Alina si BB-lina 38s

Mergi la inceput