Socru ...acru !
Raspunsuri - Pagina 2
ruxandra_sb spune:
Socrul a fost si este inca un mare fustangiu.
Ma rog, problema lui, si a fostei neveste, a prietenei oficiale, etc.
Problema mea este ca nu si-a indeplinit indatoririle de tata. A contribuit la minimum la cresterea copiilor (partea materiala)cu toata ca avea cu ce, in schimb la datul din gura nu s-a zgarcit.
Apoi s-a purtat execrabil cu cumnata. Vezi doamne ca nu era suficient de sange albastru, si cu 10 facultati, si bogata, si ...
Cu toate ca eu am trecut "testul" am preferat sa nu-l am in viata mea.
Nu suport ipocrizia si falsitatea.
Din fericire si sotul meu il vede asa cum este (niciodata nu au fost apropiati in adevaratul sens al unei relatii tata-fiu) si nu a avut nimic de comentat. Vorbeste cu el rar la telefon si, cateodata, se si intalnesc.
Ruxandra & Matei (ianuarie 2002) & sotul drag
vivian spune:
jeje...vorba cu"ma ingroapa si pe mine"agriai mare dreptate.daca l as avea aici pe socru m as ocupa io de el...dar e la distantza si de acolo umbla cu tampenii.
un salut.
vivi si victor de 6 saptamani
Alecsia spune:
quote:
Originally posted by vivian
al meu ia mancat zilele soacrei, acum le mananca si pe ale fiilor lui,
eu am trecut de vremurile cand eram naiva si incercam sa i fiu pe plac pt ca am vazut ca nu se merita .
....
Si la mine e la fel. A bagat strimbe cat a putut si a vazut ca nu merge , desi la un moment dat ma facuse cu nervii si am zis ca-l las pe fiu-su si plec unde vad cu ochii. Am vazut ce satisfactie a avut si mi-am dat seama ca asta urmareste. Noi nu sintem casatoriti inca,deci nu e inca socrul meu , dar acum am un mare semn de intrebare daca sa fac pasul sau nu.
"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii.
Razi pentru a putea reusi.
Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.
E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."
Mihaela
canuta-om-sucit spune:
LA mine fetelor credeti-ma ca de cand sunt cu sotul meu (4 ani) eu cred ca am stat de vorba maxim 2 ore cu el. Si ne vedeam o data pe luna cel tarziu. Asa ca abia acum imi dau seama ca sunt o norocoasa.
aura
mihaelabebe spune:
Loool Anculina,la voi e telenovela curata:).
Socrul meu,cowboy de moda veche,cu nelipsitele cizme(vara,iarna) si palaria si cel mai frumos accent sudist pe care l-am auzit vreodata, un om de o bunatate extraordinara(la fel si socra) din partea caruia nu vei auzi niciodata decat"cum putem sa ajutam?"
In privinta asta sunt o norocoasa!
mihaela
Agri spune:
"Si la mine e la fel. A bagat strimbe cat a putut si a vazut ca nu merge , desi la un moment dat ma facuse cu nervii si am zis ca-l las pe fiu-su si plec unde vad cu ochii. Am vazut ce satisfactie a avut si mi-am dat seama ca asta urmareste. Noi nu sintem casatoriti inca,deci nu e inca socrul meu , dar acum am un mare semn de intrebare daca sa fac pasul sau nu."
Mare dreptate ai Mihaela, dar cum sa facem ca este ingrozitor de greu, ca asa mi-am propus si eu sa-l fac pe el sa o ia razna si sa-l lase nervi... ca acum ma apuca iara nebunia, seara mi-am gasit corespondenta deschisa(si nu e prima data si l-am mai rugat pe al meu sot sa-i spuna sa nu o mai faca, dar degeaba). Macar am luat hotararea sa nu ma mai cert cu sotul din cauza lui. Asa de multe as avea sa va spun din experienta mea cu "tata socru" ... nici nu mai stiu cum sa ma comport ca vreau si io liniste in familie.
Alecsia spune:
quote:
Originally posted by Agri
"Si la mine e la fel. A bagat strimbe cat a putut si a vazut ca nu merge , desi la un moment dat ma facuse cu nervii si am zis ca-l las pe fiu-su si plec unde vad cu ochii. Am vazut ce satisfactie a avut si mi-am dat seama ca asta urmareste. Noi nu sintem casatoriti inca,deci nu e inca socrul meu , dar acum am un mare semn de intrebare daca sa fac pasul sau nu."
Mare dreptate ai Mihaela, dar cum sa facem ca este ingrozitor de greu, ca asa mi-am propus si eu sa-l fac pe el sa o ia razna si sa-l lase nervi... ca acum ma apuca iara nebunia, seara mi-am gasit corespondenta deschisa(si nu e prima data si l-am mai rugat pe al meu sot sa-i spuna sa nu o mai faca, dar degeaba). Macar am luat hotararea sa nu ma mai cert cu sotul din cauza lui. Asa de multe as avea sa va spun din experienta mea cu "tata socru" ... nici nu mai stiu cum sa ma comport ca vreau si io liniste in familie.
Eu stiu solutia , dar numai in cazul in care nu stati impreuna. Sa nu-i mai vizitam , sa-i lasam sa vorbeasca singuri si sa vezi ce dor li se face cand nu mai treci pe la ei . Si in plus nu mai au subiect de barfa. Mama saraca , mare dreptate mai avea cand imi zicea ca nu e bine sa ma duc la ei in casa prea des. Numai la sarbatori, zile de nastere ca sa nu aiba motiv sa te comenteze la fiecare miscare. Cu cat te cunoaste mai putin cu atat nu are subiect de discutie.Dar eu n-am avut urechi sa o ascult ... acum imi dau seama ca avea dreptate. Dupa cum zici tu ca iti deschide corespondenta, banuiesc ca locuiti impreuna.. offf
Mihaela
Agri spune:
Da,asta e mare nenorocire, ca locuim impreuma si zau fetelor ca e tare dus cu capu' si de-o rautate greu de descris...hai sa va zic cu sta treaba ca sa va prindeti de situatie...sunt cu al meu de 6 ani,de 5 locuim impreuna(adica toti 3),iar de 2 casatoriti.La o cearta acum vreo 4 ani mi-a zis ca io sunt pers. tolerata acolo... si mult altele.Al meu sot tot zicea pana in cearta aia sa ne multam cu chirie, io nu ca e batran,cum sa-l lasam singur...proasta de mine. asa ca dupa ceart i-am zis io lui hai cu chirie dar nici nu a vrut sa auda,asa ca si-a luat fata casa cu chirie, i-am spus ca nu vreau sa ma despart de el dar io asa nu mai pot.am stat 3 saptamani separati,ieseam seara la bere,dupa ai,ca de iubit ne iubim mult, pana la urma am gasit alta chirie mai aproape de tasu' si ne-am mutat impreuna, si am stat noi asa bine mersi 4 luni, dupa care tot io iar proasta,hai sa ne intoarcem acasa sa o renovam, ne insuram, bebe, ala ala,( ca avea al meu actele depuse la canadieni si nu aveam nici o veste, asa ca am zi dai in colo de canadieni).si am renovat si casa si-am facut si nunta...dar nu traim fericiti...a inceput tasu sa zica ca-i intra vintu' pe sub geam,alea alea,io in toamna fata harnica am pus ban pe ban si le-am zis hai sa punem si noi termopan, toate bune si frumoase,iau oferta,ofertantii prieteni,zic sa mai luam si din alta parte ca sa avem cu ce compara,ia tata socru oferta de la alti zice ca nu are incredere in ei... si incep io negocierile si scot super pret(cu 25% mai mic decat pe piata), vine baiatu sa ne masoare si nu stiu ce ne tot povestea el acolo, printre altele ca acum e spatiu intre toc si beton de 6cm., ma suna tata socru la munca sa-i dau nr. de tel. al omului(nu am vrut sa i-l dau ca ii facea capu' mare), dupa care ma suna din nou ca de ce sa ramana atata spatiu... ca a fost la aia in care a zis ca nu are incredere si ca e mai ieftin(el nu stia ce pret am sos io, nu am considerat ca trebuie sa stie,ca io dadeam bani),ca nu da bani pe lucru prost...atunci i-am spus"va cerut cineva vreun ban?", vorbim acasa sa io sunt la job si am treaba,seara nu s-a discutat nimic si i-am zis lu'al meu,dar vezi sa nu...a 2 zi in drum spre job l-am intrebat ce facem (ca io ca sa mai imi dea un 2% discount le-am dat toti bani)si el a zis ca daca tata zice ca e mai ieftin dincolo?!...ca daca ma fac de ras punem...dar mau apucat toate cele si am luat bani si gata, dar seara cearta in toi,io eram la bucatarie si ei au inceput cearta,am aparut cat el ii zicea lui tasu' sa mai termine cu fitele asta,io calma i-am zis ca io oricum am lat bani si sa puna cine vrea termopan ca io nu ma mai ocup,si atunci sa te tii...ca m-a facut mincinoasa ca nu l-am dat nici un ban in avans si mi-a stigat..."cara-te de aici "...de vro 3 ori, concluzia nu a pus nimeni termopan...
Agri spune:
P.S. scuzati greselile dar, iar m-am enervat...
bun a trecut si asta, dar vad io super oferta de mobila de dormitor si zic ca daca tot avem bani aia,ce ar fi sa-i cheltuim( ca tot ce e pe acolo are 35 de ani)si imi e drag sa fie si la mine frumos.si imi zic lui al meu si mai vad si in alta parte si mai ieftin dar mai prost si la altii am scump dar ,si ii povesteam io incantata de ce am vazut in stanga si dreapta...( al meu zisese ca in principiu e de acord sa luam mobila) chiar ma intreaba ce vreau pe jos... dar vine tasu si se baga in vorba si gata nu mai luam nici mobila......si asta nu e tot... ca io spalam un frigi. mai mare pe care nu il folosim de mult ,ca mi-am luat unu mai mic cand am stat cu chirie si pregateam si masa in aceleas timp,s-a facut mancarea, am intrerupt treaba sa mancam, si sa continui dupa si ce credeti...ia 'mnealui matura muta frigi - ul da cu matura, da si cu mop-ul de parca io nu as fi facut acest lucru. si zau ca nu o face ca sa ma ajute o face de dus ce e.
Asa ca ziceti voi fetelor ce sa fac ca zau ca imi iau campi...
multi.
Agri
Alecsia spune:
quote:
Originally posted by Agri
Da,asta e mare nenorocire, ca locuim impreuma si zau fetelor ca e tare dus cu capu' si de-o rautate greu de descris...hai sa va zic cu sta treaba ca sa va prindeti de situatie...sunt cu al meu de 6 ani,de 5 locuim impreuna(adica toti 3),iar de 2 casatoriti.La o cearta acum vreo 4 ani mi-a zis ca io sunt pers. tolerata acolo... si mult altele.Al meu sot tot zicea pana in cearta aia sa ne multam cu chirie, io nu ca e batran,cum sa-l lasam singur...proasta de mine. asa ca dupa ceart i-am zis io lui hai cu chirie dar nici nu a vrut sa auda,asa ca si-a luat fata casa cu chirie, i-am spus ca nu vreau sa ma despart de el dar io asa nu mai pot.am stat 3 saptamani separati,ieseam seara la bere,dupa ai,ca de iubit ne iubim mult, pana la urma am gasit alta chirie mai aproape de tasu' si ne-am mutat impreuna, si am stat noi asa bine mersi 4 luni, dupa care tot io iar proasta,hai sa ne intoarcem acasa sa o renovam, ne insuram, bebe, ala ala,( ca avea al meu actele depuse la canadieni si nu aveam nici o veste, asa ca am zi dai in colo de canadieni).si am renovat si casa si-am facut si nunta...dar nu traim fericiti...a inceput tasu sa zica ca-i intra vintu' pe sub geam,alea alea,io in toamna fata harnica am pus ban pe ban si le-am zis hai sa punem si noi termopan, toate bune si frumoase,iau oferta,ofertantii prieteni,zic sa mai luam si din alta parte ca sa avem cu ce compara,ia tata socru oferta de la alti zice ca nu are incredere in ei... si incep io negocierile si scot super pret(cu 25% mai mic decat pe piata), vine baiatu sa ne masoare si nu stiu ce ne tot povestea el acolo, printre altele ca acum e spatiu intre toc si beton de 6cm., ma suna tata socru la munca sa-i dau nr. de tel. al omului(nu am vrut sa i-l dau ca ii facea capu' mare), dupa care ma suna din nou ca de ce sa ramana atata spatiu... ca a fost la aia in care a zis ca nu are incredere si ca e mai ieftin(el nu stia ce pret am sos io, nu am considerat ca trebuie sa stie,ca io dadeam bani),ca nu da bani pe lucru prost...atunci i-am spus"va cerut cineva vreun ban?", vorbim acasa sa io sunt la job si am treaba,seara nu s-a discutat nimic si i-am zis lu'al meu,dar vezi sa nu...a 2 zi in drum spre job l-am intrebat ce facem (ca io ca sa mai imi dea un 2% discount le-am dat toti bani)si el a zis ca daca tata zice ca e mai ieftin dincolo?!...ca daca ma fac de ras punem...dar mau apucat toate cele si am luat bani si gata, dar seara cearta in toi,io eram la bucatarie si ei au inceput cearta,am aparut cat el ii zicea lui tasu' sa mai termine cu fitele asta,io calma i-am zis ca io oricum am lat bani si sa puna cine vrea termopan ca io nu ma mai ocup,si atunci sa te tii...ca m-a facut mincinoasa ca nu l-am dat nici un ban in avans si mi-a stigat..."cara-te de aici "...de vro 3 ori, concluzia nu a pus nimeni termopan...
Offf..
Pai tragi putin cu el . Daca raminea singur mai facea figuri de astea?
Mihaela